sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern Esurf.biz hijack (Virus Fjernelsesguide)

Af Jake Doevan - - | Type: Browser addons

Esurf.biz hjemmesiden her kommet frem på min web-browser. Er det normalt?

Hvis Esurf.biz eller en anden uvant søgemaskine er dukket op på din webbrowser, er det et tegn på, at din computer er blevet kapret af en browser hijacker. I de fleste tilfælde ligner sådanne søgemaskiner typiske hjemmesider, der er oprettet for at hjælpe folk med deres søgninger. Imidlertid har snesevis af forskellige undersøgelser vist, at man ikke bør have tillid til disse sider. Først og fremmest kan Esurf.biz virus vise dig upålidelige søgeresultater. Så hvis du har været på udkig efter svar på dine spørgsmål, bør du vide, at de fleste af dens søgeresultater er fyldte med in-text links, bannere og pop-up-reklamer, som formodes at omdirigere folk til nødvendige hjemmesider. Sådanne steder er villige til at betale for man omdirigerer folk til dem, fordi det er sådan de kan øge deres popularitet og salg. Vi kan dog ikke garantere, at disse websteder er troværdige partier, der ikke vil narre dig til at afsløre dine personlige oplysninger.

Ikke desto mindre er Esurf.biz omdirigering ikke den værste ting, der er relateret til denne søgemaskine. Vi mener, at man også bør undgå denne søgemaskine, fordi den kan anvendes til sporing. Selvfølgelig kunne vi næppe finde en søgemaskine, der ikke sporer sine brugere. De fleste af sådanne programmer er interesserede i folks søgetermer, mest besøgte hjemmesider og lignende oplysninger. Ifølge udviklerne af Esurf.biz indsamler de også disse oplysninger. Men det at beskæftige sig med ukendte parter er altid farligt, fordi der ikke er nogen garanti for, at de ikke udfører mistænkelige opgaver bag din ryg. Hvis du ikke ønsker at afsløre dine logins, computerens specifikationer, og tilsvarende oplysninger, bør du undgå Esurf.biz virus. Heldigvis er det ikke svært at lægge mærke til det faktum, at din computer er blevet kapret af denne søgemaskine. Hvis denne søgemaskine er dukket op i stedet for startsiden, og standard-søgemaskinen, skal du køre en fuld systemscanning med ReimageIntego og ordne din computer, uden at efterlade mistænkelige komponenter, der kan bruges af denne browser hijacker til at infiltrere din computer i fremtiden.

The main page of Esurf.biz browser hijacker

Hvordan kan jeg undgå denne søgemaskine?

Esurf.biz kan vises på din computer, og kapre hver af dine webbrowsere ud af ingenting, og dette problem generer alle pc-brugere. Det er fordi den mest populære metode til at fremme tvivlsomme søgemaskiner på, kaldes bundling. Hver gang du beslutter dig for at installere en download manager, PDF creator, video streaming software og lignende program, der er gratis, kan du ende med Esurf.biz hjemmesiden. For at beskytte dig selv fra dette, bør du vide, hvad du skal gøre for at forhindre fremkomsten af browser hijackers, adwares og lignende potentielt uønskede programmer. Her er de vigtigste skridt, du skal udføre, hver gang du installerer freeware/shareware:

 • Vær mere opmærksom på slutbruger licensaftalen, Privapolitik og tilsvarende oplysninger;
 • Overvåg installationsprocessen af freeware, ved at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation;
 • Kontrollér hvert vindue, der vises på computerens skærm, mens du installerer freeware;
 • Fjern markeringen af pre-kontrollerede afkrydsninger der hævder, at du ønsker at ændre din startside/standard søgemaskine/nye faner.

Esurf.biz fjernelse:

Hvis du har undladt at installere en freeware korrekt og er endt med Esurf.biz hijacker, så du bør holde dig så langt væk fra denne søgemaskine, som du kan. Ellers kan du begynde at lægge mærke til irriterende annoncer, der omdirigerer dig til ukendte hjemmesider. Desuden kan du afsløre din e-mailadresse, computerens IP-adresse og lignende oplysninger til udviklerne af denne søgemaskine.

Den nemmeste måde at beskytte dig selv er at fjerne Esurf.biz virus. Du kan gøre dette ved hjælp af en manuel fjernelsesguide, der er angivet nedenfor eller flere anti-spyware værktøjer, som vi har valgt efter at have testet denne PUP. Sørg for, at du opdaterer dem, før du scanner din computer, for at fjerne alle komponenter i relation til denne søgemaskine.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Esurf.biz hijacker fjernelsesguide:

Fjern Esurf.biz fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Esurf.biz og relaterede programmer
  Se her efter Esurf.biz eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Esurf.biz fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern Esurf.biz fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Esurf.biz eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Esurf.biz fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Esurf.biz og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Esurf.biz fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern Esurf.biz hijacker fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Esurf.biz fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Esurf.biz fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Esurf.biz og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Esurf.biz fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Esurf.biz fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Esurf.biz og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Esurf.biz fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Esurf.biz fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Esurf.biz eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Esurf.biz, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Esurf.biz fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-esurf-biz-hijack.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Esurf.biz hijack