sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern DNS Unlocker adware

123

Hvad er DNS Unlocker?

DNS Unlocker er et gratis program, der allerede har indledt forskellige drøftelser blandt internetbrugere. Derfor har sikkerhedseksperter besluttet, at undersøge det mere grundigt. Desværre lægger resultaterne ikke op til megen glæde, fordi det fremgår, at dette værktøj er kategoriseret som en adware og et potentielt uønsket program. Ligesom sin klon CloudScout, lover det at: Fjerne blokerede hjemmesider og digitale medier gratis! Vores DNS service er hurtigere end VPM, har et enklere setup… Men det lader til, at du ikke engang tænker på at downloade dette program til din computer, fordi det kan vises på din computer uden din direkte godkendelse. Det er fordi det er blevet spredt ved hjælp af et svindelnummer af en marketingsstrategi, kaldet ‘bundling’. Sikkerhedseksperter har opdaget, at det rejser side om side med andre freewares, for eksempel, download managers, PDF creators, medieafspillere, og så videre. Sådanne softwarebundter fremmes sædvanligvis på sådanne kendte hjemmesider som download.com, soft32.com, softonoc.com, cnet.com, etc. Derudover, for at opdage DNS Unlocker adwarens tilføjelse under freewareinstallation, er det et must at være meget opmærksom på hvert af installationstrinnene, fordi dette værktøj har tendens til, at blive vist på en meget vildledende måde. Det er derfor, det er blevet kategoriseret som et potentielt uønsket program (PUP).

DNS Unlocker understøtter alle de mest populære browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Når den kommer ind på en målcomputer, kan den forsøge at kapre alle førnævnte webbrowsere og begynde at indlede marketingkampagner, der bruges til at generere reklameindtægter. Det er derfor, det kan begynde at generere tonsvis af annoncer, der vises i en form for in-text links, bannerreklamer, pop-up-reklamer, etc. Vær forsigtig med disse kommercielle tilbud, selvom de ser tiltalende ud. I virkeligheden søger denne tvivlsomme adware, at få dig til at besøge forudbestemte hjemmesider, som desværre kan være både pålidelige og usikre. Således, for at forebygge de risikofyldte DNS Unlocker omdirigeringer, skal du ignorere hver af dens annoncer og undgå andet indhold, leveret af dette program. Hvis du allerede har modtaget vildledende annoncer, har oplevet omdirigeringer, slowdowns og andre problemer, bør du køre en fuld systemscanning med en anstændig anti-malware, såsom SpyHunter.

DNS Unlocker

Hvordan kan DNS Unlocker hijacke min computer?

Som nævnt ovenfor er infiltration fra DNS Unlocker tæt knyttet til softwarepakker. Dens udviklere benytter sig af ‘bundling’ distributionsmetoden, som er en vildledende måde at distribuere adwares, browser hijackers og andre PUP til uvidende mennesker på. Normalt begynder DNS Unlockers annoncer at komme op, lige efter installation af sådanne populære apps som download-managers eller video-streaming software. Vær forsigtig, da software bundter normalt består af mere end to programmer, så det er meget sandsynligt, at DNS Unlocker er ledsaget af andre PUP’er, som for eksempel, YoutubeAdBlocker, Junk Cleaner, CouponScanner, og mange andre. Hvis du ønsker at undgå, at installere sådanne og lignende softwarepakker, bør du begynde at installere gratis programmer mere omhyggeligt. Husk altid at vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installation, som er udvidet i forhold til Hurtig eller Basic. Derudover vil du få mulighed for, at se og fravælge alle “valgfrie downloads”. For at gøre dette, skal du gå igennem hele installationsprocessen, trin-for-trin, og fjerne markeringen af afkrydsningsfelter, som der allerede på forhånd er sat flueben ved.

DNS Unlockers fjernelse anbefales, så snart du opdager at denne app er installeret på din maskine. Ellers kan du begynde at opleve forskellige omdirigeringer, nedsat ydeevne, annoncer, informationslækager og lignende problemer.

Opdatering af fjernelse af DNS Unlocker virus (1):

Det lader til, at denne adware kan ødelægge computerens DNS-indstillinger. For at fjerne DNS Unlocker helt, er du nødt til at udføre fjernelsestrinene, der er givet på næste side af dette indlæg og gendanne DNS-indstillingerne på computeren. For at gøre dette, skal du følge denne vejledning:

  1. Åbn “Kontrolpanel” på din computer og gå til “Netværk og Internet” -> “Netværks- og delingscenter” -> “Redigér Adapterindstillinger”. Du bør se din aktive internetforbindelse.
  2. Højreklik på den og vælg “Egenskaber” og find “Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)”. Tjek den og klik på “Egenskaber” igen. Når du er i vinduet Egenskaber, skal du sørge for at “Hent en IP-adresse automatisk” og “Hent DNS server adresse automatisk” er valgte. Som vi allerede har advaret dig, kan DNS Unlocker malware forsøge at ændre disse indstillinger for at forhindre dens fjernelse!
  3. Vælg “OK” for at gemme ændringerne.

Opdatering af DNS Unlocker fjernelse (2):

Det er kendt, at denne adware-type applikation allerede er blevet opdateret af flere omgange. Ifølge de seneste nyheder, kan den skjule sine filer på din computer i håbet om, at de vil forblive ubemærket. Hvis du allerede har brugt en opdateret anti-spyware til at scanne din computer for ondsindede filer eller fulgt vores manuelle DNS Unlocker fjernelsesguide og mislykkedes med dens fjernelse, bør du følge disse skridt efter det:

  1. Åbn “Kontrolpanel” og gå til “Udseende og personlige indstillinger” -> “Mappeindstillinger”
  2. Gå til “Vis” fanen og vælg “Vis skjulte filer, mapper og drev” og fjern markeringen af “Skjul filtypenavne for kendte filtyper”. Klik på “Apply” for at gemme disse ændringer.
  3. Klik nu på Windows Key og R samtidig for at starte Kør og skriv% temp%. Efter at trykke på “Enter”, bør du befinde dig i ny mappe.
  4. Vælg hver af de midlertidige filer, der kan ses her og slet dem.

Du bør også tjekke dine “Programmer” og “Program data mapper” for mistænkelige filer, der kunne hører til DNS Unlocker virus. Sørg for, at du inspicere begge dine drev, C: og D :. Endelig, hvis annoncer fra DNS Unlocker ikke stopper med at komme op på din webbrowser, bør du gå til “AppData” mappen og slette din profil til denne webbrowser.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne DNS Unlocker adware acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere DNS Unlocker adware. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere DNS Unlocker adware. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af DNS Unlocker adware (2016-03-14)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af DNS Unlocker adware (2016-03-14)

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook