sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern ColdSearch.com hijack (Opdateret Guide)

Af Jake Doevan - - | Type: Browser addons

Ofte stillede spørgsmål (FAQ) om ColdSearch:

 • Hvordan er ColdSearch virus kommet ind i min computer?
 • Kan jeg stole på denne søgemaskine og bruge den til mine søgesessioner?
 • Hvordan stopper jeg omdirigeringer til S.ColdSearch.com?
 • ColdSearch forlader ikke min computer? Hvad kan jeg gøre for at komme af med den?

Først og fremmest er vi nødt til at advare dig om, at ColdSearch.com er en browser hijacker. Den er også blevet føjet til kategorien “potentielt uønsket program” af de fleste af sikkerhedssoftwareleverandørerne. Når den er inde i systemet, forsøger denne PUP at præsentere sig selv som et pålideligt søgeværktøj. Dog mener de fleste sikkerhedseksperter, at du helt klart bør undgå den. Den vigtigste ting, du skal huske på er, at den kan vise dig beskadigede søgeresultater, fyldt med bannerreklamer, in-text links, og lignende indhold. Dette indhold vises typisk på grund af de tredjeparter, der betaler udviklerne af ColdSearch omdirigeringsvirus, i bytte for at fremme deres hjemmesider. Hvis du vil tage et kig på, hvilke steder, der søger at markedsføre sig selv ved hjælp af sådanne metoder, er det tydeligt, at nogle af dem er meget tvivlsomme domæner, der aldrig bør besøges. For at forblive sikker og undgå omdirigeringer til disse hjemmesider mod din vilje, bør du installere en pålidelig anti-spyware på din computer, der kan hjælpe dig med at afsløre disse websteder, før ColdSearch omdirigeringsproblemet begynder generer dig. Til dette kan vi varmt anbefale, at benytte ReimageIntego.

An example of the main page of ColdSearch virus

Hvilke versioner har denne browser hijacker?

Den seneste version af denne browser hijacker kaldes for S.ColdSearch.com. Ligesom sin forgænger, kan den kapre din computer bag din ryg. Efter at have tilføjet sig selv til Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox browserne, kan den begynde at vise dig sit kommercielle indhold, såsom kommercielle links og annoncer i sine søgeresultater. En ting mere om ColdSearch virus – Denne søgemaskine kan bruges til sporing af folks browsing på nettet. Dette gør den ved hjælp af de komponenter, der føjes til hver af webbrowserne lige efter dens vellykkede installation på systemet. Hvilke oplysninger kan indsamles af S.ColdSearch.com? Hovedsagelig søger den at vide mere om folks søgetermer, mest besøgte websteder og oplysninger, som de tilføjer, når de besøger deres foretrukne domæner. Det virker harmløst, ikke? Desværre kan disse ikke-personligt identificerbare oplysninger bruges til at sende spam, fremme tvivlsomme partier og lignende aktiviteter, der anses for værende farlige. Heldigvis kan du fjerne ColdSearch og alle dens versioner ved hjælp af en pålidelig vejledning, der gives på den næste side i dette indlæg.

Metoder, der benyttes til at sprede ColdSearch:

Vær opmærksom på, at denne søgemaskine er blevet aktivt fremmet ved hjælp af bundling. Det betyder, at du kan opdage at ColdSearch har kapret på din computer ud af ingenting. Mens du også kan downloade den til din computer ligesom enhver anden søgemaskine, hævder de fleste pc-brugere, at den har infiltreret deres maskiner bag deres ryg. Hvis du ikke ønsker at finde denne hijacker i stedet for din startside eller standard søgemaskine, skal du huske, at du skal overvåge installationen af ethvert program, som du downloader til din pc. Du bør være særlig omhyggelig, når du installerer freeware og shareware, da disse programmer er blevet aktivt brugt til at sprede ColdSearch.com virus. Når du henter nogen af disse programmer, skal du vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmulighed, for at være i stand til at se, hvilke valgfrie komponenter programmet har. Hvis en af disse tilføjelser er denne søgemaskine eller en anden browser add-on, udvidelse, plugin eller værktøjslinje, skal du fravælge dette.

ColdSearch fjernelse fra systemet:

Hvis ColdSearch.com eller S.ColdSearch.com allerede har infiltreret din computer, bør du ikke spilde din tid og slippe af med den. Ellers kan du komme til at beskæftiger dig med sådanne problemer som:

 • Uønskede ændringer af systemet. Denne hijacker kan ændre din startside, standard søgemaskine, og andre systeminstillinger;
 • Uønskede aktiviteter på din computer. ColdSearch virus kan forårsage omdirigeringer, mens du browser på internettet og kommercielle pop-up annoncer;
 • Ydeevne-relaterede problemer. Ofre for denne hijacker kan blive nødt til at beskæftige sig med ustabilitet på systemets, slowdowns, og browser nedbrud.

Som du kan se er der ingen tvivl om, at du skal fjerne ColdSearch.com fra systemet og gå tilbage til din foretrukne søgemaskine. For at fjerne denne hijacker fra systemet, kan du vælge en af to metoder. Du kan enten vælge en manuel fjernelsesmetode eller en automatisk fjernelse af ColdSearch. Vær opmærksom på, at browser hijackere, ligesom programmer af adware-typen og andre tvivlsomme applikationer, har en tendens til at sprede sig i én pakke med forskellige komponenter, der kan forårsage en yderligere opdukken af uønsket software. For at eliminere hvert komponent af denne browser hijacker, bør du stole på en velrenommeret anti-spyware. Alle værktøjer, der er blevet brugt til at teste denne PUP er angivet nedenfor.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel ColdSearch.com hijacker fjernelsesguide:

Fjern ColdSearch.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér ColdSearch.com og relaterede programmer
  Se her efter ColdSearch.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern ColdSearch.com fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern ColdSearch.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter ColdSearch.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern ColdSearch.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter ColdSearch.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte ColdSearch.com fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern ColdSearch.com hijacker fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal ColdSearch.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern ColdSearch.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her ColdSearch.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut ColdSearch.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern ColdSearch.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her ColdSearch.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre ColdSearch.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern ColdSearch.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter ColdSearch.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af ColdSearch.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre ColdSearch.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-coldsearch-com-hijack.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående ColdSearch.com hijack