sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjerne Binkiland Search

12

Hvad er Binkiland Search?

Binkiland Search eller binkiland.com er en browser add-on, der kan erstatte din startside og søgemaskine, uden at bede om tilladelse til dette. På grund af en sådan evne, har sikkerhedseksperter kategoriseret den som en browser hijacker. Desuden er den mærket som et potentielt uønsket program (PUP), da dens udviklere spreder den, ved hjælp af gratis software. Den er indrettet til at passe til Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og andre mindre hyppigt anvendte webbrowsere. Som enhver anden browser hijacker, ændrer Binkiland Search omdirigeringsvirus startsiden, søgemaskinen, og nye faner. Desuden kan den starte ved opstart af Windows, smide flere registre og installere sporingscookies på hver af førnævnte webbrowsere. Hvis det lykkes at gøre dette, vinder den kontrol over brugerens søgesessioner og kan omdirigere ham / hende til forudbestemte hjemmesider. Som forskning har vist, er denne hijacker en skræddersyet Yahoo! Search side; Men, den er påvirket af tredjeparter, og indstillet til at vise betalte søgeresultater med sponsorerede links som prioritet. Desværre kan det, at klikke på linkene leveret af denne søgemaskine, forårsage Binkiland Search omdirigeringer til mistænkelige eller endda usikre websteder. Ud over det, bør du ikke stole på dette søgesite, da det kan forstyrre dit privatliv og kan indsamle personligt ikke-identificerbare oplysninger om dine browsing vaner. Vær opmærksom på, at efter at have indsamlet tilstrækkelige oplysninger, kan tredjeparts annoncører forberede tilpassede reklamer og levere dem til dig via Binkiland Search. Endelig, er der også skabt en Binkiland webbrowser. Eksternt kan den minde Google; Men det anbefales heller  ikke at bruge denne. Hvis du oplever nogle ulemper i forbindelse med Binkiland værktøjer, anbefaler vi, at du bruger en velrenommeret anti-spyware, såsom SpyHunter og løser disse problemer uden forsinkelse.

Hvordan kan Binkiland Search hijacke min computer?

Binkiland Search hijacker kan komme ind på dit system bundtet med freewares og sharewares. Medfølgende software kan downloades fra forskellige download hjemmesider, såsom soft32, softpedia.com, brothersoft.com og mange andre. “Bundling” distributionsmetoden tillader freewareudviklere at tjene penge; Derfor er det ikke overraskende, at denne uretfærdige fordelingsmetode er meget udbredt. Et forskningsprojekt har vist, at Binkiland Search virus almindeligvis distribueres via InstallCore installatører. Dog kan den helt sikkert føjes til andre tredjepartsinstallatører, såsom InstallRex, CNET, Softonic og så videre. Vi har modtaget flere rapporter om, at denne plug-in er blevet installeret fra malavida.com sammen med TeamViewer Update. Hav det i tankerne og undgå at besøge mistænkelige hjemmesider og installere ukendte programmer. Desuden er det blevet bemærket, at freeware bundter, der bærer Binkiland Search omdirigeringsvirus, også kan indeholde programmer som Websearch.greatresults.info, AdwCleaner, SuperbApp, Boost og så videre. For at undgå at installere sådanne og lignende apps, er det meget vigtigt at vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installation. På denne måde vil alle komponenter, herunder yderligere browser add-ons, plug-ins eller værktøjslinjer, blive offentliggjort, og du vil være i stand til at fravælge dem. Vær meget opmærksom, da de kan blive fremvist på en vildledende måde.

Hvordan fjerner jeg Binkiland Search virus?

Fjern Binkiland Search så hurtigt som muligt, selv om den ikke er anset for at være skadelig. Den kan forårsage forskellige computer-relaterede problemer; foretag derfor de nødvendige foranstaltninger og slip af med den uden forsinkelse:

Du kan fjerne Binkiland Search automatisk ved hjælp af et af disse programmer: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Vi anbefaler disse applikationer fordi de nemt kan slette potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og poster i registreringsdatabasen, der er relaterede til dem

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Binkiland Search acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Binkiland Search. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Binkiland Search. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Binkiland Search (2015-04-21)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Binkiland Search (2015-04-21)
Binkiland Search snapshot
Binkiland Search snapshot
Hurtig menu: Manuel Binkiland Search fjernelsesguide
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Binkiland Search fra Windows 7 / Vista / XP systemer

 • Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs).

Fjern Binkiland Search fra Windows 10 / Windows 8 systemer

 • Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program.
Afinstallér Binkiland Search og relaterede programmer
 • Se her efter Binkiland Search eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 • Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer
Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall' Fjern Binkiland Search fra Windows genveje
 • Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties.
Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 • Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus
Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Binkiland Search fra Mac OS X systemet

Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications.

Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.

Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Binkiland Search eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash.

Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Binkiland Search fra Internet Explorer (IE)

Fjern farlige tilføjelser
 • Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons.
Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 • Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Binkiland Search og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable.
Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable' Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 • Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne.
Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne Nulstil Internet Explorer
 • Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 • Vælg her Reset
 • Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Binkiland Search fjernelse.
Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Binkiland Search fra Mozilla Firefox (FF)

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions.
Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 • Vælg her Binkiland Search og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster
Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 • Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 • Klik på OK for at gemme disse ændringer.
Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne Nulstil Mozilla Firefox
 • Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information.
Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 • Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Binkiland Search fjernelse.
Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Binkiland Search fra Google Chrome

Slet ondsindede plugins
 • Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions.
Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 • Vælg her Binkiland Search og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster.
Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
 • Klik på menuen og vælg Settings.
 • Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages.
Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 • Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 • Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen.
Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 • Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs Nulstil Google Chrome
 • Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 • Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings.
Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 • Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Binkiland Search fjernelse.
Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Binkiland Search fra Safari

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences.
Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 • Vælg her Extensions og se efter Binkiland Search eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem.
Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 • Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Binkiland Search, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden.
Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn. Nulstil Safari
 • Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari....
Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 • Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Binkiland Search fjernelsesproces.
Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Fuldfør Binkiland Search fjernelse

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Binkiland Search spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook