sværhedsgrad skala:  
  (12/100)

Fjerne Apusx (Simpel Fjernelsesguide) - Chrome, Firefox, IE, Edge

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Browser hijacker

Apusx browser hijacker kan forårsage uønskede ændringer på webbrowsere

Eksempler på Apusx omdirigeringer

Apusx er en browser hijacker, der er i stand til at ændre browserens indstillinger, der er installeret på enhver Windows-computer. Dette potentielt uønskede program (PUP) kan infiltrere computeren ubemærket, ændre browserens indstillinger, ændre startsiden og vise aggressive eller tvivlsomme annoncer.

Når Apusx virus kommer ind i systemet (normalt ved hjælp af freeware installatører), ændrer den browserens indstillinger, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller andre browsere, der understøttes af Windows OS.

Typisk sætter hijackeren Apusx.com som browserens startside. Researchere har opdaget to versioner af denne hjemmeside. En af dem viser Windows Server webside, der leverer Internet Information Services. At klikke på “Velkommen” ikonet omdirigeringer til Microsoft IIS hjemmeside.

Den anden version af apusx.com er en mistænkelig søgemaskine, der kaldes en “Dreamer” og fremmes som en “ny måde at udforske verden på.” Sikkerhedseksperter anbefaler dog ikke, at du har tillid til og bruger denne Google-baserede søgemaskine, fordi den kan narre dig til at besøge potentielt farlige hjemmesider.

Apusx.com virus kan udløse uønskede omdirigeringer, når du klikker på et bestemt link på resultatsiden. I stedet for at omdirigere dig til det nødvendige websted, kan du ende på et kommercielt tredjepartswebsted. Men specialister fra bedynet.ru rapporterer om stærkt mistænkelige Apusx-omdirigeringstendenser, når brugerne omdirigeres til phishing-websteder, hvor de kan miste personlige oplysninger eller penge.

Derudover kan opdukken af denne browserhijacker øge risikoen for infiltrering fra en anden malware. Apusx kan også vise annoncer, der kan indeholde vildledende eller ondsindet indhold. Det anbefales derfor stærkt at holde sig væk fra dem og tage de nødvendige foranstaltninger for hijackerens fjernelse.

Alt i alt kan Apusx forårsage disse problemer på den berørte computer:

 • ændring af startside eller standard søgemaskine
 • installation af ukendte browsertilføjelser eller udvidelser uden at bede om brugerens tilladelser;
 • ændring af Windows-registreringsdatabasen og browserens indstillinger for at forhindre brugerne i at vende tilbage til de tidligere indstillinger;
 • mindsket browsing-oplevelse på grund af leveringen af annoncer og omdirigeringer;
 • generelt en langsommere computer på grund af ovennævnte aktiviteter eller datasporing.

For at fjerne Apusx og ændre din startside, skal du udføre en fuld systemscanning med en professionel og opdateret anti-malware-software. Værktøjer som ReimageIntego kan nemt finde alle hijacker-relaterede poster og udrydde denne cyber-trussel inden for et par minutter.

Dog kan du også vælge den manuelle Apusx-fjernelse. Vi vil imidlertid advare om, at mange brugere har haft problemer med denne metode på grund af hijackerens kompleksitet. Dog kan vi ikke stoppe dig fra at forsøge at gøre dette. Således har vi udarbejdet detaljerede retningslinjer i slutningen af artiklen for at hjælpe dig.

Billede af Apusx virusApusx er en browser hijacker, der kan ændre browserens indstillinger og sætte en ny startside, uden at bede om brugerens tilladelse.

Software bundling – de store hijackeres distributionsmetode

Denne potentielt uønskede applikation spredes ved hjælp af mange programmer, der kan downloades gratis på forskellige websites eller P2P-netværk. De fleste brugere gør den største fejl ved installation af freeware, så de er mulige mål for Apusx kapringen eller installationen af andre uønskede apps.

Problemet er, at brugerne anvender “Anbefalede” eller “Hurtige” installationsindstillinger, der ikke beskriver tredjepartsprogrammer, der måtte være inkluderet i softwarepakkerne. Men ved hjælp af “Brugerdefinerede” eller “Avancerede” indstillinger får du hjælp med at undgå denne fejltagelse.

Når du bruger et “Avanceret” installationsprogram, skal du fjerne markeringen af alle forudvalgte programmer, der tilbydes at blive downloadet sammen med det primære program. Det er ligegyldigt, om de lover at forbedre dit browsertid eller optimere din pc, da det meste af dette ikke er sandt.

Fjern Apusx.com og få adgang til din webbrowser igen

I første del af artiklen har vi nævnt to mulige Apusx fjernelsesmetoder. En af dem er automatisk, hvilket kræver, at du kun scanner enheden med velrenommeret anti-malware-software. Vi anbefaler dog, at du også nulstiller browseren til at slette sporingscookies eller andre usynlige komponenter.

En anden måde at fjerne Apusx.com på, gør det muligt manuelt at kigge efter hijackerrelaterede komponenter. Vi har udarbejdet detaljerede instruktioner, der hjælper dig med at få succes med fjernelsen. Men hvis du fejler og hijackeren kommer tilbage, skal du skifte til den automatiske elimineringsmetode.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Apusx fjernelsesguide:

Fjern Apusx fra Windows systemer

For at fjerne Apusx manuelt skal du følge disse trin omhyggeligt og indstille dine webbrowsere til standardstatus:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Apusx og relaterede programmer
  Se her efter Apusx eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Apusx fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern Apusx fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Apusx eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Apusx fra Internet Explorer (IE)

Følg disse trin for at få styr på Internet Explorer efter kapringen:

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Apusx og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Apusx fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern Apusx fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Apusx fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Apusx fra Mozilla Firefox (FF)

Afinstallér mistænkelige Firefox-udvidelser og nulstil dens indstillinger for at fjerne Apusx.com fra startsiden:

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Apusx og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Apusx fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Apusx fra Google Chrome

Følg disse trin for at gendanne Google Chrome efter virusangreb:

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Apusx og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Apusx fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Apusx fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Apusx eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Apusx, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Apusx fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-apusx.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Apusx