Fjern Zzzzz virus (dec 2016 opdatering) - Gendannelsesinstruktioner Inkluderet

Zzzzz virus fjernelsesguide

Hvad er Zzzzz ransomware virus?

Ondsindede Zzzzz ransomware tager ud på datajagt

Zzzzz virus kan indikere, at alle dine filer er “i en dvaletilstand.” I virkeligheden er det et af de primære tegn på, at din computer er blevet inficeret med en version af den berygtede Locky virus. Virussen har fået en sådan titel grundet dens evne til at kode alle dine personlige filer og vedhæfte .zzzzz udvidelsen. Men at beskæftige sig med denne virus efterlader ikke offeret med nogen positive erfaringer. Selv hvis du tilfældigvis er på listen over brugere den har udset sig som mål, er der ingen grund til panik. Den første ting du skal gøre, er at fjerne Zzzzz helt fra enheden. I så fald skal du ikke spilde tiden og overlade processen til et pålideligt sikkerhedsværktøj, såsom FortectIntego. Efter dette kan du fokusere på muligheder for datagendannelse.

Efter Locky er stormet igennem internettet med en enorm kraft for bare et par måneder siden, har nogle virusresearchere udtrykt deres håb om, at denne cyberterror endelig var slut. Men de vidste dog ikke, hvad Locky udviklerne havde gemt i ærmet. Denne ransomware er blevet genoplivet igen. Som et resultat heraf, har vi set store nye opdateringer: ODIN, Thor, .shit filudvidelsen, og .aesir virus har ramt internettet. Hvad mere er, har hackerne besluttet selv at sigte højere, da de infiltrerede Facebook og spredte malware dér. Eftersom der ikke er gået en uge siden sidste version, .aesir fil virus, dukkede op, har Zzzzz malware gjort sin entre. Dens fremgangsmåde har ikke ændret sig, da den koder data med RSA-2048 og AES-256 algoritmerne. Den største fordel ved denne fremgangsmåde er, at den udnytter kombinationen af matematisk forbundne offentlige og private nøgler. Som følge heraf er processen med at dekryptere filer uden den private nøgle en trættende opgave.

På den ene side, er det praktisk, at man kan se, hvilke filer der påvirkes, eftersom de nu har ændret i filerne med [8_tilfældige_tegn] – [4_tilfældige_tegn] – [4_tilfældige_tegn] – [4_tilfældige_tegn] – [12_tilfældige_tegn] .zzzzz filudvidelserne. Mere eksplicit information om, hvordan du gendanner filerne findes i instruction.html fil. Under hensyntagen til at Zzzzz ransomware er en version af den berygtede Locky, er det nytteløst at nære et håb om filgendannelse. Deres tilbudte Locky Decrypter kan gøre mere skade end gavn. At betale 731.52 USD (1 BTC) for dette kan vise sig at være et forgæves forsøg på at løse problemet. Fokusér på Zzzzz fjernelsesproceduren, i stedet for på den finansielle transaktion.

Hvordan har denne virus infiltreret min enhed?

Det er ikke svært for ransomwaretrusler at kapre enhederne hos de brugere, der skødesløst gennemgår deres spam mapper. For nylig blev der opdaget nogle versioner af Zzzzz hijacker i falske Amazon e-mails. Disse svindlere skjuler malware i e-mailen, som angiveligt er sendt fra dette respektive selskab, og beder om at gennemgå indholdet af den vedhæftede fil. Hvad mere er, vover disse bedragere selv at udnytte billedet af Office of Personnel Management (OPM) til at overbevise brugerne om at åbne filerne. Heldigvis er det i begge tilfælde ikke svært at få mistanke om bedrageri, da de forfalskede e-mails indeholder flere grammatiske fejl, tastefejl og stilfejl. Hvad mere er, så er det at have et opdateret malware fjernelsesværktøj også et must.

Hurtig og effektiv eliminering af Zzzzz virus

Når det kommer til en fil-krypteringsmalware, så anbefaler vi at vælge en automatisk løsning. Et sikkerhedsprogram, som f.eks FortectIntego eller Malwarebytes, sikrer, at ingen filer bliver efterladt efter fjernelsesproceduren. Husk, at programmerne skal opdateres dagligt, for at de kan fungere korrekt. Hvis du ikke kan fortsætte med Zzzzz fjernelsen på grund af nogle systemfunktionsfejl, så gennemgå retningslinjerne for filgendannelse. Efter at dette skal du være opmærksom på den sidste guide til at gendanne filerne. Husk, at datagendannelse kun bør udføres, når du fjerner Zzzzz virus helt.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Zzzzz virus fjernelsesguide

Fjern Zzzzz ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Zzzzz

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Zzzzz fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Zzzzz ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Zzzzz. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Zzzzz fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Zzzzz fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Zzzzz, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro – en chance for at gendanne de låste filer?

Installér værktøjet for at gendanne nogle af dine filer. Selvom det oprindeligt er blevet designet til at lokalisere de beskadigede filer efter et systemnedbrud, har skaberne opdateret programmet, for at hjælpe brugere med at konfrontere ransomware.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Zzzzz ransomware;
 • Gendan dem.

Windows Previous Versions muligheden

Hvis du har aktiveret Systemgendannelsesfunktionen, bør du være i stand til at finde den tidligere lagrede kopi af hver fil.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Modus operandi for ShadowExplorer

Programmet gendanner filer i henhold til de shadow volume kopier, der er skabt af Windows OS. ShadowExplorer får derefter adgang til disse mønstre og genskaber dine værdifulde filer. Dog er nogle versioner af Locky kendt for at slette disse kopier.  Skynd dig at give denne app en chance.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Zzzzz og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog