Fjern www-searching.com virus (Fjernelsesinstruktioner) - aug 2017 opdatering

www-searching.com virus fjernelsesguide

Hvad er www-searching.com virus?

Hvad bør jeg vide om www-searching.com?

www-searching.com virus

Siden www-searching.com kan vises som din startside, standardsøgemaskine og nye fane, uden bede om din tilladelse til dette. Derudover kan det udskyde alle dine forsøg på, at erstatte det med Google, Bing eller Yahoo, fordi det er et alvorligt mistænkeligt program, der er kategoriseret som en browser hijacker. Hvis du valgte at ignorere disse systemændringer, og ville holde denne søgemaskine på din Internet Explorer, Google Search, Mozilla Firefox og andre browsere, vil du se, hvor irriterende den er.

Vær opmærksom på, at www-searching.com virus er den, der viser sponsorerede søgeresultater, irriterende pop-up-reklamer og lignende indhold, mens folk kigger på nettet. Derudover kan den spore deres browsingaktivitet og kan hente deres personligt ikke-identificerbare oplysninger, som deres søgetermer, indtastede data, set indhold og så videre.

searching omdirigerer til specifikke hjemmesider af én alvorlig grund – at fremme disse websteder. Ved at gøre dette, søger dens udviklere at generere indtægter. Der er dog ingen garanti for, at hvert af disse sponsorerede links er uskadelige og ikke vil føre dig til infiltration fra alvorlige vira. Nogle af dem kan narre dig til, at downloade andre potentielt uønskede eller ligefrem skadelige programmer på din computer, så du skal tænke på, at scanne din computer med en pålidelig anti-spyware, hvis omdirigeringer til www-searching.com har generet dig i et stykke tid. I dette tilfælde anbefaler vi dig, at benytte FortectIntego, som har hjulpet folk med eliminering af adwares, browser hijackers og lignende potentielt uønskede programmer.

www-searching.com virus

Hvilke metoder benyttes til at sprede www-searching.com?

Der er hundredvis eller endda tusindvis af søgemaskiner, der søger at komme ind på computere og begynde at bliver brugt som søgemaskiner og startsider. Men folk er informeret om diverse risici som ukendte søgemaskiner kan forårsage og holder sig normalt til de mest pålidelige af dem, herunder Google, Bing og Yahoo. Du bør gøre det samme, hvis du ønsker at bevare din cyber-sikkerhed og holde dig væk fra usikre websteder.

Er der tale om searching, så pas på, da den hører til kategorien browser hijackers og derfor anbefales det heller ikke, at du bruger den. Den kan forårsage system slowdowns, omdirigeringer til mistænkelige websteder, øget systemetsårbarhed, den kan begynde at spore dig og så videre. Hvis du allerede har bemærket ændringer af dine DNS-indstillinger på Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer, bør du ikke ignorere dette, og sikre, at du slipper helt af med denne hijacker.

For at undgå infiltration fra sådanne og lignende PUPs i fremtiden, bør du huske på, at de normalt rejser sammen med freewares og sharewares. Således skal du vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installationsmetode, og overvåge hele processen nøje, for at fravælge “ekstra komponenter”, såsom www-searching.com tilføjelsen. En sådan fordelingsmetode er meget udbredt i disse dage, så vær meget omhyggelig og undgå, om muligt, at installere gratis software overhovedet. Ellers skal du være meget forsigtig.

www-searching.com fjernelse:

Hvis du ønsker at fjerne www-searching.com virus fra din computer, fordi den er kommet ind uden din godkendelse, så har du to forskellige muligheder. Du kan enten benytte en manuel fjernelsesguide, som følger nedenfor, eller køre en fuld systemscanning med opdateret anti-spyware. Denne metode anses for at være mere pålidelig, fordi den giver dig mulighed for at sikre, at alle komponenter, der er relaterede til denne browser hijacker, er væk.

For detaljerede instruktioner skal du kigge nedenfor og husk at være meget forsigtig, når du udfører manuelle fjernelsestrin! Du bør kigge efter Search Module, Search Module Plus og lignende poster!

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel www-searching.com virus fjernelsesguide

Fjern www-searching.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér www-searching.com og relaterede programmer
  Se her efter www-searching.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern www-searching.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter www-searching.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern www-searching.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal www-searching.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern www-searching.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her www-searching.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut www-searching.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern www-searching.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her www-searching.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre www-searching.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern www-searching.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter www-searching.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre www-searching.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med www-searching.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog