Fjern Tags.bluekai.com virus - opdateret mar 2018

Tags.bluekai.com virus fjernelsesguide

Hvad er Tags.bluekai.com virus?

Tags.bluekai.com er en PUP, der kan vise påtrængende annoncer

Eksemplet på tags.bluekai.com annoncerTags.bluekai.com er blevet føjet til kategorierne “potentielt uønsket program” (PUP) og “adware” efter at computerbrugere er begyndt at klage over dens ydeevne. Ifølge dem bliver annoncer og drop-down boxes, der er relateret til denne tjeneste, fortsat vist på bestemte domæner og blokerer adgangen til dem.

I virkeligheden er Tags.bluekai.com (eller Stags.Bluekai.com og s7.addthis.com) tæt relateret til BlueKai – den cloud-baserede dataplatform, der hjælper virksomheder med at tilpasse deres online-kampagner. Til dette formåle hører sig, at den spreder en udvidelse til standardwebbrowseren, som fx Safari, Google Chrome eller Mozilla Firefox, og genererer annoncer, hver gang brugeren begynder at surfe på internettet. Den kan vise sine annoncer og fejl på helt legitime websites, såsom eBay, Amazon og andre. Det ser ud til, at det mest berørte operativsystem er Mac-operativsystemet.

Tags.bluekai kan vise annoncer i form af pop-ups, bannere, interstitials og lignende. Oftere ser disse annoncer meget tvivlsomme ud. Nogle af dem kan opfordre folk til at installere softwareopdateringer eller køre en virusscanning online, mens andre kan promovere populære genstande, som f.eks. Michael Kors håndtasker og ser ret troværdige ud. Men de mest irriterende er disse fejl:

Safari can’t verify the identity of the website: Tags.Bluekai

Safari can’t verify the identity of the website S7.addthis.com

Safari can’t verify the identity of the website Stags.Bluekai.com

Du bør undgå at klikke på annoncerne, der er forårsaget af Tags Bluekai, da de kan medføre konstante omdirigeringer til usikre websteder eller i sjældne tilfælde indeholde en ondsindet kode, der, hvis den køres, straks starter en virus. Hvis du tilfældgvis lider af omdirigeringer til http://tags.bluekai.com, så tjek dit system for adware.

Den forsinkede fjernelse af Tags.bluekai.com kan også føre til identitetstyveri. Denne adware er i stand til at indsamle ganske mange oplysninger om folks browsereaktiviteter, brugerens generelle placering, e-mail-adresse, fulde navn og lignende ting.

Udviklerne af Tags.bluekai malware kan yderligere overføre kompilerede oplysninger til affilierede parter eller sælge dem på det sorte marked. Normalt sponsoreres PUP’er af ukendte brugere eller onlineannoncer, der bruger billige og påtrængende metoder til at fremme deres produkter. Desuden lægger de heller ikke særlig megen vægt på cybersikkerheden på deres websider, hvilket betyder, at omdirigeringer kan tvinge dig til at besøge mistænkelige domæner.

Det er vigtigt at understrege rollen som et professionelt anti-malware program, når systemet er inficeret med virus. Selvom det er muligt at fjerne Tags.bluekai.com manuelt, anbefaler eksperter at fjerne det automatisk, for at sikre en fuldstændig fjernelse af alle de understøttende komponenter. En af mulighederne er at køre FortectIntego. Denne applikation er designet til at eliminere alle slags PUP’er, så du kan være sikker på at dette værktøj håndterer denne PUP effektivt.

Viser Tags.bluekai.com virusTags.bluekai.com adware genererer en stor mængde luskede annoncer for at forårsage omdirigeringer, for således at øge trafikken til tilknyttede domæner

Adware udnytter gratis programmer til at inficere pc’er

Desværre er antallet af inficerede enheder med lignende adware-programmer stadig overraskende højt. Internettet er fyldt med sikkerhedseksperters advarsler om, hvor vigtigt det er at kontrollere installationen af gratis programmer.

Som en hurtig påmindelse samarbejder gratis softwares, som f.eks. downloadsadministratorer, unzip-værktøjer, PDF-læsere mv. med PUP-udviklere for at tjene penge på deres gratis produkter. Som en konsekvens af dette er tredjeparts-downloadkilder fyldte med softwarebundter, dvs. gratis programmer, der indeholder yderligere vedhæftede filer.

Hvis din webbrowser er begyndt at vise pop op-vinduer uventet, betyder det at du har installeret en freeware og uforsigtigt har trykket på “Installer” -knappen. På denne måde har du fremskyndet adwareinstallationen. Hvis du er villig til at undslippe lignende virtuelle infektioner i fremtiden, så følg vores råd.

Når du installerer ny software, skal du vælge “Brugerdefinerede” indstillinger. Du vil se alle de valgfrie programmer, som ofte tilfældigvis er browser hijackere. Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne ud for tilføjelsesprogrammerne, og fortsæt kun med installationen af det foretrukne program. Hvis du husker vores råd, vil du undgå forskellige tvivlsomme værktøjer og malwares som denne.

Slip af med Tags.bluekai.com virus fra Safari

For at fremskynde Tags.bluekai.com fjernelse fra Mac eller andre OS, anbefaler cybersikkerhedseksperter at bruge en professionel anti-malware-applikation. Vores anbefaling ville være at installere et af programmerne, der er angivet under denne artikel. Disse programmer finder alle filer for adwaren, herunder dem, der er gemt i systemets mapper eller Windows-registre.

Alternativt kan du fjerne Tags.bluekai.com på den sædvanlige måde. Du kan finde de instruktioner, der er nødvendige for denne eliminationsmetode, under artiklen. Men hvis du mener, at det at rode med denne PUP tager for meget tid eller er for besværligt, så skift til den automatiske fjernelsesmetode for at rette op på de fejl, som den viser.

Hvis du skal ordne din Safari-webbrowser for at eliminere Tags.Bluekai-virus eller lignende versioner fra eBay, skal du gå til “Indstillinger” → “Fanebladet Privatliv”. her skal du nøje kontrollere “cookies og andre hjemmesidedata.” Når du har klikket på detaljer-ikonet, skal du fjerne alt, hvad der er relateret til “bluekai”.

Som en afsluttende bemærkning bør du tage et omhyggeligt kig på installationen af programmer og vedhæftede filer, så du forhindrer dig selv i at installere sådanne generende værktøjer som Tags Bluekai. Husk dette tip i fremtiden.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Tags.bluekai.com virus fjernelsesguide

Fjern Tags.bluekai.com fra Windows systemer

For at afinstallere Tags.bluekai.com fra Windows OS skal du åbne Kontrolpanelet eller Programmer og Funktioner, afhængigt af OS versionen, der kører på din pc:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Tags.bluekai.com og relaterede programmer
  Se her efter Tags.bluekai.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Tags.bluekai.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Tags.bluekai.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Tags.bluekai.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Tags.bluekai.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Tags.bluekai.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Tags.bluekai.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Tags.bluekai.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Tags.bluekai.com fra Google Chrome

Disse trin hjælper dig med at nulstille browseren til den foregående tilstand, og fjerner også alle scripts, der er injiceret af denne hijacker.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Tags.bluekai.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Tags.bluekai.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Tags.bluekai.com fra Safari

For at slippe af med Tags.Bluekai-fejlen fra Safari, skal du sørge for at slippe af med mistænkelige udvidelser. Fortsæt derefter med at nulstille denne browser.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Tags.bluekai.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Tags.bluekai.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Tags.bluekai.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog