Fjern Stack Player annoncer (Fjernelsesinstruktioner) - opdateret jan 2018

Stack Player annonce fjernelsesguide

Hvad er Stack Player annoncer?

Stack Player er en adware (annonce-understøttet software), som lover at hjælpe folk med at se videoer uden en browser. Programmet præsenteres også som en alternativ software til Adobe Flash Player , men du bør ikke engang overveje at erstatte dette berømte program med StackPlayer.

Funktionen af ​​denne medieafspiller er næsten identisk med NowUSeeIt-afspilleren eller Playthru-afspilleren, som er medtaget på listen over PUP'er. Ligegyldigt hvor nyttig denne adware synes at være, er det eneste du kan forvente, sponsorerede pop-upannoncer, der vises, så snart du åbner din browser.

Ofre for Stack Player rapporterer om irriterende advarselsmeddelelser, annoncer og links i deres søgeresultater. Disse annoncer kan desværre ødelægge dit held med at søge på internettet og finde de emner, du bedst kan lide.

Årsagen til, at dette adware-type program fortsætter med at skubbe disse annoncer ud til sine brugere, er meget enkel – dens udviklere søger at få en chance for at tjene penge gennem pay-per-click-ordningen .

Stack Player ads

Denne reklamemodel er en meget effektiv måde at tjene penge på, ved at promovere bestemte websteder og deres produkter, men de omdirigeringer, som disse annoncer forårsager, kan føre brugeren til usikre websider.

Derfor, hvis du ikke godkender eller ikke vil deltage i sådanne tvivlsomme aktiviteter for at skaberne skal tjene penge, skal du fjerne Stack Player fra Windows 10 eller et andet operativsystem. Du kan bruge velrenommerede antivirusværktøjer, som f.eks. FortectIntego til at hjælpe dig med fjernelsen.

Du skal huske, at Stack Player virus normalt finder sted uden brugernes viden eller samtykke. Selvfølgelig kan du downloade det selv, efter at have stødt på denne adware online, men det er meget usandsynligt, at det sker. I de fleste tilfælde vil du begynde at se irriterende annoncer, før du selv antager, at din computer er inficeret.

I så fald skal du være opmærksom på, at det at klikke på sådanne reklamer kan være farligt. Husk, at “Ads by [adware navn]“, “Powered by [adware navn]” og andre annoncer med lignende slogans, ikke er typiske annoncer, du ser på dine nyhedswebsites eller e-handelshjemmesider.

Som vi tidligere har nævnt, kan Stack Player popups, bannere og in-text-annoncer ikke nødvendigvis føre dig til den lovede hjemmeside eller en forhandlingsaftale, som de oprindeligt kan vise dig, men snarere omdirigere dig til nogle mistænkelige websteder, hvor din computer nemt kan blive infiltreret af alle former for malware og virusser.

Desværre kan StackPlayer ikke kun forårsage omdirigeringer til sponsorerede websites. Den kan også installere tracking cookies i din browser, der indsamler ikke-personlige oplysninger om dig og indlede andre aktiviteter bag din ryg . Disse data bruges desuden til at generere annoncer i overensstemmelse med dine interesser og vaner.

En illustration af Stack Player-annoncerneStack Player bruger ikke kun irriterende annoncer, men kan indsamle for meget information om dig.

På denne måde bliver annoncerne mere tiltalende, og brugerne er mere tilbøjelige til at klikke på dem og dermed bringe mere profit til adware-skaberne. De indsamlede data er heller ikke beskyttet mod at blive delt med upålidelige tredjeparter eller sælges til kommercielle formål.

Så hvis du ikke overvejer at installere virusfjernelsesværktøj endnu, så anbefaler vi dig at tænke omhyggeligt over, om du vil dele oplysninger med ukendte tredjeparter eller ej. Hvis ikke, skal du sørge for at fjerne Stack Player fra din computer.

Hvordan infiltrerer denne adware computere?

Desværre er infiltrering af adware-programmer et meget almindeligt problem, der bliver rapporteret af brugerne. En af hovedårsagerne til sådan en spredning af disse typer af virusser, er den forsømmelige softwareinstallation.

Du bør aldrig fuldt ud stole på downloadet freeware eller shareware, fordi disse programmer normalt bliver bærere af potentielt uønsket indhold. For at finde ud af, om du har downloadet en softwarepakke med en ondsindet tilføjelse til den, skal du altid bruge “Avancerede” installationsindstillinger og følge alle trin omhyggeligt.

Hvis softwarepakken indeholder nogle ekstra komponenter, kan du se, hvad de er og annullere deres installation, hvis noget virker mistænkeligt. Desuden anbefales det at udstyre dit system med antivirus- og anti-malware-værktøjer, hvilket vil give din computer ekstra beskyttelse.

Lær, hvordan du afinstallerer Stack Player-virus

For at fjerne Stack Player virus skal du enten afinstallere alle komponenter i denne adware eller bruge en opdateret anti-spyware, til at gøre denne opgave for dig. Som du sikkert har lært, kan det at lukke popup-annoncer ikke hjælpe dig med at slippe af med denne adware for bestandigt, fordi du skal finde årsagen til disse annoncer, dvs.: de adware-komponenter, der genererer dem på din browser.

Dette kan være en ret kompliceret opgave, fordi sådanne potentielt uønskede programmer har tendens til at gemme sig i systemet, og du kan ikke nemt finde dem. Heldigvis findes der værktøjer, der er oprettet specifikt til dette formål. Du skal blot downloade en velrenommeret anti-malware-software, som automatisk scanner dit system og fjerner de virusrelaterede filer fra den inficerede enhed.

De programmer, der er angivet nedenfor, kan fungere som et værktøj til fjernelse af Stack Player. Husk, at for at opnå den mest effektive fjernelse, skal du opdatere anti-malware-pakken til den nyeste version. Vi skal også påpege, at du kan benytte en manuel fjernelse, hvis du ønsker dette.

Til dette formål har vi udarbejdet en elimineringsvejledning, som du vil finde præsenteret i slutningen af ​​denne artikel. Tøv ikke med at kontakte os, hvis en af ​​de nævnte metoder af en eller anden grund ikke fjerner virussen.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Stack Player annonce fjernelsesguide

Fjern Stack Player fra Windows systemer

For at fjerne adware manuelt, skal du afinstallere alle programmer, der kunne være relateret til det. Desuden skal alle apps, der tilhører den samme udvikler, også fjernes fra systemet. Sørg for at afinstallere: Stack Player, NowUSeeIt Player, PlayThru Player og lignende poster.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Stack Player og relaterede programmer
  Se her efter Stack Player eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Stack Player fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Stack Player eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Stack Player annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Stack Player fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Stack Player fra Mozilla Firefox (FF)

Hvis Stack Player virus allerede har inficeret din webbrowser, skal du følge nedenstående trin og nulstille din Mozilla. Du skal også finde mistænkelige tilføjelser og fjerne dem fra din browser.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Stack Player og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Stack Player fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Stack Player fra Google Chrome

Hvis dit system er blevet påvirket af Stack Player-adware, kan det være, at du har uønskede komponenter i din webbrowser, der bruges til at spore dig og indsamle oplysninger om din browsing på internettet. For at slippe af med dem, skal du nulstille din Google Chrome ved hjælp af følgende vejledning.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Stack Player og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Stack Player fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Stack Player fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Stack Player eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Stack Player fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Stack Player spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog