sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

Antivirus Security Pro. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Linas Kiguolis - - | Type: Stjæle programmer
12

Antivirus Security Pro er en upålidelig anti-spyware, der tilhører WinWebSec. Dette program ligner til forveksling Attentive Antivirus, Live Security Platinum, AVASoft Professional Antivirus og andre trusler, der også tilhører denne gruppe. Når den kommer ind i systemet begynder Antivirus Security Pro sin aktivitet ved at vise vildledende notifikationer, der typisk set advare om farlige virusser.

Bemærk at den kun advare dens ofre om opfundne inficeringer og legitime filer, der ikke bør elimineres. Det er derfor du helt kan ignorere denne applikation og fjerne den fra systemet. Hvis du er interesseret i hvad det egentlige formål med dens falske advarsler er, er svaret ganske simpelt – den er designet til at skabe et behov for dens licenserede version. Du bør aldrig købe denne version.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED Antivirus Security Pro?

Antivirus Security Pro bliver spredt via trojan horse, der udnytter sikkerhedshuller. Den angriber dårligt beskyttede systemer, så hvis du vil undgå denne infiltration bør du sikre dig, at din maskine er beskyttet med den seneste version af antivirus. Hvis denne trojan stadig formår at komme ind i systemet, downloader den i hemmelighed filer, der tilhører Antivirus Security Pro.Efter dette modificerer den systemet, så den kan begynde sin aktivitet hver gang brugeren genstarter PC’en. Som resultat begynder malware at vise advarsler såsom:

Warning! Infected file detected.
We strongly recommend activating full edition of your antivirus software for repairing threats.

Warning! Infected file detected
Location: File SystemSuspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Du kan også modtage beskeder fra denne virus:

Warning! Network attack attempt detected.
To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Ignorér venligst alle advarsler der tilhører Antivirus Security Pro, da dette program kun søger én ting – at få fat i dine penge.

Så snart du begynder at se advarsler der tilhører dette upålidelige program, bør du kører en fuld systemscanning med opdateret anti-spyware. Følg også den nedenstående guide for at slippe af med denne inficering for bestandigt.

HVORDAN FJERNER JEG Antivirus Security Pro?

Hvis din PC er inficeret med Antivirus Security Pro, bør du straks downloade Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus og Malwarebytes Anti Malware og køre en fuld systemscanning. Glem ikke at downloade den seneste version af disse programmer for at have en fuld virus database.

Bemærk at der er mange upålidelige programmer, der blokere legitime applikationer for at forhindre, at de bliver elimineret.

I dette tilfælde bør du genstarte din maskine til Safe Mode (sikkerhedstilstand) med Networking og derefter stoppe processen der tilhører det upålidelige program. se efter [random letters or/and numbers].exe eller [protector[random characters].exe processer, og kør en fuld systemscanning med anti-malware. Glem ikke at scanne din PC i normal tilstand for at sikre dig, at virussen er væk.

Automatisk Antivirus Security Pro fjernelse

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Antivirus Security Pro acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.
Reimage anbefales til, at afinstallere Antivirus Security Pro. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Plumbytes Anti-Malware
Vi har testet Plumbytes Anti-Malware's effektivitet ved fjernelse af Antivirus Security Pro (2015-05-07)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Antivirus Security Pro (2015-05-07)
Hitman Pro
Vi har testet Hitman Pro's effektivitet ved fjernelse af Antivirus Security Pro (2015-05-07)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Vi har testet Webroot SecureAnywhere AntiVirus's effektivitet ved fjernelse af Antivirus Security Pro (2015-05-07)
Antivirus Security Pro snapshot
Antivirus Security Pro snapshot

Antivirus Security Pro manuel fjernelse

Dræb processer:
[random].exe

Slet registret værdi:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun "AA2014" = "%CommonAppData%WaDprnV7WaDprnV7.exe"

Slet filer:
%CommonAppData%[random]
%CommonAppData%[random][random]
%CommonAppData%[random][random].exe
%CommonAppData%[random][random].exe.manifest
%CommonAppData%[random][random].ico
%CommonAppData%[random][random].in
%CommonAppData%[random][random].lg
kilde: http://www.2-spyware.com/remove-antivirus-security-pro.html

Fjernelses guides i andre sprog