sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

Fjerne Antivirus Security Pro

12

Antivirus Security Pro er en upålidelig anti-spyware, der tilhører WinWebSec. Dette program ligner til forveksling  Attentive Antivirus, Live Security Platinum, AVASoft Professional Antivirus og andre trusler, der også tilhører denne gruppe. Når den kommer ind i systemet begynder Antivirus Security Pro sin aktivitet ved at vise vildledende notifikationer, der typisk set advare om farlige virusser.

Bemærk at den kun advare dens ofre om opfundne inficeringer og legitime filer, der ikke bør elimineres. Det er derfor du helt kan ignorere denne applikation og fjerne den fra systemet. Hvis du er interesseret i hvad det egentlige formål med dens falske advarsler er, er svaret ganske simpelt – den er designet til at skabe et behov for dens licenserede version. Du bør aldrig købe denne version.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED Antivirus Security Pro?

Antivirus Security Pro bliver spredt via trojan horse, der udnytter sikkerhedshuller. Den angriber dårligt beskyttede systemer, så hvis du vil undgå  denne infiltration bør du sikre dig, at din maskine er beskyttet med den seneste version af antivirus. Hvis denne trojan stadig formår at komme ind i systemet, downloader den i hemmelighed filer, der tilhører Antivirus Security Pro.Efter dette modificerer den systemet, så den kan begynde sin aktivitet hver gang brugeren genstarter PC’en. Som resultat begynder malware at vise advarsler såsom:

Warning! Infected file detected.
We strongly recommend activating full edition of your antivirus software for repairing threats. 

Warning! Infected file detected
Location: File SystemSuspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Du kan også modtage beskeder fra denne virus:

Warning! Network attack attempt detected.
To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Ignorér venligst alle advarsler der tilhører Antivirus Security Pro, da dette program kun søger én ting – at få fat i dine penge.

Så snart du begynder at se advarsler der tilhører dette upålidelige program, bør du kører en fuld systemscanning med opdateret anti-spyware. Følg også den nedenstående guide for at slippe af med denne inficering for bestandigt.

HVORDAN FJERNER JEG Antivirus Security Pro?

Hvis din PC er inficeret med Antivirus Security Pro, bør du straks downloade SpyHunter, STOPzilla og Malwarebytes Anti Malware og køre en fuld systemscanning. Glem ikke at downloade den seneste version af disse programmer for at have en fuld virus database.

Bemærk  at der er mange upålidelige programmer, der blokere legitime applikationer for at forhindre, at de bliver elimineret.

I dette tilfælde bør du genstarte din maskine til Safe Mode (sikkerhedstilstand) med Networking og derefter stoppe processen der tilhører det upålidelige program. se efter [random letters or/and numbers].exe eller  [protector[random characters].exe processer, og kør en fuld systemscanning med anti-malware. Glem ikke at scanne din PC i normal tilstand for at sikre dig, at virussen er væk.

Automatisk Antivirus Security Pro fjernelse

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Antivirus Security Pro acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af Antivirus Security Pro Tilfredsheds
Garanti
Download
Fjernelse af Antivirus Security Pro
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Antivirus Security Pro. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Antivirus Security Pro. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Antivirus Security Pro (2015-05-07)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Antivirus Security Pro (2015-05-07)
Antivirus Security Pro snapshot
Antivirus Security Pro snapshot

Antivirus Security Pro manuel fjernelse

Dræb processer:
[random].exe

Slet registret værdi:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun "AA2014" = "%CommonAppData%WaDprnV7WaDprnV7.exe"

Slet filer:
%CommonAppData%[random]
%CommonAppData%[random][random]
%CommonAppData%[random][random].exe
%CommonAppData%[random][random].exe.manifest
%CommonAppData%[random][random].ico
%CommonAppData%[random][random].in
%CommonAppData%[random][random].lg

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook