sværhedsgrad skala:  
  (80/100)

Fjerne Update your browser

Af Gabriel E. Hall - - | Type: Browser addons

“Update your browser”er en falsk meddelelse, designet til at narre brugere til at installere malware. Denne falske meddelelse synes at være fra Google, dog er det et social engineering trick bruges til at overbevise brugerne om, at denne falske meddelelse er legitim, når den faktisk ikke er det.

Update your browser
This page does not support your version of browser. Please update your software.

Hvis du klikker på opdateringsknappen vil den i den sidste ende hente og installere malware på din computer. Det kunne være hvad som helst, spyware, trojanske heste, rootkits og andet badware. Hvis du ser denne falske meddelselse om at opdatere din browser, som vist på billedet nedenfor, skal du lukke websiden og dowload anti-spyware-software. Vi anbefaler at bruge STOPzilla. Du bør også bruge TDSSKiller.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Update your browser snapshot
Update your browser snapshot

Om skaberen

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-update-your-browser.html

Fjernelses guides i andre sprog