sværhedsgrad skala:  
  (63/100)

ICQ virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware

ICQ virus er en farlig applikation, som er kendt for at sprede sig via chat programmet kendt som ICQ. Denne trussel har inficeret sine mål gennem et misledende link som fører til en hjemmeside kaldet ‘jokebox’ eller ‘jokeworld’. Så snart du klikker på dette link, vil din computer blive inficeret med trojanske heste, som hacker ICQ programmet og sender den samme misledende besked til alle dine kontakter. Udover vil denne virus også blocke legitime software og stjæle følsom information, såsom bank data, kodeord og andre login detaljer. Efter at vi har testet den, kan vi sige at denne virus er meget lignede Skype virus. Hvis du tror du er inficeret med ICQ virus, skal du køre en fuld system skanning med et opdateret anti-spyware uden forsinkelse.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED ICQ VIRUS?

ICQ virus spreder sig via ICQ globale netværk, som har en hel del forskellige netværk af chat og tråde. For at angribe systemet, har hackers lavet en smart lille ICQ-besked som invitere folk til en “sikker” hjemmeside. Så snart du klikker på denne adresse, bliver din computer inficeret med virus som starter med det samme at sprede sin besked gennem din ICQ bruger til alle dine venner og kontakter. Vi anbefaler højt at du fjerner ICQ virus fra dit system fordi det kan medføre identitets tyveri på din computer. ICQ virus kan opfange dit tastatur brug og stjæle bank oplysninger og lignede detaljer, ekstrem vigtig information.

SÅDAN FJERNER MAN ICQ VIRUS?

Hvis du er inficeret med ICQ virus, skal du skanne din PC med et opdateret anti-spyware. Vi anbefaler brug af Reimage.

Udover det skal du installere AVX Antivirus for ICQ for at forebygge sådan nogle virus i fremtiden.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
ICQ virus snapshot
ICQ virus snapshot

Om skaberen

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-icq-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog