sværhedsgrad skala:  
  (6/100)

Fjerne Ask

Af Jake Doevan - - | Type: Malware

Hvad er Ask?

Ask er en populær søgemaskine, der tilbyder ‘bedre websøgninger’ til dens brugere. Dette site er LEGITIMT, og hvis du føler, at det hjælper dig med at forbedre din browsing, er der ingen problemer med det. Du kan bruge det til at søge på nettet med dets søgemaskine ask.com eller værktøjslinjen, som kan installeres på systemet og er kompatibel med alle webbrowsere, herunder Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og andre. Men selvom det ser sikkert ud, har mange brugere spurgt os om Asks troværdighed. Det ser ud til, at alle disse drøftelser er blevet indledt, fordi denne søgemaskine kan installeres i et bundt med andre programmer som et valgfrit komponent. Så du kan opdage, at denne søgemaskine er kommet på din computer ud af ingenting. Før du kalder programmet for en “virus”, skal din vide, at Ask, ligesom mange andre søgemaskiner og værktøjslinjer, fremmes via andre gratis programmer. Når du accepterer (ja, du gør dette ved at springe de præ-kontrollerede afkrydsninger over, der siger “Gør Ask.com til min standardsøgemaskine” eller “Gør Ask.com til min startside) for at installere et sådant program på din computer, foretager det ændringer i din startside, standard søgemaskine og lignende indstillinger. Hvis du vil undgå dette, bør du begynde at overvåge installationen af freeware. For mere information om, hvordan du gør dette, skal du tjekke næste afsnit i denne artikel. Vi skal også advare dig om kommercielle søgeresultater, der kan afbryde dig, i dine søgeresultater. Hvis du ikke ønsker at besøge Asks affilierede hjemmesider, bør du være forsigtig, når du søger ved hjælp af denne søgemaskine. Hvis den allerede har optrådt på din webbrowser, kan du fjerne Ask fra computeren, ligesom enhver anden applikation. Efter at have gjort dette, anbefaler vi dig at scanne din computer med ReimageIntego (Windows OS) eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus(Mac OS X) for at sikre, at den er fri for virus og potentielt uønskede programmer.

HVORDAN KAN ASK KOMME IND I MIN COMPUTER?

Som vi tidligere har nævnt, kan Ask Toolbar og ask.com komme ind i din computer, når du downloader freeware/shareware, som Java og lignende. I de fleste tilfælde har brugere downloadet sådanne programmer uden at holde øje med deres installationsprocesser. Hvis du vil beskytte din PC mod Ask, skal du vælge en brugerdefineret installationsmetode og fjerne fluebenene fra alle afkrydsningsfelter, der tilbyder at ændre din startside, eller downloade en toolbar. Når den er downloaded kan Ask nemt dukke op i stedet for din startside eller standardsøgemaskine. Hvis du vil fjerne den, skal du fjerne Ask fra hver af dine browsere manuelt. Følg den nedenstående guide, for definitivt at fjerne Ask fra din computer:

HVORDAN FJERNER JEG ASK?

Hvis du ønsker at fjerne Ask, bør du afinstallere dette program fra din Jobliste og hver af dine browsere. Efter at gøre det, mener vi, at du skal køre en fuld systemscanning med opdateret anti-spyware for at sikre, at din computer er helt sikker.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Ask snapshot
Ask snapshot
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-ask.html
Fjernelses guides i andre sprog

 1. Carl Erik Niebuhr siger
  May 9th, 2014 at 10:20 pm

  det er besværligt at fjerne ask toolbar

 2. Jens J Larsen siger
  May 10th, 2014 at 5:07 pm

  Jeg har prøvet mange ting for at slippe af med ASK TOOLBAR, men uden at det lykkes. E r det virkelig umuligt at slippe af med et program man ikke ønsker?

 3. Johnb0 siger
  May 15th, 2014 at 6:52 pm

  reverse phone lookup cell free I wish to voice my gratitude for your generosity giving support to individuals kdadgbfgbdce

Din mening angående Ask