sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

Fjern FBI PayPal virus

12

FBI PayPal-virus er en lusket cyber trussel, som tilhører den »ransomware ‘kategori. Ligesom FBI virus, præsenterer denne trussel i sig selv som en legitim besked fra Federal Bureau of Investigation. Men FBI har intet at gøre med denne fidus advarsel, som i virkeligheden tilhører svindlere. For at se mere troværdig, denne virus viser ofrets IP-adresse, beliggenhed, hacks computerens webcam og viser, hvad der sker i rummet. Derudover er det rapporterer om forskellige krænkelser og anmoder om at betale bøden for at fjerne låsen og undgå mere alvorlige konsekvenser. Som du kan se, den vigtigste årsag til, at denne trussel er blevet opfundet, er de penge, der bliver bedt om i form af bøde. Tidligere versioner af FBI-virus har spurgt til at betale denne bøde via Ukash, Paysafecard og grøn prik MoneyPak forudbetalingssystemer. Men nu ser det ud til, at de er begyndt at bruge PayPal for deres pengetransaktioner. Please, ikke betale dette fint, fordi du ikke har gjort noget ulovligt! For at fjerne blokeringen din computer, bør du fjerne FBI PayPal virus fra systemet.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED FBI PayPal virus?

Ligesom andre ransomware virus er FBI PayPal virus distribueret via hackede programmer, såsom freeware og shareware. Desuden kan spam eller ulovlige sites også medtages til distributionen af ​​denne trussel. Så snart det bliver inde, denne skærm locker ændrer systemet og vender sit mål computer til en ubrugelig maskine. I stedet for at komme på internettet eller lancere dine foretrukne programmer, vil du kun se denne enorme advarsel, der dækker hele pc’ens skrivebord:

FBI
Federal Bureau of Investigation
ATTENTION! 
Your PC is blocked due at least one of the reasons specified below.
You have been violating Copyright and Related Rights Law. (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 1, Section 2, Clause 8, also known as the Copyright of the Criminal Code of United States of America.
Article 1, Section 2, Clause 8 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or a deprivation of liberty for 2 to 8 years.
You have been viewing or distributing prohibited Pornographic content (Child Porn/Zoophilia and etc). Thus violating Article 2, Section 1, Clause 2 of the Criminal Code of United States of America.
(…) 

Venligst, ignorer denne fidus advarsel, fordi det klart søger at vildlede dig til at betale bøden. For det første, er at betale bøden ikke hjælpe at fjerne blokeringen computer og glemme alt om denne infektion. Desuden bør du være opmærksom på, at de statslige myndigheder som denne anvende andre, mere avancerede metoder, for at straffe deres kriminelle. For at lave din computer, bør du fjerne FBI PayPal virus uden forsinkelse.

HVORDAN FJERNER MAN FBI PAYPAL VIRUS?

Når jeg forsøger at fjerne FBI Paypal virus, er du nødt til at låse din computer først. For at få en mulighed for at scanne din kompromitteret computer med en anstændig anti-malware, skal du følge disse muligheder:

* Flash-drev metode:

1.. Tag en anden maskine og bruge den til at downloade SpyHunter eller andre velrenommerede anti-malware program.

2.. Opdatere programmet og sat ind i USB-drev eller simpel cd.

3.. I mellemtiden, genstarte din inficerede maskine til fejlsikret tilstand med kommandoprompt og holde USB-drev i den.

4.. Reboot computer inficeret med FBI Paypal virus endnu engang og køre en fuld scanning.

* Brugere inficeret med FBI PayPal virus får lov til at få adgang til andre konti på deres Windows-systemer. Hvis en af disse konti har administratorrettigheder, skal du være i stand til at lancere anti-malware program.

* Prøv at benægte Flash til at gøre din ransomware stopfunktion efter hensigten. For at deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og vælg ‘Nægt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter at gøre det, skal du køre en fuld scanning med anti-malware program.

* Manuel FBI Paypal fjernelse af virus:

  1. Genstart din inficeret pc til “Safe tilstand med kommandoprompt” for at deaktivere FBI Paypal virus (dette bør arbejde med alle versioner af denne trussel)

  2. Kør Regedit

  3. Søg efter Winlogon Entries og skrive ned alle de filer, der ikke explorer.exe eller blank. Erstat dem med explorer.exe.

  4. Søg i registreringsdatabasen for disse filer, du har skrevet ned og slette nøgler i registreringsdatabasen refererer filerne.

  5. Genstarte og køre en fuld scanning med opdaterede SpyHunter o fjerne de resterende FBI Paypal virus filer.

 

Automatisk FBI PayPal virus fjernelse

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne FBI PayPal virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af FBI PayPal virus Tilfredsheds
Garanti
Download
Fjernelse af FBI PayPal virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere FBI PayPal virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere FBI PayPal virus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af FBI PayPal virus (2015-05-07)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af FBI PayPal virus (2015-05-07)
FBI PayPal virus snapshot
FBI PayPal virus snapshot

FBI PayPal virus manuel fjernelse

Dræb processer:
[random].exe

Slet filer:
[random].exe

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook