XoftSpySE Anti Spyware gennemgang, gratis download

XoftSpy AntiVirus Pro (tidligere XoftSpySE Anti-spyware) er et betroet anti-virus og anti-malware program fra ParetoLogic, Inc. Det er et enkelt, men effektivt værktøj, som tilbyder et typisk sæt funktioner, der hjælper folk med at fjerne spyware, vira, adware , keyloggers, trojanske heste og lignende cyber infektioner. For at tjekke dette program og dets evner, kan du hente XoftSpy AntiVirus Pro gratis version. Ligesom sin licenserede version, giver det en dyb scanningsmulighed, som giver folk flere chancer for at finde specifikke vira, der kan arbejde hemmeligt i systemets baggrund. Du bør dog vide, at når XoftSpy AntiVirus Pros scanner afslutter sit arbejde, giver det ikke sine brugere mulighed for at fjerne opdaget malware. Desuden giver denne version ikke en real-time beskyttelse. XoftSpy AntiVirus Pro erstattede XoftSpySE Anti-spyware i midten af 2013. Dens nye funktioner er firewall, web beskyttelse og e-mail-beskyttelse.

XoftSpy AntiVirus Pro gennemgang af 2spyware forskningscenter:

Efter at have læst forskellige anmeldelser på internettet, besluttede vi at hente XoftSpy AntiVirus Pro og teste det på vores computere. Så snart vi har installeret programmet på dem, bemærkede vi, at det er blevet mærkbart forbedret i forhold til XoftSpySE Anti-spyware: det har en velorganiseret visuel brugergrænseflade, tilbyder hyppige opdateringer og giver detaljerede oplysninger, efter det er færdigt med kontrol af systemet. Efter opstart af programmet, giver det to muligheder: en hurtig scanning eller en fuld systemsøgning for malware. Hvis øjeblikket for scanningen af systemet ikke er rigtig for dig, kan du blot planlægge XoftSpy AntiVirus Pro scanning ud i fremtiden. Det ser ud til, at XoftSpySE Anti-spyware bonus er dens innovative Browser Helper Object Editor, som er dedikeret til at opdage og fjerne værktøjslinjer og andre add-ons, der har været aktivt spredt rundt for nylig.

Så hvorfor skulle jeg hente XoftSpy AntiVirus Pro?

XoftSpy AntiVirus Pro er et værktøj, der er nemt at bruge, som kan hjælpe folk med at scanne Windows registreringsdatabasen, kørende processer, filer og mapper på computeren. XoftSpy AntiVirus Pro bruger en stor spyware definitionsdatabase, så dens scanning kan have flere fordele end andre Anti-malwares. Dets evne til at forhindre infiltration fra vira eller helt at fjerne dem fra systemet, kan dog fejle i nogle af tilfældene. Derfor anbefaler vi, at bruge XoftSpySE Anti-spyware sammen med andre anti-virus.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog