RegCure Pro gennemgang, gratis download

Opdatering: RegCure Pro Registry Cleaner af ParetoLogic er blevet afbrudt. Selvom det har været en kraftig system-optimizer, som vi plejede at anbefale, er den ydeevne, som den udviser i dag, meget tvivlsom. Cybersecurity-eksperter hævder at den viser falske positive resultater og næppe kan forbedre systemets ydeevne på grund af den forældede database.

RegCure Pro kan downloades fra den officielle hjemmeside ligesom tidligere. Hertil kommer, at forskellige tredjepartsdownloadkilder fortsat fremmer dens versioner. Men flere kilder tilbyder en gratis cracked licensnøgle, der angiver, at værktøjet er afbrudt og ikke modtager support fra udvikleren.

Dog er programmet ikke ondsindet. Den gratis version initierer scanninger og rapporterer om nogle problemer, som kun kan løses efter køb af den fulde version. Den kan dog næppe forbedre systemets ydeevne og stabilitet, fordi den ikke ser ud til at få kritiske opdateringer.

Vi anbefaler, at RegCure Pro-brugere skifter til et andet optimeringsprogram, f.eks. FortectIntego. Ellers optager RegCure Pro ledig plads og misbruger ressourcer, uden bemærkelsesværdige systemforbedringer.

RegCure Pro er en kraftfuld Registry Cleaner fra ParetoLogic. Den kan bruges til at fjerne fejl i registreringsdatabasen, forbedre computerens ydeevne og ordne dens hastighed. Desuden kan den også bruges til at optimere pc'ens hukommelse, forbedre dens opstartstid, stoppe uønskede processer og BHOs, fjerne malware og hjælpe folk til at udføre lignende aktiviteter.

Ifølge dens skabere, går ReguCure Pro scanner dybt ind i systemet, og gør det muligt for folk at finde selv de mindste fejl. Derudover giver den også et bonus-værktøj, som giver beskyttelse til folks fortrolige oplysninger, såsom adgangskoder, login-oplysninger, kreditkortnumre, bankdata og lignende. Den nuværende program version er 3.1.6. RegCure Pro free er kompatibel med Windows XP, Vista, 7 og 8 operativsystemer.

Regcure Pro anmeldelse af udenvirus.dk research center

Udenvirus.dk teamet har også testet dette PC optimeringsprogram på flere computere. For at downloade RegCure Pro på dit system, skal du have 20 MB ledig plads på harddisken, og internetforbindelse. Desuden bør du være logget på som administrator. Men udgiveren meddeler også, at for den øgede lydhørhed fra dette program, bør du tage dig af de højere specifikationer.

Så snart RegCure Pro blev installeret på vores computere, tilbød det en scanning af systemet og kontrollere dets tilstand. Det skal siges, at dens interface er meget intuitivt, så du bør ikke have problemer med at bruge dette program. Det scannede typisk almindelige problemområder for at finde ud af, hvad der lempede pc'ens ydeevne og så snart RegCure Pro scanning var færdig, viste den problemområder, og tilbød at fjerne dem for os. I de fleste tilfælde skal du bare bruge et klik for at fjerne opdagede problemer og ordne pc'en med RegCure Pro.

Men vi har bemærket, at flere systemer bliver langsommere, når man scanner pc'en med RegCure Pro.

Så, hvorfor bør jeg downloade RegCure Pro?

For at opsummere, er det et program, der er nemt at bruge, og som er blevet bygget til den enkelte pc-brugere. Men det kan næppe bruges til at beskytte computeren mod avanceret malware, såsom rogue anti-spyware eller ransomware, så det skal bruges i en sammenhæng med andre antivirusprogrammer.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog