Hitman Pro gennemgang, gratis download

Hitman Pro er en anden mulighed indenfor malware scannere, der er designet til at fjerne rester af skadelig software eller filer, der ikke blev fjernet / fundet under en almindelig antivirus scanning. Før køb af dens licens, kan folk bruge Hitman Pro gratis til at tjekke tilstanden af ​​deres computer. Hvis den er ren, kan de beholde deres penge. Dette program bygger på cloud computing-teknologi, hvilket giver Hitman Pro scanner en imponerende malware-afsløringsratio, og gør det muligt at kontrollere ondsindede filer grundigt. Den er især god til rootkits’afsløring. Hitman Pro program sinker ikke systemet, og kan bruges sammen med andre sikkerheds-programmer. Hvis du beslutter dig for at ordne din computer med Hitman Pro, vil du installere den nyeste dens version, HitmanPro 3.. Ligesom dets tidligere versioner, kan det blive præsenteret som et program der er nemt at bruge, og som der hurtigt kan kontrollere systemet for forskellige cyber infektioner.

Hitman Pro anmeldelse af 2spyware research center:

Så snart downloadet HitmanPro 3 er installeret på systemet, tilbyder det en ‘Free Scan’ og ‘Behavioural Scan’, der kontrollerer computerens sikkerhedsforanstaltninger, og ser efter vira eller mistænkelige filer. Normalt tager dette program mindre end 5 minutter at kontrollere systemet, så det kan bruges til at hjælpe folk med at forhindre tab af deres personlige oplysninger og lignende problemer, der skal løses i løbet af kort tid. Så snart Hitman Pro scanningen er færdig, rapporterer det hvilke mistænkelige filer blev opdaget. Efter at programmet uploader disse filer til “skyen”, og kontrollerer dem ved hjælp af fem forskellige antivirus motorer: Dr.Web, Ikarus, Emsisoft, Prevx og G Data. Disse navne er velkendte i edb-sikkerhedsindustrien. Vi bør nævne, at vi især godt kan lide tanken om, at du ikke behøver at betale for dens licens, hvis du opdager, at din computer er sikker. Det er ligesom en Hitman Pro bonus. Hvis du ikke ønsker at installere det på systemet, fordi du tror, at det kan iværksætte modstridende sikkerhedsprogrammer og computernedbrud, kan du køre det direkte fra et USB-flash-drev, en cd / dvd, lokal eller Network Attached harddisk. Men du kan kun fjerne malware med Hitman Pro, når computeren har en fungerende internetforbindelse.

Så, hvorfor bør jeg downloade Hitman Pro?

Vi er kommet til den konklusion, at Hitman Pro 3 er en fantastisk løsning for dem, der kan lide at dobbelttjekke deres computere, og sørge for, at de er helt rene. Hitman Pro fjerner infektioner effektivt efter omhyggeligt at tjekke dem. Dens gratis version er gyldig i 30 dage. Efter dette, vil du være nødt til at købe den, hvilket faktisk ikke er noget problem, fordi det er temmelig billigt. Men dette program ikke har en real-time beskyttelse, hvilket betyder, at det er bedst at bruge det i forbindelse med antivirus-software. Den nuværende program version er HitmanPro 3.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Hitman Pro Tilfredsheds
Garanti
Download
Hitman Pro Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Hitman Pro, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Hitman Pro har en gratis begrænset scanner. Hitman Pro tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Anmeldelser på andre sprog