Emsisoft Anti Malware gennemgang, gratis download

Emsisoft Anti-Malware er en anstændig anti-malware, som giver en omfattende computer beskyttelse mod virus, trojanere, spyware, rootkits og anden skadelig software. En dobbelt Emsisoft scanner sikrer temmelig høj opdagelsesrate af kendte vira og trusler. Dette produkt har også surf protection file guard og behavior blocker moduler – alt du behøver for at være sikker, mens du surfer på internettet. For at teste denne software, kan du hente Emsisoft Anti-Malwares gratis version, som er en fuldt funktionel variant af programmet, der giver beskyttelse i 30 dage. Hvis du desuden tror, at dette program ikke opfylder dine behov, kan du få en 30 dages garanti fra Emsisoft, hvor du kan få pengene tilbage. Den nyeste version af dette program er Emsisoft Anti-Malware 8.1.

Emsisoft Anti-Malware anmeldelse af 2spyware research center:

Efter 2spyware besluttede at teste dette program og fjerne malware med Emsisoft Anti-Malware, skulle holdet downloade og installere dette program. Vi må sige, at dets installation gik meget glat, fordi softwaren har en velorganiseret grafisk brugergrænseflade, som gør det nemt at bruge. Derudover har vi bemærket den positive effekt af Emsisoft Anti-Malware bonus – to scannere. På grund af integrationen af ​​disse scannere, er scanningens varighed faldet betydeligt. Når Emsisoft Anti-Malware scanningen var færdig, sammenlignede File guard modulet alle overførte filer med omkring 4 millioner mønstre fra kendte skadelige programmer, og blokerer udførelse hvis filen ser ud til at være ondskabsfuld. Emsisoft Anti-Malware overvåger konstant systemet og netværksaktivitet, og slår alarm, så snart der er sket noget mistænkeligt. Dog skal det siges, at softwaren er bedre til at afsløre malware and at fjerne det. Hvis programmet ikke fjerner virussen, vil dets nyttige malware eksperter være til rådighed gratis.

Så, hvorfor bør jeg downloade Emsisoft Anti-Malware?

For at opsummere, kan Emsisoft Anti-Malware hjælpe dig til at sikre, at din computer forbliver virusfri. Der er dog nogle infektioner, det ikke kan fjerne, hvis de på en måde kom gennem beskyttelseslag. Det opdager flere trusler end så mange andre produkter, men har stadig behov for at forbedre fjernelsessatser. Emsisoft Anti-Malware opdateres mindst fem gange om dagen, mens nogle andre anti-malware-software kun opdaterer en eller to gange om dagen. Det er en anstændig sikkerhedsløsning, der har modtaget adskillige priser fra sikkerhedseksperter.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Gabriel E. Hall er en passioneret malwareforsker, der har arbejdet for UdenVirus i næsten et årti.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog