Den bedste malware fjernelsessoftware fra 2017

Hvad er de bedste malware fjernelsesprogrammer fra 2017?

Undersøgelser viser, at cyberkriminalitet er et hastigt voksende og stadigt skiftende område for kriminalitet, som absolut er et stort problem i dag . Selvom bevidstheden om cyberkriminalitet er steget , ser hastigheden af malwares evolution ud til at være lidt for hurtig til at hjemmecomputerbrugere kan hamle op med den. Derfor, for at reducere risikoen for at blive offer for et malwareangreb, skal brugerne ikke kun følge praksis for sikker browsing, men også installere og løbende opdatere en anti-malware-software. Hvis du ikke er fortrolig med anti-malware definitioner, bør du vide, at i modsætning til antivirus, er et sådant program i stand til at opdage og fjerne virus såvel som mindre farlige virtuelle parasitter, såsom adware, browser hijackers og rogue systemværktøjer. For at sige det kort, er det en software, der registrerer en bredere vifte af ondsindede eller potentielt uønskede programmer.

Der er mange anti-malware-programmer til rådighed i dag – nogle af dem tilbyder real-time beskyttelse, mens andre fungerer som on-demand scannere. Det er vigtigt at forstå, at intet program kan gøre alt på én gang; derfor er det normalt, at forskellige programmer registrerer forskellige malware/spywareeksempler. Faktisk siger computersikkerhedsfagfolk, at brug af malware fjernelsesværktøj sammen med antivirus er en stærkt anbefalet løsning . Det siger sig selv, at hvert anti-malware program er lidt anderledes og tilvejebringer et andet sæt af funktioner, så det kan være svært at vælge ét. Vores team har udarbejdet en liste over de bedste malware fjernelsesprogrammer fra 2017, og du bør helt sikkert tage et kig på den, hvis du i øjeblikket er på jagt efter et malware fjernelsesværktøj. Hvis du er på udkig efter dybdegående softwareanmeldelser, kan du finde links til dem nedenfor.

1. Malwarebytes 3.0

Malwarebytes er et af de mest kendte og anerkendte malware fjernelsesværktøjer. Tidligere kendt som Malwarebytes Anti-Malware, er softwaren nu identificeret under Malwarebytes 3,0 navnet, og dens udviklere præsentere den som en antiviruserstatning. Der er ingen tvivl, at Premium Malwarebytes versionen er den næste generation af produkter, som tilbyder anti-malware skjolde, herunder anti-ransomware, anti-exploit, anti-malware og også beskyttelse mod ondsindede websteder. Vi må påpege, at programmet bremser computeren når det scanner den, men i betragtning af hvor hurtigt det kontrollerer alle systemmapper og filer, bør det ikke være et stort problem. Premium versionen giver real-time og anti-exploit beskyttelse, forhindrer adgang til ondsindede websteder og blokerer ransomwareangreb. Du kan prøve Premium versionen i 14 dage eller købe dens licens for $39,99 (gyldigt i et år). Lær mere om Malwarebytes 3.0.

Malwarebytes 3.0 antimalware

2. Plumbytes Anti-Malware

Plumbytes Anti-Malware er et fremragende malware fjernelsesprogram for folk, der er mindre tech-kyndige, fordi det giver en meget brugervenlig grænseflade, uden snesevis af justerbare indstillinger, der til tider kan virke forvirrende. Desuden, takket være Plumbytes’ multi-tråd algoritme, scanner programmet computeren hurtigt. I modsætning til antivirusprogrammer, registrerer og fjerner Plumbytes ikke blot malware, men også spyware, så du ikke behøver at lide af problemer forårsaget af virusser og potentielt uønskede programmer. Plumbytes har mange fordelagtige egenskaber, som for eksempel, at det registrerer og fjerner trojans, rootkits og orme; Desuden opsætter det også en “anti-hijack” beskyttelse for at sikre dine browsere og, selvfølgelig, browsingsessioner. For at sige det kort, så giver Plumbytes en omfattende beskyttelse mod spyware og malware, og anses for at være en af de bedste anti-malware-programmer i dag. Denne softwares licens leveres med seks måneders abonnement og koster $49,99. Læs hele Plumbytes gennemgang…

Picture of Plumbytes

3. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere Antivirus kan kaldes det mindste og hurtigste antivirus-program, der har en høj malware afsløringssats og en meget magtfuld scan engine, som lader dig tjekke dit computersystem på kun 20 sekunder. Webroot Antivirus har cloud-baserede servere fyldt med programmets definitioner, og programmet benytter dem til at kontrollere, om filer, der findes på brugerens computer, er sikre eller ej. Hvis denne letvægtsantivirus opdager et ukendt program, sender det hurtigt oplysninger om dette til sine servere og holder øje med programmet for at se, om det indleder eventuelle mistænkelige aktiviteter. Webroot AntiVirus foretager visse handlinger ifølge de oplysninger, den modtager fra serveren. Desuden er Webroot stand til at fjerne malware og spyware, samt sikre dine browsingsessioner med en real-time anti-phishing-funktion. Oven i dette, beskytter den dit webcam fra spionagevirusser. Webroot SecureAnyWhere Antivirus licensen koster $25,99 per år. Se en komplet Webroot AntiVirus gennemgang her.

Picture of Webroot AntiVirus

4. Zemana Anti-Malware

Zemana AntiMalware er en ny, men kraftfuld malware fjernelsessoftware, der kan tjekke din computer inden for 5 minutter. Den gratis version af Zemana foreslår færre funktioner end premium versionen – den gratis version registrerer malware og fjerner det, renser webbrowserne og bekæmper rootkits og bootkits, mens premium-versionen tilføjer real-time beskyttelse, der sikrer computeren fra ransomwareangreb, øger zero-day malware beskyttelsen og giver adgang til 24/7 teknisk support. En ubestridte fordel ved dette malware fjernelsesværktøj, er prisen på dets premium-version. Den koster kun $6,95 per år. Læs mere om Zemana antimalware her.

Screenshot of Zemana scan

5. OSHI Defender

Oshi Defender scorer ikke så højt som de tidligere nævnte programmer ved testning men den dækker meget. Oshi Defender sikrer trygge online-betalinger, beskytter personoplysninger, og brugerens digitale liv. Programmet beskytter pc’en mod ubudne gæster, malware og forsøg på at krænke dit privatliv. Oshi Defender har, ligesom Webroot, en cloud-baseret scanningsfunktion, som hjælper med at scanne computeren hurtigt. Det anbefales at bruge dette program sammen med antivirus, fordi det, selvom det kan fjerne malware, virker mere som en privatlivsbeskytter og måske ikke vil være i stand til at opdage meget gamle eller meget nye malware-eller spywaretrusler. Oshi Defender licensen leveres med et seks måneders abonnement og koster $39,99. Læs mere om Oshi Defender…

OSHI Defender in action

BONUS: Fix et beskadiget system, optimer det og fjern malware med Reimage

Reimage er et sammenligneligt nyt værktøj, som vi finder meget nyttigt. Det er et top-notch PC reparationsværktøj, der kontrollerer systemet for hardware-, sikkerheds-og stabilitetsproblemer. Dette program rapporterer om tekniske problemer, der kan forhindre computeren i at arbejde på fuld kapacitet, for så at identificere og fjerne malware som virusser, adwares, trojans, rootkits , spyware og orme. Endelig giver Reimage brugeren oplysninger om computerens stabilitet. Dette program har også en anden fremragende funktion – det benytter komponenter fra sin online database (der indeholder over 25 millioner filer) for at erstatte manglende eller beskadigede Windows-filer (systemfiler, DLL, Registreringsdatabasenøgler, og så videre). Reimage licensen for et år koster $69,95. Mere information om ekstraordinære Reimage funktioner findes i Reimage gennemgangen.

Reimage scan

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign