Bullguard Internet Security gennemgang, gratis download

Bullguard Internet Security er et anstændig anti-virus program, som blev frigivet af et britisk-baseret computer sikkerheds-og software firma, BullGuard. Den nyeste version tilbyder Adfærds-og Signatur-baserede detektioner, der lover at beskytte computere mod en bred vifte af malware, såsom spyware, ransomware og forskellige hijackers. BullGuards er gratis, og kommer også med en Forælder Kontrol-funktion, Avanceret Backup, Firewall, Spamfilter, Sårbarheds Scanner og PC Tune Up. Bullguard scanneren er designet til at finde forældet software, og undgå farlige angreb, mens PC Tune Up tilbyder at optimere diskplads, registreringsdatabasen og computer opstart. Bullguards bonus er, at dens Internet Security version nu er kompatibel med Windows 8.

Bullguard gennemgang af 2spyware research center:

2spyware teamet har nøje testet Bullguard Internet Security på flere, forskelligt inficerede computere. Vi må indrømme, at vi havde nogle problemer, når vi installerede dette program på systemet, så det tog flere timer for os at afslutte denne proces. Men når det endelig blev installeret på systemet, lignede programmet et værktøj, der var nemt at bruge: Bullguard scanning havde en intuitiv brugergrænseflade, og hovedvinduet syntes virkelig simpelt. Det indeholder kun de tre store knapper, der tilbyder at kontrollere sikkerhedsstatus, køre scanninger, og køre sikkerhedskopier. Dog kan brugeren nemt finde et instrumentbræt for andre funktioner, såsom forældrekontrol og spamfilter, hvis han/hun beslutter, at de er nødvendige.

Ifølge vores testresultater, er den stærkeste del af BullGuard Internet Security malware blokering – programmet opdagede omkring 90 procent af prøverne. Det fungerede også ganske godt ved opdagelse af virus, og fangede omkring 70 procent af virusserne. Det viser, at du kan fikse din PC med Bullguard uden problemer. Men softwaren havde problemer, når den skulle fange virus-prøver, der bruger rootkit-teknologi, ligesom dens firewall, der mislykkedes i de fleste tests. Desuden kan Bullguard scanner bremse systemet.

Så, hvorfor bør jeg downloade Bullguard?

For at opsummere, er Bullguard en anstændig anti-malware, der virkelig har forbedret sig i disse år. Dens stærkeste områder, er dens evne til at blokere malware og virus. Men den skal stadig arbejde for at bevæge sig ud over det grundlæggende, og bliver mere kraftfuld, for at fange rootkits og mere sofistikerede cyber trusler.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ekspert i bekæmpelse af malware, virus og spyware...

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog