Fjerne ABOUT FILES! Ransomware

ABOUT FILES! Ransomware fjernelsesguide

Hvad er ABOUT FILES! Ransomware?

Hvad er “ABOUT FILES!”?

“ABOUT FILES!” er en alvorlig meddelelse, der kan dukke op på din computerskærm ud af ingenting. I skrivende stund er det kun kommet frem på Windows-systemer, men der er ingen garanti for, at denne virus ikke kan kapre Mac OS X og andre operativsystemer. Hvis en sådan advarsel lige er dukket op på din computer, er den første ting, du skal prøve, at åbne en af ​​dine filer. Det kan være en videofil, et foto, et vigtigt dokument og lignende fil. Hvis du ikke kan nå nogen af ​​dem, betyder det, at din computer er inficeret med den alvorlige krypto-ransomware, der allerede har formået at kryptere dine filer. Typisk set scanner denne virus systemet og blokerer hver af de forudbestemte filer, lige efter infiltrationen. Desuden begynder den at vise en enorm advarsel, der anmoder om at betale en løsesum i bytte for den særlige dekrypteringsnøgle. Desværre er denne dekrypteringsnøgle næsten det eneste, der kan hjælpe dig i denne situation. Du kan prøve at benytte programmer som R-Studio eller PhotoRec men der er ingen garanti for, at de vil virke for dig. I dette tilfælde bør du tænke på ekstra kopier af dine filer ..

Du bør dog stadig forsøge at ignorere det krav, som er angivet i “ABOUT FILES!” notifikationen, da der ikke er nogen garanti for, at ejerne vil give dig den dekrypteringsnøgle, som du har brug for. Selvfølgelig kan hver af disse blokerede filer være vigtig for dig, da det er hovedformålet med “ABOUT FILES!” ransomware, men det kan være, at du vil modtage en ubrugelig kombination, der ikke vil hjælpe dig med at gendanne dine filer. Typisk set kræver “ABOUT FILES!” virus, at du betaler 3 Bitcoins, hvilket er lig med $ 700. Dette beløb skal betales inden for 72 timer. Hvis du tror, at din pc allerede er blevet påvirket af denne trussel, bør du køre en fuld systemscanning med FortectIntego. Hvis denne trussel har inficeret dit Mac OS X, så sørg for at bruge Webroot SecureAnywhere AntiVirus, som er kompatibel med Windows og Mac OS X.

Hvordan kan “ABOUT FILES!” inficere min computer?

Det vides, at denne ransomware, ligesom Cryptolocker, CTB Locker, CoinVault eller Cryptowall, spredes ved hjælp af trojanske heste. Typisk set er de skjulte i spam og ondsindede vedhæftede filer, der normalt er tilsat sådanne meddelelser, for at forsøge at narre brugere til at downloade virus direkte til deres computere. For at forblive sikker, bør du ignorere alle ukendte afsendere og e-mails, der kan forekomme i din e-mail indbakke. Men nogle gange spredes “ABOUT FILES!” af trojanske downloadere, som Ajuxery og Shanabim, så du skal også sørge for, at du har en opdateret anti-spyware installeret på din computer. Ellers kan du finde ud af, at hver af dine vigtige filer er blokeret, og at den eneste måde at inddrive dem er, at købe Bitcoins og betale løsepenge. Overvej venligst, at benytte troværdige backup løsninger for at undgå uønskede virkninger af ransomware vira. Hvis du tror, at “ABOUT FILES!” ransomware allerede har inficeret din maskine, bør du prøve at benytte denne vejledning:

Hvordan du fjerner “ABOUT FILES!” virus?

Hvis du kigger på en kæmpe besked, der hævder, at dine filer er blokerede på grund af ransomware, og at du skal betale en løsesum for at låse op for dem, skal du scanne din computer med opdateret anti-spyware og fjerne ondsindede filer. Til dette anbefaler vi disse programmer: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Mac OS X-brugere bør forsøge sig med Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Hvis du vil gendanne forbindelsen til dine filer, bør du prøve at benytte deres backups eller, hvis du ikke har dem, prøve at køre et af disse fil-gendannelsesværktøjer, som R-Studio eller PhotoRec. Desuden har Kaspersky Lab også fremlagt et værktøj til dekryptering af krypterede filer, så du bør også prøve Kaspesky Ransomware Decryptor. Betal venligst ikke bøden, da dette ikke garanterer, at du vil modtage den nøgle der kræves til dekryptering af dine filer.

Vi anbefaler stærkt, at tænke på forebyggelse af sådanne infektioner som “ABOUT FILES!” ransomware. Til dette kan du benytte tidligere nævnte programmer. Derudover, så glem ikke at tænke på dine filers immunitet og backup. Til dette kan du bruge USB eksterne harddiske, cd’er, dvd’er, eller blot stole på online backup, såsom Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsninger. Mere information om sikkerhedskopier kan findes i dette indlæg: Hvorfor har jeg brug for backup og hvilke muligheder har jeg for det?

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog