Wikibuy gennemgå

Wikibuy review: en legitim browsertilføjelse, der sparer penge

Wikibuy er en gratis Google Chrome-browserudvidelse, der fungerer som en browserassistent. Den hjælper brugerne med at spare penge ved at give prissammenligninger, de bedste shoppingtilbud og rabatkuponer. Denne udvidelse er imidlertid bredt diskuteret af online-samfundet på grund af de mange falske shoppingassistenter, mulige troværdighedsproblemer med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger og udvikleren generelt.

Men inden vi begynder at skrive en anmeldelse, kan vi forsikre dig om, at den er helt legitim og sikker at bruge. Ud over andre browserudvidelser og -programmer har denne tilføjelse også fordele og ulemper, som vi vil diskutere yderligere.

Screenshot of Wikibuy homepage

Når du har hentet Wikibuy browserudvidelsen, skal du oprette et ikon. Du kan gøre dette ved at indtaste dine oplysninger i formularen eller bruge din Facebook eller Google-konto. Når det er gjort, kan brugerne udnytte tilføjelsesfunktionerne:

 • Spare penge – Wikibuy udvidelsen viser sælgere, der har de samme vare, som du leder efter og giver prissammenligninger. Således kan du vælge den laveste pris på produktet.
 • Wikibuy Checkouts – Chrome udvidelsen tilbyder at fremskynde indkøbsproceduren ved at bruge deres betalingssystem, der gør det muligt at springe udfyldningskontrolformularer over og skjule dine betalingsoplysninger fra sælgerne.
 • Ordresporing – de leverer pakkeservice, så du kan se, hvor din vare er, og hvornår den forventes at blive leveret til dig.
 • Money back garanti – hvis din ordre mangler, kan du få en refundering. Wikibuy giver 100% refusions-garanti.
 • Loyalitetsbelønninger – Brugerne får kreditter for hyppig shopping ved hjælp af appen, som kan omsættes til reelle rabatter.

Den legitime Wikibuy app synes at forbedre shoppingoplevelsen. Men det er stadig et nyt produkt, og virksomheden forsøger at opbygge sit ry og sin troværdighed. Ikke desto mindre har appen ca. 1 million brugere; Ikke alle er glade for den og vælger at afinstallere Wikibuy og lave deres egen research.

Men hvis du har vanskeligheder ved fjernelsen af Wikibuy, skal du køre ned til slutningen af artiklen og følge vejledningen, der er angivet dér.

Teori om Wikibuy svindel og andre negative anmeldelser

På trods af alle fordelene og den positive feedback om applikationen, er der også negative meninger. Blandt de mest diskuterede ulemper er, at den ikke levere den virkelige laveste pris på produktet, at den får kommissioner fra brugerens køb, lang leveringstider på pakker og datasporing.

Brugerne spørger ofte om, hvorvidt Wikibuy er et fupnummer eller ej. I dag er der mange tilføjelser og browserudvidelser, som foregiver at være legitime. De bruges dog til at indsamle brugerens personlige oplysninger, såsom kreditkortoplysninger. Denne tilføjelse er dog lovlig og stjæler ikke nogen legitimationsoplysninger.

At lave din egen research kan spare dig endnu flere penge

Brugere fortæller, at Wikibuy ikke altid giver den laveste pris. På trods af dette giver den normalt en lavere pris end Amazon; det er stadig muligt at finde et produkt på andre onlinebutikker, der er billigere, hvis du laver din egen research på nettet.

Men specialister fra viruset.no advarer om, at ekstremt lave priser kan være et tegn på noget mistænkeligt. Før du begynder at betale for produktet, som du har brug for, skal du dobbelttjekke oplysningerne om den online-butik, du er inde på, og læse brugeranmeldelser. Der er en chance for, at du er endt på et phishing-websted.

Udviklere kan modtage provision fra brugerens køb

Brugere går ud fra, at Wikibuy tilføjer ikke giver den virkelige laveste pris på markedet på grund af de eventuelt modtagne provisioner. At få indtægter på denne måde er helt normal forretningspraksis. Tilføjelsen er gratis tilgængelig og udviklerne skal finde en måde at tjene penge på.

Imidlertid er det ikke at give den faktiske laveste pris ikke specielt retfærdigt. Således vil brugere måske ikke finde denne tilføjelse troværdig eller pålidelig.

Længere leveringstid

I fora fortæller brugerne også, at køb af produkter med Wikibuy giver længere forsendelsestjeneste i forhold til at købe direkte fra Amazon eller eBay. Folk rapporterer, at i stedet for 2-dages levering kan tiden forlænges op til 4 dage eller endda en uge.

Datasporing og deling

Endelig er sporing og deling af data et andet problem, der får brugere til ikke at installere Wikibuy. Udviklerne giver en detaljeret privatlivspolitik, der informerer om sporing af personlige og ikke-personlige oplysninger. Det er nødvendigt at vise annoncer og levere køb.

Den omtalte kendsgerning er imidlertid, at alle de indsamlede data kan deles med datterselskaber. Således kan du se tredjepartsannoncer, der er baseret på dine klik, købte varer eller søgeforespørgsler.

The picture of Wikibuy

Kompatibilitet med andre browsere bortset fra Google Chrome er umuligt

Uheldigvis eksisterer Wikibuy til Firefox, Safari eller Internet Explorer ikke. Hvis du får adgang til den officielle hjemmeside ved hjælp af en af disse browsere, vil du blive tilbudt at indtaste din email på indsendelsessiden.

Derfor kan du ikke installere browserudvidelsen og udnytte dens funktioner, når du handler online. Der er dog altid mulighed for at skifte til Google Chrome, installer denne tilføjelse og få de bedste tilbud.

Advarsel: Hvis du finder nogle tilføjelser eller applikationer, der hævder at være kompatible med andre browsere eller bliver tilbudt at hente mobilappen, kan de være falske. Du bør tjekke udviklerens hjemmeside (www.wikibuy.com) før du downloader en app fra den ukendte appbutik.

Men hvis du er blevet narret og har installeret falsk tilføjelse eller app, skal du scanne systemet med velrenommeret anti-malware-software, som f.eks. FortectIntego for at fjerne Wikibuy automatisk.

Installation af indkøbsassistent

Image of Wikibuy installation

Wikibuy-appen er tilgængelig på Chrome webshoppen samt på den officielle hjemmeside wikibuy.com. Således kan brugerne downloade den manuelt uden problemer. Udvidelsen selv kræver kun én tilladelse – at der foretages ændringer på websteder, du besøger. Denne aktivitet er nødvendig for at vise tilbud eller prissammenligninger på dine besøgte e-butikker.

Der er dog en mulighed for, at du kan opleve, at Wikuy tilbydes som download i freeware-pakker. Software bundling er en legitim markedsføringsstrategi. Dog bør du være forsigtig, når du installerer programmer og altid tjekke de ekstra programmer, som du måske ikke er villige til eller behøver at installere.

En uhensigtsmæssig installation af Wikibuy Chrome-udvidelsen bør derfor ikke betragtes som en virusinfiltration. Som vi allerede har nævnt, er det sikkert at bruge denne applikation, da den ikke kan udgøre nogen fare for din computer.

Men udviklere har også skabt en Wikuy iOS-version, som er tilgængelig på iTunes. Android versionen af appen findes dog ikke endnu.

Derudover kan cyberkriminelle bruge navnet på appen og oprette falske versioner af appen. Derfor kan du finde falske Wikibuy-udvidelser ikke kun til Chrome, men Safari, Mozilla Firefox eller andre webbrowsere eller Android-operativsystemer.

Normalt er de falske udvidelser tilgængelige i tredjepartsappbutikker. Således bør du holde dig væk fra dem, da de kan tage kontrollen over din browser og forårsage browserrelaterede problemer samt privatlivsproblemer.

Afinstallér Wikibuy fra Google Chrome

Hvis du vil fjerne Wikibuy fra din browser, kan du gøre det meget enkelt:

 1. Åbn Google Chrome.
  Klik på Indstillinger.
  Naviger til Flere værktøjer → Udvidelser.
  Find Wikibuy og klik på Papirkurv-ikonet til højre.
  I den viste pop-up skal du klikke på Fjern muligheden, og det er alt – udvidelsen er fjernet.

Men hvis du har installeret en falsk version af indkøbsassistenten, bør du tage dig af din computers sikkerhed. Vi anbefaler, at du bruger anti-malware-software, som f.eks. FortectIntego, til at fjerne bogmærker fra Wikibuy. En systemscanning med sikkerhedssoftware vil rydde op på din pc i løbet af et par minutter.

Tilbud
Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Kan lide at undervise brugere om forebyggelse af virus...

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog
Filer
Software
Sammenlign