Fjern Snapchat virus (opdateret jul 2018) - Fjernelsesguide

Snapchat virus fjernelsesguide

Hvad er Snapchat virus?

Snapchat-virus er en gruppe af malware, der kører på en multimediebeskeds-app

Snapchat virus billede

Snapchat virus – er et navn der beskriver ondsindede programmer og aktiviteter, der foregår på den populære app. Malware kan vise annoncer, levere skadeligt phishing-link eller bede om at installere ukendte apps til Android- eller iPhone-enheder. Derudover kan den forsøge at stjæle Snapchat eller andre adgangskoder og logins.

Oversigt
Navn Snapchat virus
Type Malware
Målrettet OS iOS, Android
Symptomer En øget mængde annoncer, pop-ups og bannere; omdirigeringer til phishing eller andre tvivlsomme hjemmesider, modtaget/sendt mistænkelige links på Snapchats; ukendte personer føjet til Snapchats venneliste
Fordeling Tredjeparts app-butikker, ondsindede annoncer, inficerede hjemmesider
Farer Stjålne login-detaljer og adgangskoder; kompromittering af andre konti, installation af mobil malware
At afinstallere Snapchat-virusinstallationen FortectIntego og køre en fuld systemscanning

Snapchat malware er tæt forbundet med iPhone og Android virus. Denne cybertrussel kan spredes som en falsk Snapchat-app på tredjepartswebsteder eller apps, der forbedrer funktionaliteten i den oprindelige app, da den for eksempel giver mulighed for at tage screenshots anonymt. Alle disse programmer kan dog vise tonsvis af annoncer, omdirigere til farlige websites eller indsamle følsomme data.

Ondsindede annoncer på potentielt farlige eller usikre websteder kan også inficere med Snapchat-virus. Brugere rapporterer, at bestemte websteder med voksent indhold viser aggressive pop op-vinduer, der ikke kan undgås. De lancerer Snapchat og beder om at være venner med ukendte personer. På denne måde kan din konto blive hacket, forvandlet til en bot eller brugt til at sprede skadelige links til dine kontakter.

I nogle tilfælde kan Snapchat-virussen også udføre disse aktiviteter:

 • læse og sende meddelelser,
 • optage eller indlede telefonopkald,
 • stjæle kontaktliste,
 • få adgang til oplysningerne på sociale medier,
 • låse den berørte enhed.

Hvis du har bemærket mistænkelige aktiviteter på din konto, bliver bedt om at logge ind, hver gang du åbner appen, eller lider af mistænkelige annoncer, skal du straks ændre din kontos adgangskode og fortsætte med fjernelse af Snapchat-virus.

For at fjerne Snapchat virus helt, skal du scanne din enhed med professionelt malware fjernelsesprogram som FortectIntego. Derudover skal du muligvis rense din browserens cache og historie. For mere information om viruseliminering fra iPhone og Android-telefoner, skal du kontrollere instruktionerne i slutningen af artiklen.

Ondsindede links spredes på Snapchat ved hjælp af kompromitterede konti

Forums er fulde af berørte Snapchat brugere, der har modtaget et mærkeligt link fra deres ven, eller er blevet fortalt om, at de har sendt farlige links selv:

Recently there’s been a snapchat virus link thingy going round. I opened mine when a friend sent it because o hadn’t heard there’s a virus going round. I typed my email and password in, but my iPad warned me that it was dodgey website so I didn’t continue.

Sikkerhedseksperter fra LosVirus.es fortæller, at opdukken af Snapchat-svindel var forventet. Lignende tricks har spredt sig på andre sociale netværk og er kendt under navne som Facebook Message, Twitter eller Instagram viruses. Det er ingen overraskelse, at angrebene er rettet mod denne stadigt voksende platform, som hovedsageligt bruges af yngre mennesker. Derfor er de mere tilbøjelige til at falde til svindel.

De fleste af disse scam-hjemmesider bruges til at få brugerens login-detaljer, som kan bruges til at få adgang til andre konti. Men ondsindede links på Snapchat kan også omdirigere til undersøgelsessvindel, falske lotterier og andre svigagtige websteder:

Got a message from a friend on snapchat who i rarely speak to saying ‘you are in this video’ with a buff.ly link. Clicked the link and it’s one of those ‘you have won a new iPhone 7’ sites. Immediately closed the link and so far it seems nothing has been sent from my snapchat to other people.

Brugerens beskrevne aktiviteter minder om en af versionerne af Facebook-virus, der sender ondsindede links til Messenger-brugere. Så snart Snapchat-virus kompromitterer brugerens konto, begynder den automatisk at sende links til offerets kontaktliste. Derfor skal du være forsigtig med modtagne links.

Vi anbefaler stærkt at spørge en ven, hvis et mærkeligt link faktisk er blevet sendt af ham, om det er sikkert at åbne. Dog bør det at klikke på linket ikke påvirke din enhed med Snapchat malware. Det kræver typisk at installere bestemte apps, tilføjelser eller indtaste personlige oplysninger. Du bør aldrig gøre dette!

Snapchat malware billedeSnapchat-virus er en gruppe af ondsindede aktiviteter, der spredes på den sociale app.

Snapchat led også af datatyveri og forsøg på phishing

En af de første skadelige aktiviteter for Snapchat-brugere blev udført i 2013. Dengang stjal og offentliggjorde en gruppe hackere omkring 4,6 millioner brugernavne og telefonnumre. I betragtning af at mange mennesker har samme information til alle deres konti, kan angriberne få adgang til Facebook, Twitter, e-mail eller andre konti.

I 2016 rettede angriberne sig mod Snapchat-medarbejderen. Kriminelle skabte en legitimt udseende email og foregav at være virksomhedens administrerende direktør. Et offer, der åbnede en phishing-email, kunne ikke genkende svindlen og sendte lønoplysninger.

I begyndelsen af 2018 blev der rapporteret et andet databrud. Phishing-webstedet klkviral[.]org offentliggjorde brugernavne og adgangskoder til 55.851 Snapchat-konti offentligt. Angrebene fik disse oplysninger ved at sende et forfalsket link til brugerne via den kompromitterede konto. Omdirigeringsstederne efterlignede Snapchats loginside.

Tips til at undgå Snapchat-virus

I artiklen nævnte vi kort, at du kan blive smittet med Snapchat malware ved at downloade falske apps, besøge inficerede websites og klikke på kompromitterede annoncer eller links. Som du allerede ved, kan disse aktiviteter sætte din enhed og dit privatliv i fare. Derfor skal du følge disse sikkerhedstips: Tips til at undgå Snapchat virus

 • Download Snapchat fra Google Play Butik eller Apple Store.
 • Installér opdateringer fra den officielle butik.
 • Installér ikke apps, der tilbyder avanceret funktionaliteter, der ikke oprindeligt støttes af Snapchat.
 • Tilføj ikke ukendte personer til din venneliste.
 • Undgå at besøge hjemmesider med voksent indhold, spil, hasardspil eller andre højrisikoposider.
 • Installér mobil antivirus og opdater den regelmæssigt.

Vi ønsker at understrege, at tredjeparts-appbutikker eller opdaterings/download pop-ups normalt er ondsindede. Derfor bør du aldrig stole på, bruge og klikke på dem.

Slet Snapchat-virus fra iPhone og Android

Vi anbefaler stærkt at afslutte Snapchat-malware-fjernelsen med velrenommerede og mobilvenlige værktøjer til fjernelse af malware, som f.eks. FortectIntego. Scanning af din Android- eller iPhone-smartphone hjælper med at lokalisere alle cybertrusler, der eventuelt opholder sig på enheden.

Derudover kan brugere af iPhone (eller iPad) forsøge at finde og afinstallere skadelige apps manuelt. Hvis du lider af annoncer og omdirigeringer, skal du også rydde browserhistorik og webstedsdata:

 1. Åbn indstillinger og find Safari.
 2. Vælg Ryd historie og Webstedsdata.
 3. Tryk på Ryd historik og Data.

Men hvis disse metoder ikke hjælper med at slippe af med Snapchat malware, skal du slukke for og genstarte din Apple-enhed.

Android-brugere kan også fjerne Snapchat-virus fra deres enheder ved at afinstallere tvivlsomme apps selv:

 1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at åbne strømmenuen.
 2. Tryk og hold Afbryd for at åbne genstart i Safe Mode-indstillingen.
 3. Når du er i sikker tilstand, skal du åbne menuen Indstillinger og vælge Apps.
 4. Find ondsindede apps og tryk på dem for at åbne App Info-menuen.
 5. Klik på Afinstallér-knappen.
 6. Genstart din enhed.

Hvis knappen Afinstallér er inaktiv, skal du forlade Applikationsmenuen og navigere til Indstillinger → Sikkerhed → Enhedsadministratorer. Du vil se listen over apps, der har administratorrettigheder på din enhed, så du skal fjerne afkrydsningsfeltet i nærheden af den skadelige app. Derefter skal du vende tilbage til Apps-menuen og slippe af med appen.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog