Fjern Instagram virus (Virus Fjernelsesinstruktioner) - opdateret jul 2019

Instagram virus fjernelsesguide

Hvad er Instagram virus?

Pas på Instagram virus – din konto kan hackes!

Instagram virus

Instagram virus er et begreb, der omfatter forskellige malware rettet mod brugere af denne gigantiske sociale medier platform. Desværre, ligesom alle andre populære sociale medieplatform, det er målrettet ved cyberkriminelle, der bruger det til at begå cyber forbrydelser. Du har sikkert allerede hørt om malware varianter, såsom Facebook virus eller Skype-virus; i denne artikel, vil vi definere forskellige former for Instagram virus og give oplysninger om, hvordan du beskytter dig selv mod malware, der er målrettet brugere af denne sociale medier ansøgning.

Hvis du har mistanke om, at enheden er blevet inficeret, foreslår vi, at du følger Instagram virus fjernelse retningslinjer (se nedenfor artiklen) og fjerne den skadelige program så hurtigt som muligt. Du bør også scanne enheden med anti-malware-software – anbefalede dem der er tilvejebragt under artiklen.

RayBan Instagram virus

Instagram-samfundet begyndte at udtrykke deres bekymring over vildledende annoncer, der tilbyder nedsatte Ray-Bans eller Ray-Bans for 90 procent. Annoncer, der bliver ved med at afbryde brugerens feed og tagger dem hver dag, blev spottet i midten af april 2018.

Oprindeligt brugt på Facebook vendte Ray-Ban svindelnummeret sig til Instagrams brugere. Derfor bør brugerne af denne platform være opmærksomme på en konstant strøm af venner, der tagger dig og dine slægtninge til at købe luksuriøse Ray-Ban solbriller med en stor rabat. Sommetider manifesterer RayBan Instagram virus sig i form af sponsorerede annoncer. Men folk er oftest vidne til et billede fra en ven med en gruppe mennesker, der er tagget i det.

Ifølge ESET researchere er denne type svindel blevet distribueret aktivt via spam-e-mails og målrettet især mod brugere i Storbritannien, Japan og Spanien. Sikkerhedseksperter fra NoVirus.uk hævder, at der er to mulige årsager til de falske Instagram fotos og annoncer, dvs. kontohack eller malware infektion. Derfor, hvis du har bemærket tvivlsomt indhold relateret til RayBan, skal du scanne din pc med en velrenommeret anti-virus og ændre din kontos adgangskode.

Instagram virus

Den Ugly List 2016 fidus

Det er en ny virus, der hurtigt spreder sig via Instagram med hjælp af inficerede konti. Virussen bruger kompromitteret konto for at sende et billede, der siger “Instagram Ugly List 2016”, og tags tilfældig ofrets venner i billedet med en kort kommentar “LOL how did your profile on the list,” “omg your profile on the list,” “this is crazy all you guys are there” eller “wow u made the ugly list.” Hvis man er blevet tagget i et sådant billede, skal du ikke klikke på sådanne anmeldelser.

Typisk sådanne ondsindede indlæg giver en webadresse, der peger på en malware-laden hjemmeside, som stjæler brugernes login detaljer. derefter bruges en stjålet konto for yderligere virus spredning. Du må ikke klikke på sådanne iøjnefaldende links og lad ikke din nysgerrighed føre dig til websteder, der kompromitterer din sociale medier konto. Hvis din konto er blevet hacket, så prøv at ændre din adgangskode, og hvis du ikke kan, rapportere problemet til Instagram.

Instagram tilhængere virus

Denne virus er nært beslægtet med den berygtede Zeus-virus, som oprindeligt blev anvendt til at stjæle kreditkortoplysninger fra ofre. Nu virussen fine kombination da Instagram konti og konverterer dem til zombier, der følger folk og kan lide deres stillinger. Så hvis du har bemærket mistænkelige indlæg i din Instagram-feed, skal du hurtigt ændre din Instagram adgangskode og også fjerne Instagram virus, der har din tilladelse til at lide indlæg og følge folk på dine vegne. Du bør også tage disse tilladelser tilbage ved at tilbagekalde app adgang.

Who Viewed Your Instagram Profile virus.

Der er falske apps, der fejlagtigt hævder at være i stand til at afsløre folk, der kiggede på din profil på Instagram. Selvfølgelig, vi alle er nysgerrige, og det ville være interessant at finde ud af, hvem repetitiously besøger vores sociale medier konti, men … Instagram giver ikke sådan funktion og tredjepartsprogrammer, der lover at afsløre navnene på mennesker, der besøger din profil er simpelthen lyver for dig. For eksempel apps ligesom InstaCare – Who cares with me? eller Who Viewed Me on Instagram? er udviklet af Turkyer Bayram – den samme person, der har skabt den berygtede InstaAgent program, der stjal brugernes login detaljer og endda lagt uautoriserede indlæg via ofrenes konti.

Instagram virus

Hvordan klarede jeg blive smittet med denne mistænkelige virus?

Selvom angreb mod Instagram-brugere er stadig ikke et meget almindeligt fænomen, vi er sikre på, at du er blevet tagget på skyggefulde billeder på instagram mindst én gang. Konti, der tag tilfældige brugere på billeder, der lover tusinder af likers og tilhængere opfordre typisk til at besøge et bestemt websted, som ofte synes at være utroværdig eller endda skadelig.

Du bør aldrig klikke på vage links, medmindre du ved, at Insta-konto, der annoncerer det er legitimt og troværdig. Den anden ting at huske er, at ansøgninger, der lover dig unik adgang til listen over personer, der kiggede på din profil er normalt vildledende, og du bør holde klar af dem.

Du bør aldrig give dine login oplysninger til mistænkelige apps, der lover at enormt øge dine tilhængere (de normalt tilføje robotter, Instagram sletter efter et stykke tid, så derfor mister du tilhængere, at du har betalt for). Hvis du ønsker at samle flere tilhængere og likers, fokus på det indhold, du stille, og bedre ikke stole på mistænkelige leverandører, der foreslår køber katten i sækken.

Instagram virus

Sådan fjernes Instagram virus?

Hvis du har mistanke om, at din mobile enhed har en virus, skal du scanne det med anti-malware program kompatibelt med din enhed. Foreslåede programmer er FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Endelig bør du følge instruktionerne nedenfor for at afslutte Instagram virus fjernelse og slippe af virus 'er tilbage.

  1. Den første ting, du skal gøre er at tilbagekalde og blokere mistænkelige apps, der har tilladelse til at handle på dine vegne og styre din Instagram konto. Log ind på din konto via web browser. Brug ikke programmet – bruge en webbrowser.
  2. Gå til din profil, og klik derefter på Rediger profil. Næste, klik på autoriserede applikationer.
  3. Her kan du finde en liste over programmer, der har adgang til din konto. Du kan finde Tilbagekald adgang knap under hver af disse programmer. Klik på den og ramte Ja, når en bekræftelse pop-up vises.
  4. Skift dit kodeord.

I tilfælde af at du ikke logge ind på din konto, skal du kontakte Instagram direkte.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog