Fjern Skype virus (Fjernelsesinstruktioner) - opdateret apr 2013

Skype virus fjernelsesguide

Hvad er Skype virus?

Skype-virus er et farligt program, der breder sig rundt på enorme hastighed. Denne virus er også kendt som Bitcoin eller Bitcoin minedrift malware. Det bruges til at kapre ofrets computer ressourcer og gøre den ramte maskinen langsom og ubrugelig. Men der er nogle andre versioner af Skype virus, der anvendes for at stjæle brugernes personlige oplysninger og følsomme data. Den måde, hvordan det bliver i systemet er baseret på at forsøge at overbevise Skype samfund til at klikke på et ondsindet link. Det lader til, at metoden har arbejdet fra i midten af ​​april 2013, har dens udbredelse hastighed nåede 2000 klik timen. Selvom det er svært ikke at bemærke, at maskinens hastighed er faldet dramatisk ned, og er du blevet smittet, vil de fleste af anti-virus og anti-spyware-programmer stadig ikke at detektere denne virus. Dog bør du helt sikkert prøve, hvis du har brug for at fjerne Skype virus fra din computer.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED SKYPE VIRUS?

Da det er indlysende, er Skype virus spredes via Skype-netværket. Hvis du vil undgå det, bør du ignorere alle dumme beskeder fra dine venner, som ‘lol er det din nye profil pic? “, Og du skal ikke klikke på det link, der altid er indarbejdet. Desuden nogle versioner af Skype virus er nødt til at få offeret til at downloade en skadelig fil på sin computer og udføre det den gør. Denne fil er kendt at anvende et navn af ‘funnypicture.jpg.exe «, men der kan være andre navne, der anvendes for at forsøge at narre mere uvidende pc-brugere. Skype-virus kører på en høj prioritet, så det er svært ikke at lægge mærke til infiltrationen. Hvis din computers hastighed er faldet dramatisk ned, bør du tjekke det for Skype virus. Venligst, fjern denne trussel uden forsinkelse, hvis du vil undgå yderligere problemer.

HVORDAN FJERNER MAN SKYPE VIRUS?

Den mest åbenlyst måde at se om du er inficeret med Skype virus er om systemet bliver langsomt. Venligst skan din computer med SpyHunter 5Combo Cleaner, FortectIntego for at tjekke dit system. Disse program vil også hjælpe dig med at fjerne inficerede filer (inklusiv dem der tilhører Skype virus) fra din computer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Skype virus fjernelsesguide

Fjern Skype ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Skype

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Skype fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Skype ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Skype. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Skype fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Skype og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog