Fjern Facebook Message virus (Fjernelsesinstruktioner) - aug 2017 opdatering

Facebook Message virus fjernelsesguide

Hvad er Facebook Message virus?

Facebook Messenger virus sender meddelelser til offerets venner automatisk

Eksempler på Facebook Message virus

Facebook Message virus er en skadelig software, der kompromitterer offerets Facebook-konto og sender meddelelser, der indeholder et ondsindet link til alle hans/hendes venner. Spam beskederne leverer et forkortet link, der synes at være en video. Når man har klikket på det, omdirigeres den ondsindede webadresse til et phishing-websted, der tilbyder at installere en farlig browserudvidelse eller en falsk Flash Player Update. Når det er installeret, kompromitteres brugerens konto og den begynder herefter at sprede linket yderligere.

Den ondsindede virus fungerer som en trojan og tilhører den brede gruppe af Facebook-virus. Virussen har været aktiv siden 2013 og er opdateret flere gange. Den seneste version opstod i august 2017 – de kriminelle distribuerer det ondsindede link med en kort sætning “[navn på modtageren] Video :o” for at lokke ofrene for at klikke på det.

Formålet med virussen er at hacke offerets Facebook-konto. For at gøre dette, angriber virussen personer via chat vinduet: den dukker op som en besked fra en person, der synes at være din ven og viser et link til et websted.

Hvis du klikker på dette link, vil du sandsynligvis blive omdirigeret til en falsk kopi af Youtube eller et andet websted, som vil foreslå installation af en browser-tilføjelse eller software, for at kunne se indholdet. Hvis offeret accepterer, bliver pc’en inficeret med malware, som desuden blokerer sikkerhedssoftware for at forhindre eliminering.

Derudover begynder den at sende den samme falske besked til offerets kontakter via de samme Facebook-chat vinduer. Ignorér venligst alle mistænkelige meddelelser, der kommer til din indbakke. Endvidere bør du kontakte afsenderen og spørge ind til billedet eller videoen.

I 2016 blev franske computerbrugere angrebet af en Facebook Messenger Trojan kaldet “Eko” , der kan spionere på brugere og indsamle personligt identificerbare oplysninger. Samme år led engelsktalende computerbrugere under en bølge af messenger spam-spredning af en video virus. Der var to eksempler på meddelelser, der spurgte: “Er du i den her video? [Video link]” og “Er det her din video? [Video link].”

Sidste år blev en variant af Locky ransomware også distribueret ved hjælp fra Messenger. Kriminelle sender en besked med et billede i SVG-format. Når folk klikkede på det, blev de omdirigeret til et websted, der bad om at installere en falsk Chrome-udvidelse. Installation af denne applikation fører til infiltrering fra en farlig filkrypteringsvirus.

En anden ting, som normalt gøres af Facebook Message virus, er den kontinuerlige fordeling af sig selv via offerets Facebook-konto. Du kan spørge, hvorfor svindlere opretter sådanne virusser. Det er blevet afsløret, at virusserne hjælper med at stjæle personlige oplysninger, såsom logins, bankdata og adgangskoder, og styrer maskinen.

Facebook Messenger virus 2017 fortsatte arbejdet med tidligere varianter. Ofre modtager et falskt YouTube-link fra deres kontakter. Når en person klikker på det, omdirigerer virussen til en falsk hjemmeside, der ligner Facebook. Her bliver folk bedt om at indtaste deres loginoplysninger. Som følge heraf bliver offerets konto overtaget af hackerne, og den ondsindede besked videresendes til hele offerets kontaktliste.

Men hvis du klikker på et ondsindet link, skal du straks fjerne Facebook Message virus og ændre din kontos adgangskode. Hvis du ikke kan angive en ny adgangskode, skal du rapportere om den hackede konto Facebook via Support Center. Desuden bør du også ændre adgangskoder til andre konti, især hvis du bruger den samme kode.

Til Facebook Message fjernelse foreslår vi at bruge FortectIntego. Denne anti-malware finder alle skadelige komponenter på systemet og eliminerer dem helt.

Opdateret den 25. august 2017: En ny bølge af den ondsindede virus er blevet spottet. Denne gang distribuerer svindlere et forkortet bit.ly link med en kort note “[navn på modtageren] Video.” Når linket er klikket på, omdirigerer det offeret til en Google Doc-side, som indeholder et billede, der automatisk er blevet taget fra offerets Facebook-side.

Billedet ser ud som en film, så offeret vil sandsynligvis klikke på afspilningsknappen for at starte den. Desværre omdirigerer virussen offeret til websteder, der bestemmer offerets browser type, geolocation og andre detaljer.

Afhængigt af offerets operativsystem forekommer der en omdirigering. Kaspersky rapporterer , at Firefox-brugere bliver omdirigeret til et websted, der tilbyder en falsk Flash Player-opdatering, mens Chrome-brugere får en besked om at installere en ondsindet udvidelse. Folk, der bruger Safari på Mac, får et forslag til at installere “den nyeste version af Media Player.”

Efter installation af malware kan brugerens konto blive kompromitteret og begynde at sende viruslinket til alle venner automatisk. Det er dog endnu ikke klart, hvordan virussen spredes. Angriberne bruger måske clickjacking angreb eller spionprogrammer til at stjæle ofrenes login detaljer.

Eksemplerne på Facebook Messenger virusFacebook Message virus narrer brugerne til at åbne inficerede links eller billeder, for at overtage kontoen og stjæle personlige oplysninger.

Ofre for virus fremskynder virusens fordeling

Virusen kan let inficere din computer ved hjælp af en inficeret besked, der kommer op i person til person chat. Den tilbyder typisk at vise et “chokerende billede” eller en “spændende video”. Mange brugere af dette sociale netværk er blevet narret af dette trick, fordi denne meddelelse ser ud som om, at den er blevet sendt af en af offerets kontakter.

Når en person klikker på det inficerede link, kommer virussen ind i systemet. Desuden spredes samme meddelelse normalt videre til offerets kontaktliste og narrer andre brugere. Derfor er det en kædereaktion, der næsten er umuligt at stoppe.

Vi vil gerne minde om, at den eneste måde at beskytte din pc, Facebook-konto og personlige oplysninger på, er ikke at klikke på mistænkelige links, der sendes fra dine venner, kolleger eller familiemedlemmer. Hvis du har mistanke om, at indholdet af beskeden virker mistænkeligt, skal du spørge din ven om dette link eller en fil er sikker at åbne.

Husk på, at cyberkriminelle har tendens til at svare ofrene. Men hvis du kender personen, vil det ikke være svært at identificere, at du taler med en anden person. Ellers bør du spørge dig selv, om en person, du ikke har talt med i et år eller mere, faktisk ønsker at dele en video eller et billede med dig. Højst sandsynligt ikke.

Fjernelse af Facebook Message virus fra enheden

Ikke desto mindre virker virus på Facebook som spam; Du skal stadig kontrollere din computers tilstand. Scanning af computereb med et anti-malware program anbefales især, hvis du har klikket på en mistænkelig link eller downloadet ukendt indhold.

For at fjerne Facebook Message virus foreslår vi at scanne computeren med FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Du kan bruge anden sikkerhedssoftware. Du bør dog ikke glemme at opdatere dit foretrukne program.

Et andet vigtigt fjernelsestrin for Facebook Messenger-virus er at ændre din Facebook-adgangskode. Hvis hackere har overtaget din konto, kan de få legitimationsoplysninger til e-mail, bank og andre konti. For at beskytte dit privatliv bør du derfor angive et stærkt kodeord. Husk at en god adgangskode:

  • Har mindst 12 tegn lang;
  • Har tal;
  • Har store og små bogstaver
  • Har symboler (hvis tilladt)
  • Ikke indeholder dit navn, efternavn og andre personlige oplysninger
  • Ikke er et ord, der eksisterer i en ordbog.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog