Fjern Facebook video virus (Fjernelsesguide) - jun 2018 opdatering

Facebook video virus fjernelsesguide

Hvad er Facebook video virus?

Facebook video virus: ny malware, der kan påvirke dit sociale netværk

Facebook video virus

For nylig har vi modtaget mange spørgsmål om Facebook video virus. Computerbrugere klager over, at de ikke kan stoppe denne Facebook-virus, som overvåger deres Facebook-profiler og løbende deler automatiske posts på deres vægge, herunder mistænkelige links. Disse posts bærer titler som “My private video,” “My first video,” eller “Private video.”

Virussen tagger omkring 20 venner i posten, der forsøger at tiltrække andre Facebook-brugeres opmærksomhed. Hvad mere er, så sender Facebook video virus ondsindede links direkte til ofrets venner via private beskeder. Det lader til, at denne virus er ustoppelig; UdenVirus.dk holdet har besluttet at tage et nærmere kig på denne virus; vi har undersøgt en computer, der har været inficeret med den og fandt ud af, hvordan den fungerer.

Facebook video virus er relateret til malware, som overvåger offerets webbrowser. Selvom nogle reaserchere hævder, at alt hvad du behøver at gøre, er at fjerne mistænkelige browserudvidelser fra webbrowseren, så er denne forklaring ikke præcis nok. Faktisk har vi opdaget, at Facebook video malware lukker de åbne browserfaner og åbner et nyt vindue, når offeret forsøger at åbne “Udvidelser” indstillingerne. Det er klart, at denne virus forsøger at forhindre brugeren i at slette den skadelige browserudvidelsen.

Vi har opdaget, at browserudvidelsen der er relateret til denne virus, er Ace Stream Web Extension. Men før du kan fjerne denne udvidelse, er du nødt til at finde og fjerne komponenterne, der er relateret til denne udvidelse, fra din computersystem. Først og fremmest, så anbefaler vi dig at åbne Windows Joblisten (Ctrl+Alt+Delete) og se alle mistænkelige processer på computeren igennem.

Facebook video virus

Den computer, UdenVirus.dk researchere har testet, havde en ace_engine.exe proces, der kørte på den, som syntes at være ansvarlig for browserens funktionsfejl, da de forsøgte at få adgang til “Udvidelser” panelet. Men det er ikke enden på det; Vi har også opdaget, at der var Ace Stream Media 3.1.0 installeret på systemet, hvilket også var relateret til Facebook video virus.

Efter afinstallation af dette program og afsluttelse af ace_engine.exe proces, kan du endelig få adgang til browserindstillingerne og slette Ace Stream Web Extension fra afsnittet Udvidelser. Vi må sige, at denne virus kan relateres til andre programmer og browserudvidelser, siden den officielle version af Ace Stream ikke er et ondsindet program. Cyberkriminelle har ofte en tendens til at korrumpere legitime programmer, ved at tilføje ondsindede komponenter til dem og sprede dem på internettet. Vi kan også anbefale dig at gennemgå og slette alle mistænkelige Facebook applikationer, som du for nylig har givet adgang til din Facebook-konto.

Vi forstår, at disse instruktioner kan virke forvirrende. Desuden kunne Facebook video virus relateres til andre farlige programmer, og det er derfor, vi anbefaler at benytte en kraftfuld anti-malware-software til at fjerne Facebook video virus fra din computer. Vi anbefaler at bruge FortectIntego til dette.

Facebook video virus

Hvordan spredes Facebook video virus?

“My private video” virus spreder sig så hurtigt, fordi de fleste Facebook-brugere undlader at identificere disse stillinger og meddelelser som vildledende og skadeligt indhold. Du bør ALDRIG klikke på indlæg eller links, som dine Facebook-venner sender til dig, hvis du har selv den mindste mistanke om, at din ven ikke ville dele sådant indhold på Facebook.

Desværre er der mange computerbrugere, der klikker på sådant indhold, netop fordi de ikke kan tro, at deres ven har delt sådan et indlæg. Desværre vil man, ved at klikke på disse ondsindede video links, downloade malware på computeren, der tager kontrol over offerets Facebook-konto.

  • For at undgå Facebook video virus infiltration, skal du ikke klikke på mistænkelige indlæg eller links, der er sendt af dine venner. Hvis et sådant indhold gør dig mistænksom, skal du spørge din ven, om han/hun delte dette med vilje.
  • En anden ting du skal vide er, at videoer, der deles på Facebook (uanset om de er uploadet direkte til webstedet, eller hvis de deles via Youtube) spiller, når du klikker på dem. Hvis du, efter at have klikket på en video, bliver omdirigeret til nogle mistænkelige hjemmesider, der beder dig om at give tilladelse til at få adgang til din Facebook-tidslinje eller downloade et program til din computer, er det mest sandsynligt, at Facebook indlægget har indeholdt et ondsindet link.
  • Du kan også installere Facebook video virus sammen med andre gratis programmer. Vi anbefaler på det kraftigste, at du undgår at downloade software fra tvivlsomme fildelingswebsites, fordi du risikerer at downloade en medfølgende software. Medfølgende software er dybest set en pakke af programmer, der omfatter hovedprogrammet og flere valgfrie downloads, der kan installeres ved siden af ​​hovedprogrammet. Disse valgfrie downloads synes normalt at være farlige applikationer, så det er tilrådeligt at vælge dem fra. Du kan gøre dette via Avancerede/Brugerdefinerede installationsindstillinger.

Facebook video virus

Facebook video virus fjernelsesinstruktioner

På den første side har vi givet en kort forklaring på, hvordan man fjerner Facebook video virus manuelt. Dog skal du vide, at denne malware spredes ved hjælp af andre farlige programmer og computervirusser, og det at fjerne alle mistænkelige programmer og browserudvidelser fra din pc ennda måske ikke bidrage til at slippe af med denne Facebook virus.

Derfor anbefaler UdenVirus.dk eksperterne dig at scanne din computer med et kraftfuldt anti-spyware program, for at opdage og fjerne alle farlige filer og programmer, der er relateret til Facebook video malware. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte vores supportteam for at få hjælp. Held og lykke!

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog