Fjern iPhone virus (Fjernelsesinstruktioner) - Gratis Instruktioner

iPhone virus fjernelsesguide

Hvad er iPhone virus?

Forudsætningerne for iPhone-virus bliver ved med at dukke op

Billedet viser iOS-virus

iPhone virus definerer forskellige malware-variationer, der er oprettet til iOS. Mens nogle brugere er overbeviste om, at der ikke er nogen malware til OS og ikke noget sådant ikke kan eksistere, opretter cyberkriminelle faktisk skadelig software til macOS og iOS. Faktisk er procenten af malware meget lavere end det, der er designet til Windows og Android, så et lidt stigende antal bør være få advarselslamperne til at lyse.

Mac og iOS-brugere er overbeviste om, at deres enheder er immune overfor infektioner på grund af nogle få årsager:

 • Begrænset adgang til systemfiler
 • Fragmenteret OS
 • Begrænset tilladelse til tredjepartsapps

Selvom det er muligt at installere visse tredjepartsapps på macOS, er det ikke en mulighed for iPhone-enheder. Virksomhedens og brugernes holdning om, at ingen af deres produkter skal have yderligere beskyttelse, kan være farlig. Virkeligheden påviser en helt anden kendsgerning – at der findes virusser til både MacOS og iPhone. Lad os gennemgå de typer af malware og måder at fjerne iPhone-virus på.

PUP'er er målrettet mod Apple-produkter

Besværlige adware programmer og scripts er en af de mest udbredte PUPs- og Windows malware typer. Cyberkriminelle, der fokuserer på Apple produktion tager også inspiration fra denne tendens. MacOs-brugere kan måske nikke genkendende til at have set en mistænkelig Safari-alarm.

Den advarer om, at enheden er overtaget af en virus. Normalt vil en sådan advarsel også alarmere brugerne om, at deres data er ved at blive stjålet. Ikke desto mindre er det lige så almindeligt for alle svindelnumre, at det indeholder et falsk Apple Support-telefonnummer. Bemærk, at Apple ikke viser sådanne meddelelser i tilfældige notifikationer eller viser et telefonnummer.

Siden teknisk support svindel plagen Safari browser, kan iPhone-brugere også støde på sådant online bedrag. Du bør heller ikke glemme et almindeligt online svindelnummer, der tilbyder iPhone enheder gratis.

Frustrerende pop-ups er en anden almindelig form for iPhone-virus. Da de fungerer via et web-script, der er plantet i browseren, kan de muligvis forstyrre dig fra tid til anden, dukke op eller forstyrrer dig hver gang du starter browseren. Nogle af dem er tilfældigvis ret vedholdende, da du skal gennemtvinge lukning af Safari.

Browser hijackere findes også for Apple-brugere. En af de seneste prøver er search.stuckopoe.com hijacker. Den foregiver at være en almindelig søgemaskine, mens den indsamler ikke-personlige oplysninger og bruger dem til “serviceforbedringsformål”.
Mens den viser pop-ups en gang imellem, er det mest negative aspekt relateret til dens eliminering.

Når du går ind på siden med fjernelsesinstruktioner, tilbyder den at installere elimineringsværktøjet kaldet Uninstaller.dmg-fil. Problemet er, at den er inficeret med macOS:Genleo-BQ adware. Hvis du bruger en standardversion af Safari på din iPhone, så pas på sådanne hijackere.

Billedet af iPhone-virusI modsætning til din overbevisning er iPhone også udsat for malware-infektioner.

Pegasus spyware – til iPhone enheder

Dette spionprogram er et af de bedste eksempler på, at Apple, og især iOS-enheder, kan blive inficeret med malware og faktisk en af de mest skræmmende. Den er blevet opdaget i august 2016. Malwaren er mistænkt for at være blevet udviklet af en israelsk virksomhed NSO-gruppen, der har været kendt for at udvikle spyware.

Malwaren går ikke efter tilfældige mål, men kun udvalgte brugere. De modtager bedrageriske sms'er med links. Hvis de klikker på disse, vil de downloade spyware, der er designet til non-jailbroken iPhone-enheder. Den fungerer på basis af tre zero-days sårbarheder.

Når den bliver aktiveret fuldt ud, vil den køre en fuldstændig overvågning på brugeren. Den spionerer både let tilgængelige og krypterede meddelelser, og den kan lytte til lydfiler. Et andet problem er, at den er i stand til selvdestruktion, hvis den ikke forbinder til en fjernbetjent Command and Control-server i 60 dage. Malware-udviklerne har også designet et Android-modstykke til Pegasus malware.

På grund af denne udførlige opførsel og struktur er det ret besværligt at opdage denne malware. Den afslører ikke nogen af dens tilstedeværelsestegn i Activity Monitor, endsige iPhone-enheder, der ikke har et sådant værktøj. Du skal downloade yderligere programmer til detektion og udføre visse trin. Flere oplysninger om fjernelse af Pegasus findes her.

Ransomware på iOS?

Da Android ransomware er blevet en almindelig trend, kan man antage, at tiden også kommer til iPhone-enheder. Sådanne mistanker er ikke fuldstændig irrationelle, da få Mac-ransomware-prøver allerede blev frigivet til cyberspace. En af dem foregiver at være et værktøj, der hedder “Patcher”, der er oprettet som piratkopieringssoftware. Det er skrevet med Swift programmeringssprog.

Malwaren blev distribueret via BitTorrent-domæner. Den fungerer på samme måde som Windows-baseret krypto-malware, da den gemmer sig i en .zip-mappe. Malwaren var ikke korrekt programmeret, da den havde et “buggy” gennemsigtigt udseende og ikke havde succes med at styre dekrypteringsnøgler, hvilket til sidst resulterede i tab af dekrypteringsmuligheder.

Desværre krypterede den stadig brugernes dokumenter og fotos. Selvom sådanne malware-prøver er blevet fundet målrettet mod Mac, så bør også iPhone-brugere være forsigtige.

Forebyggelse af malware på telefonen

Forskellige malwaretrusler distribueres via forskellige kanaler. De tidligere diskuterede iPhone adwares og hijackere spredes via web scripts. Da de ikke er synlige for almindelige brugere, kan det være besværligt at opdage dem. På den anden side kan du begrænse sandsynligheden for sådanne iPhone-virusser, ved at undgå at klikke på linkene, der er placeret på hjemmesiderne med spil, hasardspil eller andet tvivlsomt indhold.

Hvad angår mere udførlig malwares, så kan iPhone-brugere finde dette råd nyttigt:

 • Opdater systemsoftwaren, når opdateringen er frigivet
 • Download ikke unødvendige tredjepartsapps

Lad os nu diskutere mulighederne for fjernelse af iPhone-virus.

Eliminer iPhone malware

Hvis pop-ups plager din telefon, skal du nulstille browseren. I tilfælde af en teknisk support scam, skal du gå ud af siden. Hvis du ikke kan gøre dette, skal du tvinge en lukning af browseren. For at stoppe omdirigeringen i at aktivere sig igen, skal du gå til Indstillinger, trykke på Safari-ikonet og vælge Ryd historik og Website-data.

Desværre accepterer iPhone-enheder i øjeblikket ikke anti-virus og malware-elimineringsværktøjer, i modsætning til macOS, der godkender det Malwarebytes. Hvis du bemærker usædvanlig adfærd i telefonen, som f.eks. apps der crasherr eller låste filer, skal du udføre iPhone fabriksnulstilling. Gå til Indstillinger, navigér til Generelt, tryk på Erase All Contents.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel iPhone virus fjernelsesguide

macOSSafari

Fjern iPhone fra Mac OS X systemet

MacOS-brugere har en vis fordel i forhold til iPhone-brugere, da de kan installere visse sikkerhedsapps for at slette besværlig malware.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter iPhone eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
macOSSafari

Fjern iPhone fra Safari

Ryd browserdata for at stoppe de irriterende popup-vinduer fra iPhone virus i at blive vist igen.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter iPhone eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre iPhone fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med iPhone spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog