Den bedste anti-malware-software fra 2017

I 2016 er cybersikkerhedssamfund blevet konfronteret med mange udfordringer. For eksempel, i deres halvårlige trusselsoverblik har Kaspersky malwareresearchere rapporteret tæt på 172 millioner ondsindede online angreb i 2. kvartal af 2016 alene . I alt 191 lande er blevet mere eller mindre påvirket af online kriminalitet, mens hjemmebrugere, virksomheder og organisationer lider under følgerne. Desværre ville det være naivt at forvente nogen positive ændringer i 2017. Det modsatte må siges at være tilfældet, da eksperterne forudsiger en hurtigere udvikling af cybertrusler og de områder, de vil være i stand til at påvirke . Hijacks af medicinske institutionssystemer synes at være en fremherskende trend i år, og det er kun begyndelsen . Hackerne vil helt sikkert finde nye måder at drage fordel af den nuværende situation på, hvor næsten alle områder af vores sociale system, på en eller anden måde, er forbundet til internettet.

Det er kun naturligt, at organisationer og private virksomheder bliver nødt til at arbejde hårdere og investere mere tid og ressourcer i sikkerheden af deres databaser og kundeoplysninger. Selv på en mindre skala forventes hjemmebrugere at gøre det samme. Du skal huske på, at det udelukkende op til dig at holde dine personlige filer sikre og dit computersystem resistent overfor malwareinfektioner. Vi forstår, at det at finde den bedste metode at beskytte din enhed på, kan være en overvældende opgave, især med det omfattende udvalg af sikkerhedsprogrammer, der i øjeblikket findes . Så vi har udarbejdet denne oversigt over anti-malware-programmer, for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Alle applikationer er blevet testet af vores eksperter og er sikre at downloade og bruge. Du vil finde et link til mere detaljerede anti-malware beskrivelser og downloadsider i slutningen af hver post.

1. Malwarebytes 3.0

Malwarebytes 3.0 er en anti-malware løsning, som nogle af jer måske allerede har hørt om. Malwarebytes er specielt værdsat for sin kraftfulde gratis scanner, men Premium Malwarebytes 3.0 versionen byder på meget mere end det. Programmets udviklere hævder, at den nyeste version af programmet sætter nye standarder for anti-malware beskyttelse, da den tilbyder op til fire gange hurtigere scanningsfunktioner og et next-gen beskyttelsessystem. Programmets hovedformål er at tackle forskellige malwares, samt mere avancerede trusler, der typisk invaderer computere. Hvad mere er, så erPremium-versionen rig på forskellige ekstra funktioner, der forhindrer brugerne i at besøge usikre og potentielt skadelige websteder, fjerne rootkits og reparere beskadigede filer. Alt i alt er det en værdig anti-malware løsning, som du kan få for $39,99. Premium licensen er gyldig i et år efter sin aktivering. Du kan læse mere om Malwarebytes 3,0 i denne artikel.

Malwarebytes anti-malware image

2. Plumbytes Anti-Malware

Plumbytes er et andet malware fjernelsesværktøj, der er relativt nyt, men som allerede har vundet anerkendelse inden for cybersikkerhedssamfund. Og ikke uden grund. Programmet dækker de væsentligste dele af IT-sikkerhed: blokerer malware-angreb og fjerner parasitter, der allerede er på systemet; forhindrer installation af usikre programmer og genskaber systemets stabilitet efter malwarens fjernelse. Disse praktiske funktioner er pakket ind i et minimalistisk og omfattende brugergrænsefladede(UI)design, der gør det muligt at betjene programmet virkelig nemt. Det er rimeligt at sige, at Plumbytes Anti-Malware er velegnet til de brugere, der er mindre erfarne inden for IT. Desuden, hvis nogen problemer opstår, mens du bruger dette program, er Plumbytes Technical Support Centers teknikere klar til at hjælpe dig 24/7. En sofistikeret anti-malware beskyttelse og round-the-clock teknisk support kan fås for $49,99 om året. Hvis du er interesseret i at lære mere om dette program, så klik her for en detaljeret oversigt over Plumbytes Anti-Malware 2016.

Plumbytes anti-malware image

3. Bitdefender Total Security 2017

Bitdefender er uden tvivl en af ​​de førende anti-malware løsninger på markedet. Programmet er kompatibelt med Windows, Mac OS og Android operativsystemerne og kan understøtte op til 5 enheder ad gangen. Programmets udviklere holder en god balance mellem et sofistikeret virusfjernelsesværktøj og en brugervenlig anti-malwareløsning, der er velegnet til de regelmæssige hjemmebrugere. En anden god ting ved dette program er, at det ikke sætter en masse ekstra belastning på systemet. Dette hjælper med at spare på batteriet, når du kører det på bærbare enheder, samt bevarer systemets ydeevne og hastighed, og gør det muligt at køre andre processer uden interferens. Når det kommer til ulemper ved dette program, bør vi nævne, at det er ganske dyrt og koster $89,99 om året. Ikke desto mindre kan du, på den officielle Bitdefender hjemmeside, ofte finde forskellige købstilbud og rabatter, så hold øje med dette websted, da det kan hjælpe dig med at få en sofistikeret malwarebeskyttelse til en lavere pris. Flere af de nyttige Bitdefender funktioner er diskuteret her.

Bitdefender anti-malware image

4. Zemana AntiMalware

Zemana er et anti-malware værktøj, der er designet specielt til Windows-operativsystemer. Selvom ikke alle dets specifikationer kan sammenlignes med nogle af de tidligere diskuterede anti-malware giganter, giver Zemana stadig et tilstrækkeligt forsvar mod forskellige computertrusler. Selvom programmet er let sammenlignet med de fleste anti-malware-softwares, er det stadig i stand til at levere real-time beskyttelse og rydde browseren for potentielt uønskede add-ons, udvidelser eller værktøjslinjer. Zemana hjælper også systemet med at komme sig efter en rootkit eliminering, som er en funktion ikke alle malware fjernelsesværktøjer prale af. For dem, der søger efter en innovativ tilgang til forsvar mod malware, anbefaler vi at prøve Zemana antimalware. Desuden koster et årligt abonnement på Premium versionen af ​​dette program kun $6,96, som absolut er en overkommelig pris at betale for denne computerbeskyttelse. På vores hjemmeside kan du finde en mere detaljeret gennemgang af Zemana AntiMalware, hvis du er interesseret.

Zemana anti-malware image

5. Emsisoft Anti-Malware

Du kender måske Emsisoft som et selskab, der aktivt bekæmper ransomware. Men Emsisofts hold af udviklere fokuserer ikke på disse virusser alene og arbejder på forskellige malware forsvarsprodukter. Et af disse værktøjer er Emsisoft Anti-Malware til Windows OS. Programmet er integreret med en dual-engine scanner, som gør det muligt at undersøge systemet grundigt på lige under et minut. Ud over dette sikrer anti-malware værktøjet også beskyttelse, mens du surfer på internettet og kontrollerer automatisk de downloadede filer for skadeligt indhold. På den officielle Emsisoft hjemmeside, starter prisen på denne alsidige beskyttelsesoftware ved $39,95 for et års abonnement. Der er flere Emsisoft Anti-Malware funktioner, som vi ikke har nævnt i denne korte gennemgang, men du kan læse mere om dem ved at klikke på dette link.

Picture representing Emsisoft Anti-Malware software

Bonus: Reimage – et multifunktionsværktøj til computerbeskyttelse og reparation

De fleste anti-malware-programmer har deres stærke punkter, som deres skabere har fokuseret på. Således, for at sikre den bedste systemsikkerhed, rådes brugerne ofte til at få flere af disse programmer. Det er kun naturligt, at udgifterne til en sådan computerbeskyttelse kan blive temmelig høj. Desuden kan du hurtigt løbe tør for hukommelse til at gemme alle disse særskilte applikationer. Heldigvis er der en løsning – et alt-i-ét program, der kombinerer de bedste anti-malwares funktionaliteter. Vi taler om Reimage. Du bør ikke relatere dette top-kvalitetsværktøj med de negative anmeldelser, som det modtages i fortiden. Virksomheden er nu helt genfødt og samarbejder endda med sådanne velkendte antivirusleverandører som Avira AntiVir. Men det er ikke kun den kraftfulde malwarescanner, som Reimage kan være stolt af. Det modtager også ros for sine systemreparationskapaciteter. Det genskaber beskadigede eller slettede systemfiler, sorterer Windows registreringsdatabasen og forbedrer generelt computerens ydeevne. Mere om prisen og andre funktioner i dette program i denne Reimage gennemgang.

Reimage anti-malware

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ekspert i bekæmpelse af malware, virus og spyware...

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign