Bedste gratis malware fjernelsesværktøjer fra 2017

Hvad er de bedste gratis malware fjernelsesprogrammer fra 2017?

I dagens verden, e omfanget af cyberkriminalitet intet mindre end episk. Malware er helt sikkert det primære værktøj, som de cyberkriminelle bruger til at tage ulovlig kontrol over ofrenes computere, og alle computerbrugere skal træffe visse foranstaltninger med henblik på at stoppe sådanne ondsindede angreb i tide.

Selvom bevidstheden om it-kriminalitet også er vigtigt, så lad os være realistiske – det tager en masse tid til at læse alle nyheder om de seneste malware distributionstendenser og tricks som svindlere bruger, og hvad mere er, så synes mange mennesker, at dette emne er kedeligt og kun har betydning for tech-kyndige mennesker.

Derfor er den bedste løsning at installere et pålideligt anti-malware program, som kan bære byrden det er, at holde din computer sikker, mens du surfer på internettet.

Men det er ikke en hemmelighed, at langt de fleste førsterangs malwarefjernere er betalte programmer, og kun nogle af dem tilbyder korte prøveversioner. Hvad hvis du ikke kan eller ikke er villig til at betale for en sikkerhedssoftware? Det er helt fint, selvom betalte programmer er kendt for at være mere effektive i kampen mod malware.

Men der er mange gavnlige og nyttige gratis malware fjernelsesprogrammer, der kan hjælpe med at ordne din computer, hvis du ved et uheld har installeret en form for malware på den. Nedenfor giver vi en liste over top malwarefjernere, der kan rense din computer for malware gratis.

Best free malware removal tools of 2017

TIP: Vær forsigtig, når du installerer gratis software. Hent programmer fra pålidelige Internetkilder og vælg de Brugerdefinerede/Avancerede indstillinger, når du installerer dem, for at fravælge alle foreslåede ekstra programmer, browser værktøjslinjer og andre applikationer, som du måske ikke ønsker at installere.

1. Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus er kendt for sine fremragende malware afsløringsfærdigheder. Den gratis version giver beskyttelse mod malwares som virusser, trojans og spywares. Programmet er baseret på Protection Cloud, som er et system, der anonymt analyserer mistænkelige opdagelser i the cloud. Selvom den gratis version scanner systemet langsommere end Pro-versionen, giver softwaren en bred vifte af nyttige funktioner. Med dens meget tilpasselige scan engine og en række gratis add-on funktioner, er det et af de bedste gratis malware fjernelsesværktøjer, og er absolut din opmærksomhed værd.

Avira Free Antivirus

2. Malwarebytes Free 3.0

Malwarebytes er et let genkendeligt navn for dem, der i det mindste er bekendte med emnet cybersikkerhed. Dette firma har arbejdet på produkter til hjemmet og erhvervsbrugere i årevis. Dets seneste produkt, Malwarebytes 3.0, er et helt nyt malware fjernelsesprogram, der tilbyder en gratis version for folk, der ikke ønsker at betale for en sikkerhedssoftware. Programmet foreslår en 14-dages prøveversion af Malwarebytes Premium og vender tilbage til den gratis version bagefter. Den gratis version fungerer som anti-malware/anti-spyware, hvilket betyder, at den registrerer og fjerner forskellige former for malware. Desuden har Malwarebytes 3,0 Gratis en anti-rootkit-funktion, der hjælper med at fjerne rootkits og reparationsfiler, hvis de er korrupte. Find mere information om Malwarebytes software her.

Malwarebytes Free 3.0

3. Emsisoft Emergency Kit

Selvom Emsisoft tilbyder en gratis 30-dages prøveversion af Emsisoft Anti-Malware software, er en måneds beskyttelse simpelthen ikke nok. Hvis du vil have et gratis malware fjernelsesværktøj, så bør du overveje at installere Emsisoft Emergency Kit. Dette kit kan defineres som et program, der kan bruges uden installation til at scanner og fjerne computerinfektioner. Et fordelagtigt træk ved dette program er, at det er let og bærbart – du kan overføre det til USB-flashdrev og bruge det på en anden computer. Dette sæt består af Emsisoft Emergency Kit Scanner, som giver en grafisk brugerflade, og Emsisoft Commandline Scanner, som styres via Kommandoprompt. Dette kit kan registrere og fjerne virusser, orme, trojans, dialers , keyloggers og mange andre spyware/malwareeksempler. En ulempe ved dette program er, at det ikke giver beskyttelse, og funktioner real-time er temmelig langsome i sammenligning med alternative værktøjer.

Emsisoft Emergency Kit

4. Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus er helt klart et af de bedste gratis sikkerhedsprogrammer til rådighed i dag. Dette letvægtsprogram er let at bruge og kraftfuldt. Den gratis version af Panda Antivirus giver maksimal beskyttelse mod de nyeste malwareeksempler, opdaterer sig selv automatisk, og overvælder ikke brugeren med komplekse konfigurationsindstillinger. Dog kan Panda Free Antivirus ikke prale af sin scanningshastighed, fordi det tager et stykke tid, indtil programmet har kontrolleret hele systemet for trusler. Men i betragtning af, at dette program giver real-time beskyttelse mod spyware og malware, sikrer USB-drev mod infektioner, og tilbyder en Rescue Kit til at rense din pc i kritiske situationer, er det et produkt, der er værd at overveje, hvis du er på udkig efter et gratis anti-malware værktøj. Desuden giver Panda Security gratis prøveversioner af sine betalte programmer, hvis du er interesseret i at sammenligne gratis og betalte produkter.

Panda Free Antivirus

5. Spybot Search and Destroy

Spybot gratis version er en stor mulighed for dem, der er på udkig efter et gratis malware fjernelsesværktøj og også for dem, der er på udkig efter et ekstra, gratis beskyttelseslag. Dens scanner kan registrere rootkits, spyware, og malwaretrusler, og selvom programmet er forholdsvis langsomt, er det helt sikkert et nyttigt værktøj, der kan arbejde sammen med de fleste antivirusprogrammer. Programmet giver også et panel for mere avancerede pc-brugere, som tillader at scanne bestemte autostartsteder, tjekke individuelle filer eller mapper, uanset om de er placeret på lokale drev eller netværk shares. Oven i dette scanner Spybot Search & Destroy filer, der er baseret på en whitelist, som hjælper med at afgøre, om de er sikre eller ej. Endelig foreslår dette gratis produkt også gratis support, så du altid kan få hjælp fra Spybot supportteamet via e-mail. Læs mere om dette produkt i Spybot gennemgang.

SpyBot Search and Destroy

6. Microsoft Security Essentials/Windows Defender

Microsoft tilbyder en gratis sikkerhedssoftware til alle Windows-bruger. Før i tiden blev Microsoft Security Essentials software brugt til at forsvare Windows Vista og Windows 7 computere mod virus og spyware, og i Windows 8 er det blevet erstattet med Windows Defender, som leverer en indbygget beskyttelse mod virus, malware og spyware. Windows Defender tilbyder real-time, cloud-baseret beskyttelse, og boot-time beskyttelse, og alle disse funktioner er med til at skabe et mere sikkert miljø for alle Windows-brugere. Desværre kan brug af Windows Defender sammen med andre anti-malware-programmer modvirke formålet og kan forårsage et langsommere system og lignende problemer. Men disse sikkerhedsværktøjer scorer ikke højt i malwaredetektionstest, så selvom de måske forsvarer dig mod kendte trusler, bør du ikke forvente for meget af dem.

Microsoft Security Essentials/Windows Defender

Kan du ikke lide at spilde penge? Installér et alt-i-ét program

Med så mange antivirusser, anti-malwares, programmer til computeroptimering og rensning af registreringsdatabasen til rådighed i dag, kan det være svært at vælge det rigtige program. Men der er programmer, der kan gøre en masse arbejde på en gang, og Reimage er netop et sådant produkt. Selvom der før i tiden var flere negative anmeldelser om Reimages markedsføring på internettet, har selskabet ændret sig, og nu er det et top-notch produkt, der er hurtigt har opbygget tillid og omdømme hos dets brugere. Vi finder Reimage yderst gavnlig, fordi den kombinerer funktioner fra en malwarefjerner, et computeroptimeringsprogram og også et gendannelsesværktøj. Programmet har en integreret Avira AntiVir scanningsteknologi, som garanterer en ekstremt høj malwareafsløringrate, foruden dette kan Reimage reparere Windows fejl, øge computerens hastighed og også erstatte ødelagte eller slettede Windows-systemfiler for at sikre en ordentlig pc-funktionalitet. Selvom dette produkt er betalt foreslår vi, at du læser mere information om det i denne anmeldelse.

Reimage Repair

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign