Fjerne “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam (Fjernelsesguide) - opdateret dec 2017

“Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fjernelsesguide

Hvad er ”Windows Detected ZEUS Virus” Tech support-svindelnummer?

Zeus virus er tilbage i ”Windows Detected ZEUS virus” svindelnummeret

Billedet viser Windows Detected ZEUS svindelbeskeder

”Windows Detected ZEUS virus” er en falsk advarsel, der næsten er identisk med ”You have a Zeus virus[Du har en Zeus virus] og ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” svindelnumrene. Denne besked forsøger at overbevise uvidende brugere om, at de er inficeret med den berygtede Zeus-virus. Hvis du nogensinde har hørt om den, kan du være bange for at høre navnet, fordi denne trojan har været brugt til at stjæle folks følsomme oplysninger.

Heldigvis eksisterer Zeus virus ikke længere. Efter at være blevet opdaget i 2012 blev dette botnet endelig opdaget og taget ned i 2016. Sikkerhedseksperter har dog allerede rapporteret om at have opdaget to forskellige virusser, der er baseret på samme kode – Zeus Panda virus og Terdot.

Ideen om at bruge Zeus navnet i ”Windows Detected ZEUS virus” svindelnummeret er helt åbenlyst. Dette skræmmende navn forventes at hjælpe hackerne med at narre brugere til at ringe til det specielle nummer, for at oprette forbindelse til ”Microsoft sikkerhedseksperter.” Formålet med sådanne opkald er at franarre folk deres penge, ved at melde dem til forskellige tjenester.

Bemærk, at svindlerne har ændret selve strukturen og telefonnummeret til ”Windows Detected ZEUS virus”-meddelelsen ganske ofte, så du kan finde lignende advarsler på din browser. Men i øjeblikket skriver ”Zeus virus detected” [Zeus virus opdaget] svindlerne til dig om at ringe til +1-866-625-5558 nummeret, for at løse problemet. De formodede Microsoft-teknikere vil hjælpe dig med at fjerne malwaren.

Den falske advarsel lyder:

[page name] says:
****Don't Restart Your Computer****

Windows Detected ZEUS Virus. The Infections detected, indicate some recent downloads on the computer which in turn has created problems on the computer.

Call Microsoft support +1-866-625-5558 and share this code B2957E to the Agent to Fix This.

******************************************
A Suspicious Connection Was Trying to Access Your Logins, Banking Details & Tracking Your Internet Activity.

Security Centre & Firewall Services are Disabled, Error code 0x8007042c

Your TCP Connection Was Blocked by Your Firewall. Your Accounts May be Suspended Until You Take an Action.

Det mest interessante faktum er, at denne falske advarselsmeddelelse også er blevet bemærket på Mac-operativsystemer. Hvis vi ville tage højde for, at den ægte Zeus-trojan oprindeligt blev oprettet til Windows-operativsystemer, skal du være helt rolig for dine login og lignende legitimationsoplysninger, efter at du har set ”Zeus virus detected on Mac” [Zeus virus påvist på Mac] svindelnummeret på din Macs skrivebord.

Hvis du vil slippe af med denne svindel, skal du finde frem til en virus af adware-typen på din computer. For det meste spredes det sammen med freeware og kan infiltrere systemet ubemærket. Derfor anbefaler vi stærkt at benytte automatisk fjernelse til at fjerne Windows Detected ZEUS virus svindelnummeret helt. Prøv i så fald at benytte FortectIntego.

Skærmbilledet af ”Windows Detected ZEUS virus”Alarmer af ”Windows Detected ZEUS virus”-typen er udbredt blandt tech support svindel.

Ved analyse dette svindelnummer yderligere, bliver det indlysende, at det er ret gennemsnitligt. Meddelelsen indeholder udsagn, der er helt latterlige. Den vises også, mens du surfer på internettet, hvilket er en total nonsens, fordi Windows-meddelelser ikke overtager browseren.

Desuden virker ”Windows Detected ZEUS virus” til at være genereret af et botnet, der sender disse scam-advarsler til flere inficerede webbrowsere. Meddelelsen indeholder en særlig kode, fx “G3468D”, der tjener som indikator for offeret.

Det er overflødigt at sige, at du bare skal afslutte denne svindelmeddelelse. Derefter skal du klikke på nedenstående knap “Forhindre denne side fra at oprette yderligere dialoger.” Derefter skal du ordne din browser ved at følge de manuelle instruktioner eller lade et malware elimineringsværktøj sørge for fjernelsen af Windows Detected ZEUS virus. Det vil rense eventuelle resterende scripts og skjulte filer, der udløser disse advarsler.

Lad dig ikke fristes til at ringe til det angivne nummer, da du kun kan miste penge og give fjernadgang til svindlere til din computer. I så fald smider de måske en reel virus, som så giver betydeligt flere problemer.

Nye nuancer af Zeus virus svindelnummeret (2017 versionen)

Et ubeskyttet system, en forældet browser og en tendens til at besøge ulovlige filmstreamnings- eller gamblingwebsteder kan øge sandsynligheden for at støde ind i Windows Detected ZEUS virus-svindel. På den anden side, selvom du er ret forsigtig, kan du stadig løbe ind i dette nummer.

Heldigvis udgør denne adware-type-svindel ikke en stor trussel mod enheden. Dog bør regelmæssige advarsler af denne type bekymre dig. Kontrollér i så fald, om systemet ikke er inficeret med mere kompliceret malware. Skaberne af dette svindelnummer injicerer ofte en bestemt kode i respektive domæner.

Ligeledes ville det være klogere at gennemgå dine dagligt besøgte domæner. Hvis de bliver overfyldt med flere prangende annoncer, giver det anledning til at tro, at domænet er afhængigt af tredjepartsstøtte. Mere sofistikerede tech support svindel arbejder via exploit kits, så for at mindske risikoen for at møde den, skal du udføre regelmæssige scanninger med din sikkerhedsapp. Lad os nu fortsætte med Zeus scam fjernelsesmetoder.

Windows Detected ZEUS virus svindel fjernelsesguide

Windows Detected ZEUS virus svindel fungerer mere som et program af adware-typen, så det er ikke nødvendigt at begynde at panikke om datatab og lignende problemer relateret til Zeus virus. Desuden forenkler denne kendsgerning hele fjernelsen af denne virus.

Du har to muligheder for at fjerne “Windows Detected ZEUS virus” fra din computer: manuel og automatisk. Hvis du vil have dette ordnet hurtigt, skal du sørge for at installere et af de programmer, der er angivet nedenfor, og opdatere det før en eventuel scanning. Dernæst vil det finde alle relaterede objekter af adware-virus, der er ansvarlige for at vise denne falske Zeus-alarm.

Du kan også bruge manuelle Windows Detected ZEUS virus fjernelsesretningslinjer. De beskrives lige under denne artikel. Men når du benytter dem, er du forpligtet til at være meget opmærksom og følge hvert trin i nøjagtig rækkefølge. Disse retningslinjer hjælper dig med at reparere dit operativsystem og webbrowsere, herunder Chrome, Firefox, Internet Explorer og Microsoft Edge.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fjernelsesguide

Fjern “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fra Windows systemer

For at fjerne Windows Detected ZEUS virus fra Windows, skal du følge denne vejledning meget omhyggeligt:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam og relaterede programmer
  Se her efter “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fra Mozilla Firefox (FF)

For at fjerne ”Windows Detected ZEUS virus” fra Firefox, fjern da alle elementer og skjulte scripts af dette svindelnummer ved hjælp af denne vejledning:

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fra Google Chrome

For at ordne Chrome, fortsæt gennem alle disse trin:

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog