Fjern Terdot virus (Virus Fjernelsesinstruktioner) - Tutorial

Terdot virus fjernelsesguide

Hvad er Terdot virus?

Terdot trojan stjæler sociale mediers legitimationsoplysninger

Billedet af Terdot virus

Terdot er en bank trojan, der opstod i midten af 2016. Virussen er en variant af Zeus trojan, hvis kildekode blev offentliggjort online i 2011. I november 2017 rapporterede researchere om en opdateret version af denne trojan, der blev spredt via phishing e-mails. Siden da er dette ondsindede program begyndt at stjæle sociale medie- og e-mail-legitimationsoplysninger i stedet for bankdata.

Terdot-virus er designet som en tilpasset MITM-proxy, der kan stjæle Facebook, Twitter, YouTube og Google Plus-data. Malware kan poste links til denne trojans download-site på via kompromitterede konti. Derudover kan malware angribe få e-mail-tjenester, såsom Yahoo, Gmail og Microsoft live.coms login-side.

Det interessante er imidlertid, at Terdot trojan ikke angriber Ruslands største sociale medie platform – VKontakte. Således rejser det antagelser om, at udviklere kan være fra dette land eller Østeuropa.

Denne komplekse cyber-trussel omfatter en automatisk opdateringsfunktion, der giver angriberne chance for at udføre nye kommandoer eller downloade skadelige filer. Således kan den opdateres når som helst. Af denne grund anbefales det at fjerne Terdot, så snart du finder ud af, at du er blevet angrebet. Sikkerhedseksperter advarer om, at det er svært at slette infektionen, men velrenommeret sikkerhedssoftwares, som f.eks. FortectIntego, skal hjælpe dig med at slippe af med denne virus.

Terdot-virus er oprettet for at læse browser-trafik

For at stjæle oplysninger fra sociale netværk skal denne trojan ændre browserens indstillinger og indsætte en specifik kode. Terdot malware omdirigerer al trafik og forbindelser til sin proxyserver. Det betyder, at den overvåger brugerens aktiviteter online, ved at være mellemmand.

Denne aktivitet kan hjælpe trojans til at ændre de data, der leveres på webstederne, som brugeradgang og at spore følsomme oplysninger. Alle de indsamlede data uploades til Command and Control-serveren. Derudover er det rapporteret, at malwaren hovedsageligt påvirker browserne Mozilla Firefox og Internet Explorer.

Den største trussel fra malwaren er, at den kan generere certifikater for hver besøgte hjemmeside. Det betyder, at den let kan omgå TLS-begrænsninger og oprette sin egen certificeringsmyndighed. Derfor er det ligegyldigt, om du har en HTTPS protokol, Terdot kan stadig se dine loginoplysninger og din adgangskode.

Denne trojan kan lave mange ændringer i systemet og installere skadelige komponenter. Det er således bedre at undgå denne cybertrussel. Men hvis du lider under angrebet, skal du fjerne Terdot, informere din bank om denne situation for at blokere for mistænkelige aktiviteter på din konto, og ændre dine sociale netværks- eller e-mail-adgangskoder.

Billedet af Terdot malwareTerdot virus startede som en banking trojan, men i øjeblikket stjæler den sociale mediers legitimationsoplysninger.

Phishing-e-mails med mørklagt PDF-fil spreder data-stjælende malware

Malwaren spredes via ondsindede e-mails. Reseachere har opdaget, at Sundown Exploit Kit har været brugt til at distribuere e-mails med en PDF-fil eller et ikon. Dette komponent indeholder en JavaScript-kode, der aktiverer denne trojans downloadproces.

Hvis en bruger klikker på en falsk PDF-fil, starter han eller hun en downloadproces af den ondsindede nyttelast. På grund af virussens kompleksitet er igangsættelse og installationsprocessen for skadelige komponenter beskyttet.

E-mail-kampagner er målrettet mod kunder hos finansielle organisationer og banker i Canada, USA, Australien, Storbritannien, og Tyskland. Blandt de målrettede institutioner er PCFinancial, BMO, Desjardins, Royal Bank, Banque Nationale, Scotiabank, Toronto Dominion Bank, CIBC og Tangerine Bank.

Mål-bankernes kunder rådes til at holde sig vågne og ikke skynde sig med at åbne e-mails, der tilsyneladende sendes fra institutionen. Kontrollér altid oplysningerne om afsenderen, kontrollér fejl eller mangler i legitimationsoplysningerne, der identificerer en phishing-e-mail.

Terdot elimineringsinstruktioner

Denne data-stjælende trojan kan være svær at slippe af med. Som du allerede ved, kan den injicere ondsindede koder i systemprocesser, der gør Terdot-fjernelsen kompliceret. Af denne grund vil vi fraråde dig en manuel eliminering.

Det er næsten umuligt at slette trojanrelaterede komponenter manuelt. Således skal du få et velrenommeret malware-fjernelsesprogram (fx FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes) og lade det køre en fuld systemscanning flere gange. Hvis du ikke kan fjerne Terdot ved hjælp af sikkerhedssoftware, fordi malwaren forhindrer installation, opdatering eller kørsel af den, skal du kontrollere vejledningen nedenfor.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Terdot virus fjernelsesguide

Fjern Terdot ved hjælp af Safe Mode with Networking

Hvis Terdot banking trojan forhindrer dig i at køre sikkerhedssoftware, skal du følge disse trin:

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Terdot

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Terdot fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Terdot ved hjælp af System Restore

Prøv at fjerne malwaren ved at bruge Systemgendannelse:

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Terdot. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Terdot fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Terdot og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog