Fjerne “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam (Gratis Instruktioner) - Forbedret Guide

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fjernelsesguide

Hvad er "You Have A ZEUS Virus" Tech support fupnummeret?

Truet af Zeus Virus?

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

Advarsler, såsom “You Have A ZEUS Virus”, vil måske alarmere de brugere, der er mindre teknisk dygtige og er uvidende om, at det er en fælles strategi, der benyttes af svindlere.

Selve Zeus virus har hærget på nettet for et par år siden. Hovedsageligt betjenes den via en trojans. Som du måske ved, betragtes sidstnævnte som en særdeles alvorlig trussel, på grund af dens evne til at skjule sig som en legitim fil, snige sig ind i enheden, og stjæle personlige oplysninger, herunder login-data til bankkontoer. Brugere, der har haft ubehagelige oplevelser med at støde på dem, kan stadig få hjertebanken bare af at høre om denne cyber-infektion.

Men sådanne truende trusler fortsætter med at inspirere den nye generation af svindlere. Aktuelle tech support svindelnumre har tendens til at advare om forældede eller beskadigede operativsystemer, mens andre slår alarm angående alvorlige ransomwarevirusser.

Tilsvarende har udviklerne valgt den samme teknik til at narre penge fra folk. Heldigvis er det ganske let at identificere det virkelige problem fra den oprindelige Windows-fejl eller systemmelding. Start “You Have A ZEUS Virus” fjernelsesprocessen og stift bekendtskab med de forebyggende foranstaltninger. FortectIntego er en af ​​de muligheder, som fremskynder processen.

Skræmmende budskaber om virusangreb virker altid som et manipulationsværktøj til at lokke penge fra tillidsfulde brugere. Disse svindlere forsøger også at nære disse følelser af ængstelse ved at give flere resultater på et inficeret system.

Selvom brugere, der ikke er klar over, hvor alvorlig Zeus virus var, stadig kan falde for dette trick, og følge svindlernes krav efter at have set den falske BSOD skærm, i frygt for, at deres data kan gå tabt. Normalt vil de cyberkriminelle bede dig om, at ringe til det angivne nummer.

WARNING! Your Hard drive will be DELETED if your close this page. You have a ZEUS Virus! Please call Support Now!. Call Toll-Free: 1-844-859-0337 To Stop This Process

Der er flere muligheder for at hvilken retning følgende samtale kan tage, hvis du beslutter dig for at ringe til nummeret. Du kan være enten blive overtalt til at installere et falskt malware fjernelsesværktøj, som intet gør, undtagen at fjerne disse falske “You Have A ZEUS Virus” meddelelser.

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

Desuden kan du blive forpligtet til at betale mere end 300 USD for en sådan teknisk løsning. Alternativt kan den formodede tekniker føre dig gennem de kedelige trin, som angiveligt fjerner truslen. Du bliver også bedt om at angive en særlig kode til svindlerne. Det ser ud til, at dette hjælper bedragerne med at identificere ofrenes placering.

Men du vil sikkert blive rasende efter at have set regningen fra teleselskabet, når du skal til at betale dine regninger. Desuden er der en sandsynlighed for “You Have A ZEUS Virus” omdirigering. Kort sagt, kan du flive henvist til et andet mistænkeligt domæne, som kan indeholde en reel virus i stedet.

Hvis du ser en lignende meddelelse i fremtiden, skal du ikke forhaste dig med at følge disse kommandoer og i stedet fjerne “You Have A ZEUS Virus” eller en anden virus.

Hvordan overtager malware enheder?

Overraskende nok har dette svindelnummer sikkert infiltreret systemet på et tidspunkt, mens du var ved at gå igennem trinene i installationsguiden. Som et resultat heraf, kan et af tilføjelsesprogrammerne have resulteret i “You Have A ZEUS Virus” hijack. Det er afgørende, hvor opmærksom du er, når du installerer et program.

Husk, at programmer, som der bliver fordelt på betroede websider kan indeholde mistænkelige vedhæftede filer. I så fald, selvom du installerer Skype eller et andet program, så se efter forskellige promoverede søgemaskiner og mistænkelige programmer.

Fjern markeringen af dem og fortsæt med installationen, når du er sikker på, at ingen uønskede programmer bliver installeret.

“You Have A ZEUS Virus” elimineringsguide

Selvom det ikke er en kompleks virtuel trussel så anbefaler vi ikke, at du vælger manuel You Have ZEUS Virus fjernelse. Du bør sætte et sikkerhedsværktøj til at gøre arbejdet for dig. Installér et anti-spyware program, som for eksempel FortectIntego eller Malwarebytes, og lad det fjerneYou Have ZEUS Virus.

Selve processen varer ikke længe; dennes varighed afhænger mere af din hardwares kapaciteter. Derudover anbefaler vi, at du benytter de angivne instruktioner nedenfor, for at rense din browser for ethvert ondsindet element.

Som en afsluttende bemærkning: Hvis du nogensinde støder på en lignende forbrydelse, skal du ikke forhaste dig og handle hensynsløst, men nærstudere truslen og lede efter hints, som vil afsløre den sande natur af fænomenet.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fjernelsesguide

Fjern “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fra Windows systemer

Brugere af alle browsere anbefales at bruge den avancerede metode og køre PowerShell, som er tilvejebragt under Microsoft Edge instruktionerne. Retningslinjerne vil hjælpe dig med at fjerne alle elementer fra You Have ZEUS Virus tech support fupnummeret.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam og relaterede programmer
  Se her efter “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog