Fjern Locker virus

Locker virus fjernelsesguide

Hvad er Locker virus?

Hvad er Locker virus?

Locker virus (kan også findes som Locker v1.7, Locker V2.16, Locker v2.60, Locker v3.5.3, Locker v.3.49 og Locker V5.52) er en alvorligt farlig cyber trussel, der fungerer som navnet antyder. Når den infiltrerer sin mål-computer, kontrollerer den systemet for forudbestemte filer og “låser” dem. Hertil kommer, at når man forsøger at åbne en af disse filer, viser den en advarsel, der anmoder om at foretage en betaling, til gengæld for den specifikke dekrypteringsnøgle. Typisk er det nødvendigt, når man forsøger at fjerne blokeringen af disse kompromitterede filer og få mulighed for, at benytte dem igen. Locker tilhører “ransomware” eller kategorien “krypto-ransomware”, hvilket betyder, at den forsøger at presse folk til at betale en løsesum. Faktisk er det ikke særligt svært at gøre dette, da Locker, før den beder om at man betaler en løsesum på 0,1 BTC (Bitcoins), krypterer hver af disse populære filer:

3fr, .accdb, .ai, .arw, .bay, .cdr, .cer, .cr2, .crt, .crw, .dbf, .dcr, .der, .dng, .doc, .docm, .docx, .dwg, .dxf, .dxg, .eps, .erf, .indd, .jpe, .jpg, .kdc, .mdb, .mdf, .mef, .mrw, .nef, .nrw, .odb, .odm, .odp, .ods, .odt, .orf, .p12, .p7b, .p7c, .pdd, .pef, .pem, .pfx, .ppt, .pptm, .pptx, .psd, .pst, .ptx, .r3d, .raf, .raw, .rtf, .rw2, .rwl, .srf, .srw, .wb2, .wpd, .wps, .xlk, .xls, .xlsb, .xlsm, .xlsx

Som du kan se, kan denne trussel let føre dig til tab af hvert af dine billeder, musikfiler, kunst-filer og andre dokumenter. For at få mulighed for at dekryptere disse filer, skal du foretage den krævede betaling inden for 72 timer. Hvis offeret ikke betaler løsesummen, hæver Locker ransomware den til 1,0 BTC.

Hvad kan der gøres, når man beskæftiger sig med sådanne problemer? Først og fremmest bør du fjerne Locker virus fra systemet, før det lykkes den, at kryptere flere af dine filer. Derudover bør du kigge efter ekstra kopier af dine blokerede filer. Hvis du stadig ikke ved, hvordan kan du lave sikkerhedskopier af dine vigtige filer, bør du tjekke dette indlæg: Hvorfor har jeg brug for backup, og hvilke muligheder har jeg for det? Hvis du ikke har sikkerhedskopier, kan du også prøve at benytte disse værktøjer: R-Studio, PhotoRec. Desværre betyder det, hvis disse programmer ikke virker for dig, at dine filer er tabte.

Til fjernelse af Locker virus anbefales FortectIntego, der har vist gode resultater, når den beskæftiger sig med denne ransomware.

Locker virus

Hvordan kan Locker virus inficere min computer?

Der er masser af lignende ransomwares, der spredes rundt i skrivende stund, herunder den berømte Cryptolocker, CTB locker, Cryptobot, Cryptographic Locker og lignende. De er alle afhængige af tilsvarende distributionsmetoder, der er blevet benyttet af masser af andre vira, såsom rogue anti-spywares, trojanske heste og andre trusler. Hvis du vil undgå hver af dem, er den vigtigste ting, du skal huske, at de er blevet aktivt fremmet ved hjælp af spam. Spam er uønskede e-mails, der enten er fyldte med inficerede, vedhæftede filer eller ondsindede links. Når de søger at narre folk til at klikke på disse links eller downloade disse ondsindede vedhæftede filer til deres computere, rapporterer de om vanskelige ting, såsom manglende betalinger, advarsler fra statslige myndigheder og lignende opfundne ting, som folk normalt er bange for. Fald venligst ikke for sådanne meddelelser, og kontrollér altid afsender og brødtekst. Hvis den er fyldt med tastefejl eller grammatiske fejl, er der stor sandsynlighed for, at den er falsk. Desuden kan Locker virus også infiltrere din pc efter at have klikket på en vildledende pop-up annonce, der afbryder dig under din browsing. Hold dig venligst væk fra hver annonce, der rapporterer om manglende opdateringer, herunder Java, Flash Player og lignende.

Hvordan fjerner jeg Locker virus?

Hvis du er et af Locker ransomwares ofre, bør du ikke spilde tiden og fjerne den fra computeren. Til dette kan du benytte disse programmer: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Hvis du vil gendanne forbindelsen til dine filer, bør du prøve at bruge deres backups eller, hvis du ikke har dem, så prøv at køre et af disse fil gendannelsesværktøjer, som R-Studio eller PhotoRec. Desuden har Kaspersky Lab også fremlagt et værktøj til dekryptering af krypterede filer, så du bør også prøve Kaspesky Ransomware Decryptor. Betal venligst ikke den løsesum, da dette ikke garanterer, at du vil modtage den nøgle, der kræves til dekryptering af dine filer.

Vi anbefaler stærkt, at tænke på forebyggelse af sådanne infektioner som Locker. Til dette, kan du benytte tidligere nævnte programmer. Derudover, så glem ikke at tænke på dine filers immunitet og backup. Til dette kan du benytte USB eksterne harddiske, cd’er, dvd’er, eller blot stole på online backup, såsom Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsninger. Mere information om sikkerhedskopier kan findes i dette indlæg: Hvorfor har jeg brug for backup og hvilke muligheder har jeg for det?

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog