Fjern Coin Locker virus

Coin Locker virus fjernelsesguide

Hvad er Coin Locker virus?

Hvad er Coin Locker virus?

Coin Locker (kan også findes som CoinLocker eller Coin Locker malware) er den seneste ransomware, man ikke kan undgå at bemærke, hvis det lykkes den at infiltrere sit mål pc-system. Vi siger dette af en simpel grund – så snart denne malware kommer ind i computeren, scanner den systemet og krypterer disse filer: 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx, etc. Den kan også smide en .encrypted udvidelse til hver af disse filer og forlade brugeren uden evnen til, at åbne dem. For at gøre dette, tilbyder den normalt folk at købe en speciel nøgle, der skal anvendes til dekryptering af de blokerede filer. Det vigtigste ved behandlingen af ​​denne virus er, at denne dekrypteringsnøgle næsten er det eneste, der kan anvendes til udvinding af blokerede filer. Ja, det faktum, at alle filer er blokeret af Ceasar Cipher (en metode, der har bare behøver at skifte tegn ved hjælp af en bestemt rækkefølge) kan berolige dig, men har du nogensinde forestillet dig, hvor længe det ville tage dig, at prøve at kryptere dine filer manuelt? Alligevel vil vi stadig gerne anbefale dig, at undgå at betale denne løsesum, der enten kan være på 50 eller 500 dollar. For det første kan du ikke være sikker på, om dette vil hjælpe dig med at gendanne dine filer eller ej. For det andet vil du støtte svindlere og deres fremtidige forbrydelser. I dette tilfælde bør du prøve at gendanne dine filer fra en backup eller blot bruge et af programmerne, der er angivet i slutningen af ​​dette indlæg, for at låse op for dine filer. Hvis du stadig er i stand til at bruge hver af dine filer, bør du begynde at tænke over deres beskyttelse. Først og fremmest, har du brug for en stærk anti-spyware, der kan hjælpe dig med at beskytte din computer mod Coin Locker malware. Desuden bør du tage en kopi af hver af dine vigtige filer og have dem på et mere sikkert sted end computeren. For mere information om dette, læs det næste afsnit.

Hvordan kan Coin Locker inficere min computer?

I lighed med Cryptowal [Cryptowall], CTB Locker [CTB Locker], Cryptolocker [Cryptolocker] og mange andre trusler, spredes Coin Locker rundt ved hjælp af inficerede e-mails. Disse mails er normalt fyldte med inficerede, vedhæftede filer, der søger at narre folk til at downloade dem til systemet. Husk venligst på, at de fleste vildledende emails søger, at narre folk til at tro, at de kigger på en email, som er blevet sendt af en velrenommeret virksomhed. Desuden forsøger de aktivt, at få folk til at hente en inficeret vedhæftet fil, der kan præsenteres som en faktura, en regning, et foto og andet dokument. Hvis du ikke kender afsenderen, eller hvis du ser, at en e-mail er fuld af grammatiske fejl eller typos, skal du være meget omhyggelig og fjerne en sådan mail fra din indbakke. Ellers kan du nemt opleve denne meddelelse, når du forsøger at åbne nogle af dine filer:

You have been infected with the Coin Locker malware.
All files on this system have been encrypted.
To regain access to your files you will need the Coin Locker decryption software.
To obtain our software you will need to access the deep web with TOR, download TOR here:

Launch TOR and navigate to our website:

Follow the steps on the site to use the decryption software and your files will be unlocked.

Hvis du kigger på denne advarsel i øjeblikket, skal du ikke vente længere, fordi hvert minut tæller. For at reducere mængden af dine krypterede filer, skal du køre en fuld systemscanning med en pålidelig anti-spyware.

Hvordan fjerner jeg Coin Locker?

Hvis du ønsker at slippe af med Coin Locker virus, bør du scanne din computer med FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Disse programmer vil hjælpe dig med, at fjerne denne farlige ransomware. For at genoprette forbindelsen til dine filer, bør du prøve at udføre en sikkerhedskopiering eller et sådant fil-gendannelsesværktøj, som R-Studio eller PhotoRec.

Endelig må vi tilføje, at du skal begynde at tænke på at forebygge sådanne infektioner, fordi deres fordeling har nået usete højder. For at gøre dette, kan du bruge tidligere nævnte programmer. Desuden, så glem ikke at tænke på, at lave en backup (dette skal gøres så ofte som muligt). Endelig kan du prøve USB eksterne harddiske, cd’er, dvd’er, Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsninger. Det anbefales også at sikre, at alle dine åbne delinger kun er tilgængelige for de nødvendige brugergrupper eller godkendte brugere.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog