Fjern Spora 2.0 virus (Nem Fjernelsesguide) - opdateret apr 2017

Spora 2.0 virus fjernelsesguide

Hvad er Spora 2.0 ransomware virus?

OBS: Spora 2.0 virus er i øjeblikket i udviklingsprocessen

Vi har nogle dårlige nyheder om Spora 2.0 virus. Det ser ud til, at en opdateret Spora ransomware version er ved at blive frigivet meget snart – skaberne af virussen efterlod et tip om mulige Spora 2,0 ransomware-angreb, som vil være målrettet ”andre enheder”, hvilket betyder, at virussen vil blive udviklet til andre operativsystemer (i øjeblikket er virussen rettet mod Windows OS). Mens internetsamfundet summer og foreslår ideer til, hvilke smarte enheder, der vil blive Sporas næste mål, har vi en fornemmelse af, at den ægte Spora 2.0 virus rent faktisk vil være meget farlig og lige så sofistikeret som den første virusversion. Mens størstedelen af virusser frigiver deres første versioner med et par bugs i den og forbedrer dem over tid, kom Sporas ransomware frem som en fejlfri virus – og så kan den kaldes en professionel ransomware .

Det menes også, at Spora 2.0 malware vil være den mest sofistikerede virus hidtil, og vi må heller ikke afvise muligheden for, at den kan have et andet navn end den oprindelige virus. Den kan bruges til at inficere Android-enheder (det mest sandsynlige tilfælde), men den kan også være i stand til at inficere Mac OS eller Linux-computere. Hvis du ikke ønsker at bekymre dig om Spora 2,0 fjernelsen, bør du hellere beskytte dine enheder på forhånd. Vi foreslår, at du opdaterer deres software, installerer et ordentligt anti-malware værktøj, såsom FortectIntego eller Malwarebytes og skabe sikkerhedskopier. Desværre kan vi ikke give nogen flere oplysninger om virussen, og vi kan heller ikke forudsige, om Spora 2.0 dekryptering vil være muligt. Vi vil opdatere denne artikel, så snart vi indsamler mere information om den kommende virus.
Spora 2.0 virusEn researcher viser en besked fra Spora 2.0 ransomware udviklerne, der siger at Spora 2.0 virus vil gå efter "andre enheder".

Modus operandi for den oprindelige udgave af Spora ransomware

Hele Spora projektet er oprettet præcist, og det er klart, at virussens forfattere har tænkt over hver eneste detalje . Hvad der gør, at denne virus skiller sig ud fra andre virusser og overgår selv sådanne vellykkede virusser som Cerber eller Locky er, at den giver en meget brugervenlig grænseflade. Spora malware er i stand til at kryptere ofrets filer, uden at have adgang til internettet, og det er netop, hvad den gør. Der er ingen fejl i dens krypteringsrutine eller i hele virussens kode, og derfor kan malwareanalytikere ikke hjælpe ofrene med at genoprette deres data gratis. Selvom computereksperter på det sidste har spottet, at “The HoeflerText wasn’t found” annoncer distribuerer denne ransomware, bygger den vigtigste Spora infektionsmetode på ondsindede .ZIP arkiver, der indeholder .HTA filer . Disse filer har dobbelte udvidelser, som for eksempel, .doc.HTA. Den virkelige udvidelse er skjult; derfor opdager offeret kun den falske .doc udvidelse. Disse ondsindede filer distribueres via e-mail, og så snart offeret kører .HTA filen, slår malwaren rødder i edb-systemet og koder alle data på det. HTA-filen kører der også en DOCX fil og den viser en fejl, der siger, at dokumentet ikke kan åbnes. Spora bruger derefter CMD til at slette Volume Shadow Copies og deaktiverer Windows Startup Repair. Endelig ændrer den BootStatusPolicy.

Denne virus opretter derefter en løsesumsnote kaldet [Victim ID] .HTML. Når den kører, vil den pege offeret til en individuel kopi af spora.bz webstedet, som faktisk er en imponerende og meget godt sammensat hjemmeside, som anmoder om at synkronisere den kompromitterede PC med hjemmesiden, ved at uploade en .key fil, der er gemt på offerets PC. Offeret kan derefter vælge en af de udbudte tjenester – Fuld gendannelse, Immunitet, fjernelse, og Filgendannelse. Dette er det første tilfælde, hvor vi ser en ransomware, der tilbyder forskellige betalte tjenester til ofrene. Det mest interessante er, at der er en chat box på spora.bz webstedet, der er som en gruppechat mellem ofrene fra hele verden, og de cyberkriminelle. Cyberkriminelle accepterer aldrig at give rabat, men de yder ”hjælp” til ofrene, ved at deaktivere tidsfrister og give mere tid til at betale løsepengene.

Hvordan fjernes Spora 2,0 malware?

Det er i øjeblikket ukendt, hvordan Spora 2.0 virus vil fungere, og hvad den vil være i stand til at gøre. Derfor kan vi ikke give nogen detaljer om Spora 2.0 fjernelsen. Hvis du har brug for at fjerne Spora 2,0 ransomware, bedes du kontakte vores supportteam og give så mange detaljer som muligt – vi vil gøre vores bedste og forsøge at hjælpe dig. Hvis du har besøgt denne artikel, for at lære mere om hele Spora ransomwareprojektet, vil vi gerne minde dig om at oprette data backups lige nu. En sådan kopi af dine data vil blive praktisk, hvis du ved et uheld bliver smittet med Spora 2 virus.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Spora 2.0 virus fjernelsesguide

Fjern Spora 2.0 ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Spora 2.0

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Spora 2.0 fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Spora 2.0 ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Spora 2.0. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Spora 2.0 fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Spora 2.0 og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog