Fjern “The HoeflerText font wasn’t found” annoncer (Virus Fjernelsesinstruktioner) - mar 2017 opdatering

“The HoeflerText font wasn’t found” annonce fjernelsesguide

Hvad er “The HoeflerText font wasn’t found” annoncer?

Seneste nyheder om “The HoeflerText font wasn’t found” svindelnummeret

Den såkaldte “The HoeflerText font wasn’t found” virus bliver i øjeblikket distribueret via kompromitterede hjemmesider . Disse hjemmesider viser typisk en pop op-meddelelse, der informerer om en manglende evne til at vise websidens indhold korrekt, fordi HoeflerTex font ikke blev fundet på den berørte computer. Brugerne bliver bedt om at opdatere “Chrome Font Pack” for at rette denne fejl. Udviklerne får denne fejl til at se endnu mere realistisk ud, ved at give navne på aktuelle og nyeste versioner af skrifttypen og hævder at levere meddelelsen fra Google. Husk, at din Chrome ikke behøver eventuelle ajourførte skrifttyper fra den mistænkelige meddelelse, som kun er designet med det formål at bedrage dig og få dig til at åbne en ondsindet executive fil, som du kan downloade fra den beskrevne pop-up. Ifølge de seneste rapporter, kan du ende med at installere Fleercivet Ad Clicking Trojan eller endda Spora ransomware i stedet for denne skrifttype.

Vi foreslår, at du holder dig væk fra websteder, der viser den definerede alarm, fordi det er et tegn på, at de er blevet kompromitteret af cyberkriminelle. Hvis du accepterer at installere den beskrevne opdatering, har din browser og computer brug for, at du starter “The HoeflerText font wasn’t found” fjernelsen. Det er den eneste måde at slippe af med den malware, der infiltrerede PC’en på, og beskytte din computer mod yderligere angreb. Husk, at ondsindede programmer er farlige cybertrusler , der kan hente og installere yderligere malware til et kompromitteret system, så du bør træffe foranstaltninger og straks fjerne “The HoeflerText font wasn’t found” malware fra systemet. Derfor skal du ikke tøve ét sekund og afinstallere “The HoeflerText font wasn’t found” virus ved hjælp af FortectIntego.

“The HoeflerText font wasn’t found” teknikken er tilpasset i Spora ransomware fordelingen

I betragtning af, hvor vellykket denne teknik var, er det ikke overraskende, at ransomware udviklerne var hurtige til at prøve disse nye malwaredistributionsmetoder. Den første til at benytte “The HoeflerText font wasn’t found” svindelnummeret var Spora virus, den berygtede ransomware, der er kendt for at bruge avancerede løsesumsbetalingshjemmesider og giver en række af betalte ydelser til ofrene. Spora er en meget farlig virus, der krypterer filer med komplicerede kryptografiske algoritmer, og foreslår at betale en løsesum i bytte for datadekrypteringsværktøj. Baseret på, hvor hurtigt Spora tilpasser nye distributionsmetoder og også i betragtning af, hvor professionelt lavet denne virus er, forventer vi intet mere end et øget antal Sporas angreb på kort tid. Efter sigende har kompromitterede hjemmesider en JavaScript-kode, som angriberne indsætter i slutningen af ​​siden. Denne JavaScript-kode genkender besøgende, der kommer ind på stedet via Chrome og viser ikke den virkelige, men en beskadiget version af hjemmesiden, og udløser en pop-up om, at den besøgendes Chrome-browser mangler HoeflerText skrifttypen. Derefter foreslår den at installere den for at se indholdet af hjemmesiden. Beskeden siger:

The “HoeflerText” font wasn’t found.
The website you are trying to load is displayed incorrectly, as it uses the”HoeflerText” font. To fix the error and display the text, you have to update “Chrome Font Pack”.
ManuFacturer: Google Inc. All Rights Reserved
Current Version: [version number]
Latest version: [version number]

Den nye kampagne, der spreder ransomware, fremmer Update.exe filen. Hvis brugeren klikker på knappen Opdater, downloades denne fil og den bliver herefter kørt, således at systemet bliver inficeret med Spora malware, og offeret mister adgang til alle sine filer med det samme.

Hvorfor vises disse annoncer på legitime websteder?

Som vi har nævnt før, kan du støde på disse pop-ups på hjemmesider, der er kompromitteret af hackere, der indsætter et ekstra stykke JavaScript-kode i slutningen af ​​sidens kildekode. Derfor vil Chrome besøgende se en beskadiget version af hjemmesiden i stedet for den virkelige. Hvad mere er, udløser den ekstra kode en pop-up meddelelse om, at “The HoeflerText font wasn’t found”. Hvis offeret accepterer at installere den foreslåede opdatering, downloades der bare en Chrome_Update.exe fil, som skal åbnes, for at aktivere malwaren. Denne opdatering blev efter sigende brugt til at distribuere bedrageriannoncemalwaren kaldett Fleercivet . Så vidt vi ved, tjener de nyeste kompromitterede websteder, der viser “The HoeflerText font wasn’t found” advarsler, Update.exe filen, som er en installatør for Spora ransomware virus. Hvis du tilfældigvis kommer ind på et websted, der viser den beskrevne pop-up, bør du hellere stoppe op med det samme, og ikke komme tilbage til denne side. Det kan tage noget tid at få den ordnet. Hvis du er stødt på en sådan hjemmeside, kan du rapportere det til os.

Fjern “The HoeflerText font wasn’t found” virus

“The HoeflerText font wasn’t found” virus er en meget farlig computerinfektion. Efter infiltration forårsager den kaos i browseren, ved at levere vildledende pop-ups, og den kan også sættes i forbindelse med forskellige tredjepartswebsteder via din internetforbindelse. Men i værste fald kan du blive smittet med en ransomware, efter installation af denne falske opdatering, og konsekvenserne vil være ødelæggende. Så hvis du ved et uheld har installeret virus, skal du følge disse instruktioner, for en sikker “The HoeflerText font wasn’t found” fjernelse.


Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel “The HoeflerText font wasn’t found” annonce fjernelsesguide

Fjern “The HoeflerText font wasn’t found” ved hjælp af Safe Mode with Networking

Hvis du har installeret virussen og din computer nu virker langsom, eller i værste fald, at du ikke kan få adgang til dine filer, skal du genstarte din pc ved hjælp af retningslinjerne nedenfor. I tilfælde af at du ikke har adgang til dine filer, så tjek denne artikel.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne “The HoeflerText font wasn’t found”

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør “The HoeflerText font wasn’t found” fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern “The HoeflerText font wasn’t found” ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra “The HoeflerText font wasn’t found”. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at “The HoeflerText font wasn’t found” fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra “The HoeflerText font wasn’t found” og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog