Reimage vs Plumbytes

Af Ugnius Kiguolis - www -

I dag skal vi gennemgå to anti-spyware-programmer, der begge hurtigt har vundet popularitet blandt computerbrugere. Det første program er Reimage, og det andet er Plumbytes Anti-Malware. Disse to programmer har vist sig at være troværdige og kraftfulde malware fjernelsesprogrammer. Dog er der, selv om disse programmer er meget ens, nogle forskelle, som vi gerne vil diskutere. Disse forskelle gør disse programmer unikke og nyttige på forskellige måder.

Nyeste versioner: Plumbytes Anti-Malware 1.0.1.9; Reimage Reparation 1.5.3.9.
Gratis versioner: Plumbytes Anti-Malware Free; Reimage Express.
Betalt muligheder: Plumbytes Anti-Malware 2016; Reimage Repair 2016.

Installation: Det er nemt at installere disse programmer. Du skal blot hente et installationsprogram, dobbeltklikke på det, sætte det til at installere programmet og vælge det foretrukne sprog. Programmerne kan etableres på et par minutter, og de kører begge en fuld scanning, så snart de er installeret.

Reimage and Plumbytes

Systemkrav: I skrivende stund giver Plumbytes versioner til brugere af Windows 10 (32 eller 64bit), Windows 8 (32 eller 64bit), Windows 7 (32 eller 64bit), Windows Vista (med SP2, 32bit) og Windows XP (med SP3, kun 32bit). Programmet kræver 60 MB ledig diskplads og 512 MB RAM data. I mellemtiden er Reimage kompatibel med Windows 8 (32 eller 64bit), Windows 7 (32 eller 64bit), Windows Vista (32 eller 64bit) og Windows XP (32bit). Desuden er det nødvendigt med en 1GHz 32 (x86) eller 64bit (x64) processor – enten Single-core eller multi-core og 512 MB systemhukommelse; foruden kræver det 40 GB harddisk med 15 GB ledig plads.

Scannere: Nu er vi nødt til at sige, at Plumbytes og Reimage har helt forskellige systemsscanningsalgoritmer. Mens begge programmer scanner systemet for spyware og malware, har Reimage langt flere funktionaliteter. Det kan betragtes som et 2-i-1 type program. Det virker også som en systemoptimizer, der kan reparere Windows fejl. Desuden har dette program en usædvanlig funktion, der hjælper til at afhjælpe de skader, der er lavet af virusser – det kan erstatte ødelagte eller slettede filer med rene versioner, som det tager fra sin løbende opdaterede database. Reimages scanning går gennem tre stadier for at finde hardware-, sikkerheds-og stabilitetsproblemer. For at opdage virusser, bruger programmet en integreret Avira Antivir funktion. Derfor, og fordi denne applikation kontrollerer flere systemområder end Plumbytes gør, tager det længere tid at fuldføre systemscanningen. Plumbytes kontrollerer kun systemet for trusler, så det er færdigt med sin scanning af systemet på betydelig kortere tid.

Malwarefjernelse: Begge programmer finder effektivt ondsindede og ikke-skadelige, men potentielt uønskede programmer gratis. Dog skal brugeren, for at fjerne disse trusler og nyde alle de nyttige funktioner, købe den fulde version af enten Reimage eller Plumbytes. Reimage licensen for et år koster 61,95 euro, mens Plumbytes licens koster 34,99 euro, og den kommer med seks måneders abonnement. Som du kan se, så varierer priserne, og det gør funktionaliteterne i disse programmer også. Det er klart, at Reimage er et mere avanceret program, der giver en bredere vifte af funktioner end Plumbytes gør. Desuden, hvis brugeren ikke kan lide funktionaliteten hos ​​det ene eller det andet program, kan han/hun anmode om en refundering inden for 60 dage fra købsdatoen, mens andre sikkerhedsprogrammer kun tillader dette inden for 30 dage fra overtagelsestidspunktet. Desuden, hvis Plumbytes eller Reimage ikke kan løse et bestemt problem, så kan du komme i kontakt med deres supportteam og få dem til at se nærmere på dit problem og give en skræddersyet løsning. Men det er usandsynligt, at du bliver nødt til at bede dem om hjælp, fordi begge programmer kan finde og fjerne ransomware, trojans, adware, browser hijackers, og andre virusser, selv de nyeste af dem, fordi databaserne hos disse programmer bliver opdateret dagligt. Hvis du vil have dit anti-malware program for at kunne registrere alle computertrusler, skal du sørge for at hente og installere deres opdateringer, så snart de er udgivet!

Afsluttende noter: Vores team mener, at begge disse programmer er stærke og konkurrencedygtige programmer, men hvis du ikke er på udkig efter et PC optimeringsværktøj, og hvis prisen er en af de primære afgørende faktorer, når du vælger et sikkerhedsprogram til din computer, så skal du vælge Plumbytes. Ellers mener vi, at Reimage er en ekstraordinær anti-malware-software og en fremragende pc optimizer, der ikke kun kan finde og reparere computerproblemer, men også fjerne malware og erstatte ødelagte Windows-filer med rene versioner.

Mere Reimage vs andre anti-spyware-programmer kan findes i denne Reimage gennemgang.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage har en gratis begrænset scanner. Reimage tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Filer
Software
Sammenlign