Fjern “Microsoft Warning Alert” Tech support scam virus (2017 opdatering)

“Microsoft Warning Alert” Tech support scam virus fjernelsesguide

Hvad er "Microsoft Warning Alert" Tech support scam virus?

Ny phishing-advarsel – hold dig væk fra websteder, der viser meddelelsen “Microsoft Warning Alert” til dig!

“Microsoft Warning Alert” Tech support scam virus

“Microsoft Warning Alert” -virus er en scammeddelelse, der kommer fra forskellige phishing-websteder. Disse phishing-websites forsøger at lokke ofrene til at ringe til teknisk support svindlere , og vi anbefaler dig stærkt ikke at falde for disse svindlere.

En standard “Microsoft Warning Alert” scammeddelelse rapporterer om et falskt Error # 0x80072ee7 “problem”, som kun kan løses af “certificerede Microsoft-teknikere”, som faktisk er svindlere, der forsøger at tjene penge ved brug af ulovlige metoder. Den bedrageriske pop-up siger:

** Microsoft Warning Alert **
Malicious Pornographic Spyware/Riskware Detected
Error # 0x80072ee7
Please call us immediately at 0-800-046-5729
Do not ignore this critical alert.

Lad os nu forklare, hvorfor du ikke bør stole på sådanne meddelelser. Først og fremmest er det ligegyldigt, om din computer automatisk åbner eller omdirigerer dig til et sådant websted, der er fyldt med Microsoft-logoer. Hvis du har forsøgt at klikke på den eller sideafsnit, vil du bemærke, at de ikke fører nogen steder hen.

Desuden bør du altid kontrollere webadressen på hjemmesiden, der sender dig sådanne annoncer – husk på, at den oprindelige Microsoft hjemmeside er Microsoft.com, og ikke noget som mistænkeligt microsoft.com-input11.info eller critical-microsoft-alert.info hjemmeside. Disse hjemmesider er designet til at ligne den rigtige Microsoft hjemmeside og vinde offerets tillid. Vær dog opmærksom på små detaljer, som f.eks. webadressen eller grammatiske fejl i teksten – de afslører, at hjemmesiden ikke har forbindelser til Microsoft.

Brugerne bliver typisk omdirigeret til sådanne phishing-websteder, når de browser gennem mistænkelige internetsteder, men de kan også omdirigeres til dem efter installation af et ondsindet program på deres computere. Det ondsindede program begynder at omdirigere brugeren til disse phishing-websteder og forsøger at overbevise ham/hende om at ringe til tech support-svindlere.

Typiske vil tech support svindlere prøve at opfordre offeret til at levere personlige oplysninger eller endda kreditkortdetaljer, eller overbevise ham/hende til at købe en pakke gratis og ubrugelig software. Cyberkriminelle kan forsøge at videresælge dig et legitimt anti-spywareprogram til en meget højere pris og tilføje Adblocker som en “bonus”, men du skal vide, at Adblocker er et gratis program. Før du køber sådanne programmer, skal du undersøge det og læse oplysninger om det online.

Hvis pop up-vinduer med “Microsoft Warning Alert” er begyndt at blive vist på skærmen, skal du udføre en grundig systemscanning med anti-spyware-software som FortectIntego for at finde alle skadelige komponenter, der forårsager omdirigeringer til phishing-Microsoft-websteder. Du kan fjerne Microsoft Warning Alert scam-virus ved hjælp af et anti-spywareprogram (f.eks. FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner). Se venligst “Microsoft Warning Alert” fjernelsesguiden nedenfor for at finde ud af, hvordan du forbereder din pc til at køre Anti-spyware-programmet.

"Microsoft Warning Alert" virusTeknisk support svindlere forsøger at få brugere til at ringe til dem, ved at installere malware, der omdirigerer brugerne til falske Microsoft Support-websteder. Disse websteder viser pop up-vinduer med "Microsoft Warning Alert", der vises på billedet.

Hvordan er jeg blevet smittet med denne virus?

Du kan blive smittet med dette ondsindede stykke software efter installation af et andet gratis program med standard/basisindstillinger. Vær venlig at forstå, at disse indstillinger er konfigureret til at installere alle “anbefalede” softwarestyper fra tredjepartspartnere, og disse programmer har en tendens til at være helt ubrugelige. Hvis du vil undgå at installere uønskede programmer, bør du hellere skifte den forudvalgte installationstilstand til Brugerdefineret eller Avanceret.

Derefter får du tilladelse til at fravælge yderligere applikationer, der følger med dit download, så brug denne mulighed uden tøven. Dekomponér softwarepakken ved at fravælge ekstra programmer, og fortsæt til næste trin i softwareopsætningen. Undgå at åbne mistænkelige e-mail-bilag , især hvis du har modtaget dem fra ukendte personer – disse vedhæftede filer kan hurtigt kompromittere computeren, uden at give dig en chance for at stoppe angrebet, før skaden er sket.

Hvordan kan jeg fjerne “Microsoft Warning Alert” -virus?

Ingen kan nægte, at “Microsoft Warning Alert” -virus er en vildledende, ondsindet og påtrængende trojan, der forsøger at skræmme pc-brugere og tvinge dem til at ringe til tekniske support-svindlere. Hvis du har fundet et sådant program på din computer, skal du fjerne det uden tøven.

Vi anbefaler ikke, at du forsøger at fjerne “Microsoft Warning Alert” virus manuelt – en sådan handling kan have negative konsekvenser for dit computersystem og dets stabilitet. Derfor foreslår vi, at du følger retningslinjerne for “Microsoft Warning Alert” fjernelse, der er angivet nedenfor – de er blevet udarbejdet af vores eksperter.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel “Microsoft Warning Alert” Tech support scam virus fjernelsesguide

Fjern “Microsoft Warning Alert” Tech support scam ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet
 • Trin 2: Fjerne “Microsoft Warning Alert” Tech support scam

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør “Microsoft Warning Alert” Tech support scam fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern “Microsoft Warning Alert” Tech support scam ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter.
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen..
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra “Microsoft Warning Alert” Tech support scam. Efter at gøre det, skal du klikke på Next.
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen.
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at “Microsoft Warning Alert” Tech support scam fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne “Microsoft Warning Alert” Tech support scam fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af “Microsoft Warning Alert” Tech support scam, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med “Microsoft Warning Alert” Tech support scam spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog