Fjern .micro virus (Gratis Instruktioner)

.micro virus fjernelsesguide

Hvad er .micro filudvidelsesvirus?

Jeg tror, at jeg er blevet smittet med .micro filudvidelsesvirus. Er jeg det?

Hvis du ikke kan åbne dine filer, og du kan se, at de har .micro udvidelsen føjet til dem, er du smittet med .micro filudvidelse ransomware, som er meget lig Teslacrypt. Denne cybertrussel er blevet aktivt spredt rundt som en vedhæftet fil, der angiveligt forsøger at give sit offer mulighed for at få en rabat. Hvis du kan lide at få sådanne e-mails, skal du være forsigtig med dem, fordi det at downloade en ondsindet vedhæftet fil kan føre dig til alvorlige problemer. Hvad er det for problemer? Det vigtigste af dem er tabet af dine vigtige filer, herunder billeder, forretningsdokumenter, musikfiler og lignende data. Vi tror ikke, at du ønsker at miste disse oplysninger, så sørg for at du omhyggeligt læser dette indlæg, og foretag alle vigtige skridt for at forhindre fremkomsten af dette eller en anden ransomware virus på din computer.

Så snart .micro filudvidelsesvirus er inde i systemet, kører den sin scanning for at se, hvilke filer der er gemt på din computer. Som et resultat blokerer den alle filer med sådanne udvidelser og tilføjer .micro udvidelsen til hver af dem: docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .html, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3 . For at kryptere disse filer, bruger den AES 256-bit krypteringsalgoritmen, hvis kode næppe kan omgås uden hjælp fra en specifik software. Normalt kan folk ikke åbne disse filer og bruge dem. Når de forsøger at gøre dette, modtager de et notat fra “.micro” filudvidelsesransomwaren, der beder dem om at betale et par Bitcoins eller mere i bytte for en særlig nøgle, der er nødvendig til dekryptering af de krypterede filer. Hvis du forsøgte at købe en Bitcoin i dag, ville du se, at en Bitcoin er lig med mere end $400 (ca. 2.650 DKK). Men uanset hvor fristende det kan synes at betale løsesummen, du bør aldrig betale den, fordi de fleste af de pc-brugerne ikke har modtaget den kode, der er nødvendig til dekrypteringen af deres filer. Hvis du lige har opdaget .micro filudvidelsesvirus på din computer, skal du koble den fra internettet og forhindre yderligere tab af dine filer. Sørg også for, at du kører en fuld systemscanning med SpyHunter 5 og fjerner ondsindede filer fra din PC. Nu skal du bruge dine data backups og gendanne dine filer. Hvis du ikke kan finde dem, så prøv at inddrive dine filer ved hjælp af disse værktøjer: PhotoRec, R-studio.

Hvordan kan jeg beskytte mig selv fra .micro virus?

Det vides, at .micro filudvidelsesransomware kan infiltrere computere som en nyttig vedhæftning i en e-mail. Typisk forsøger sådanne e-mails at overbevise deres ofre om, at de tilhører velrenommerede virksomheder, der forsøger at give dem store rabatter og lignende tilbud. Selvfølgelig har alle disse e-mails et “men”. Nogle gange bliver de er spredt for at narre brugerne til at afsløre deres personlige oplysninger, nogle gange bruges de til distribution af sådanne ransomwaretrusler som denne. Hvad kan du gøre for at beskytte dig selv? Du skal selvfølgelig installere en pålidelig anti-spyware og holde den up-to-date. Sørg også for, at du altid dobbelttjekker e-mails fra ukendte mennesker. Du bør tjekke afsenderen, læse brødteksten i e-mailen og omhyggeligt se på den vedhæftede fil. Hvis du kan se en mistænkelig detalje, så sørg for, at du sletter sådan en mail. Vær også på vagt overfor falske annoncer, der tilbyder dig at opdatere dine programmer, såsom Java eller Flash Player. I de fleste tilfælde bruges de også til at sprede malware. For at opsummere, er det ikke svært at undgå .micro filudvidelsesvirus. Du skal blot være en ansvarlig pc-bruger, der altid er to skridt foran.

Fjernelse af .micro filudvidelsesvirus:

Hvis din computer er inficeret med .micro filudvidelsesvirus, og du ikke kan åbne nogen af dine filer, bør du være bekymret, fordi du har at gøre med en alvorlig og farlig cyber-infektion. Vi vil ikke anbefale dig at beholde denne cybertrussel på din computer, fordi den kan forsøge at kryptere dine filer i fremtiden. For at være sikker, skal du sørge for, at du kobler computeren fra internettet lige efter du begynder at se .micro filudvidelsen, i stedet for de traditionelle fil-endelser. Desuden bør du køre en fuld systemscanning med en pålidelig anti-spyware, for at fjerne skadelige filer fra din computer. Efter denne rengøring af systemet, så prøv at fjerne blokeringen af dine filer. Som vi allerede har nævnt kan du, hvis du ikke har sikkerhedskopier, stå tilbage uden dine filer.

En detaljeret .micro filudvidelsesvirus fjernelsesguide kan findes her:

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel .micro virus fjernelsesguide

Fjern .micro ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne .micro

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør .micro fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern .micro ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra .micro. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at .micro fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra .micro og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog