En ny bølge af Cryptolocker er netop dukket op!

A new wave of Cryptolocker has just showed up!Som den seneste annoncering fra PC sikkerhedseksperter hævder, bør folk forvente en ny bølge af Cryptolocker [Cryptolocker]. I skrivende stund, har du lige nu den største risiko for, at blive smittet med denne trussel (eller andre varianter), hvis du bor i Australien og Europa. Men selv hvis du bor i USA eller lande i Fjernøsten, bør du stadig være meget forsigtig, når du åbner vedhæftede filer eller når du klikker på kommercielle pop-up-reklamer, fordi der er en enorm risiko for, at hackere, der søger at øge deres indkomst, vil begynde at sprede denne ransomware i hver af verdens regioner.

Det er kendt, at de fleste af sikkerhedsleverandører allerede har opdateret deres værktøjer, så de kan genkende nye versioner af Cryptolocker ransomware, før deres infiltration. Alligevel bør du stadig undgå e-mails, der beder dig om at hente “vigtige” vedhæftede filer til din computer. Derudover, bør du holde dig væk fra pop-up-reklamer, der vises under folks browsing. Hvis en advarsel informerer dig om manglende opdateringer og tilbyder dig, at downloade dem gratis, bør du holde dig væk fra den. Det er altid sikrere at besøge den officielle hjemmeside for programmet for at se, hvad der mangler på din computer.

Hvad er de nyeste versioner af Cryptolocker, som du bør kende til?

Den første hedder Los Pollos Hermanos virus. Uanset hvor overraskende navnet på denne trussel lyder, ser det ud til, at det er en meget sofistikeret version af Cryptolocker virus, der er rettet mod australierne i øjeblikket. Efter at inficere systemet og kryptere hver af de forudbestemte filer, kræver denne trussel, at man betaler en løsesum på $ 450, som er meget større end det beløb, der blev efterspurgt af de første udgaver af Cryptolocker. Desuden ser det ud til, at dette ikke er enden. Hvis offeret ikke betaler denne løsesum, lover Los Pollos Hermanos at øge denne betaling til $ 1000. Som du kan se, er det et meget ubehageligt stykke malware, med et meget fjollet navn.

En anden trussel, som er nært beslægtet med Cryptolocker, kaldes BitCryptor. Den blev opdaget for blot få dage siden, og ifølge de seneste rapporter, har den allerede formået, at infiltrere flere hundrede computere. Denne ransomware er forskellig fra dem, der er blevet testet tidligere, fordi den er i stand til at blokere forudbestemte processer i Joblisten. Selvfølgelig tilhører en del af de processer, som denne virus er designet til at blokere, sikkerhedsprogrammer, såsom mbam, SpyHunter, roguekiller osv. Dette kan nemt give problemer, når de forsøger at fjerne denne ransomware fra systemet. I skrivende stund, beder BitCryptor sine ofre om, at betale en løsesum på 216 euro, så det er indlysende, at den vigtigste region, hvor dennr ransomware spredes, er Europa. Men som vi allerede har advaret dig om, kan hver af Cryptolockers varianter ændres efter hackernes behov ..

Sørg venligst for, at have et godt backup regime på din computer, for at undgå uventede tab af dine vigtige filer! Hvis du stadig ikke har ekstra kopier af dine fotos, musikfiler, kunst eller andre vigtige filer, bør du tjekke dette indlæg for få viden om, hvordan du kan lave backups af dem: Hvorfor har jeg brug for backup og hvilke muligheder har jeg for det? Hvis dine filer allerede er blevet krypteret, bør du prøve et af disse værktøjer: R-Studio, PhotoRec eller Kaspesky Ransomware Decryptor.

Endelig, så glem ikke at installere en kraftig sikkerhedssoftware, for at forhindre infiltration fra malware, herunder Cryptolocker virus. I dette særlige tilfælde anbefaler vi, at benytte to forskellige programmer: FortectIntego og Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign