Hvad er DNSLockington.exe? Bør jeg fjerne den?

Hvad skal du vide om DNSLockington.exe fil?

DNSLockington.exe filen er en af DNS Unlockers komponenter. DNS Unlocker er en berygtet ad-understøttet computerparasit, der opretter og viser ustoppelige annoncer, hver gang computerbrugeren surfer på internettet. Derfor er DNSLockington.exe programet et kompliceret stykke software, der udvikler disse annoncer. Ved første øjekast ser det ud til, at annoncer fra DNS Unlocker er nyttige, da de normalt giver store pengebesparende tilbud, prissammenligninger, og andre tilbud, der synes at være nyttige, når du handler online. Desværre bliver disse annoncer oprettet på en bestemt måde, som tvinger computerbrugere til at besøge forudbestemte webkilder, når de klikker på dem. Det siger sig selv, at computerbrugere er irriterede over at opleve kontinuerlige omdirigeringer, så det er derfor, de begynder at lede efter oplysninger om disse annoncer, og hvor kommer de fra.

Du bør ikke klikke på reklamer drevet af DNSLockington.exe, da de kan føre dig til websider med en høj risiko, der kan være fyldt med tvivlsomme eller ligefrem skadeligt indhold. Vær opmærksom på, at sådanne hjemmesider normalt ser troværdige ud – de kan opfordre dig til at installere det indhold, de leverer. Generelt bør du holde sig væk fra annoncer markeret som “Brought to you by…,” “Ads by…” eller “Powered by…”, eftersom de sandsynligvis er skabt af et adware-program. Som vi allerede har nævnt, vil det at klikke på sådanne annoncer føre dig til mistænkelige webkilder, og som et resultat heraf, kan du forurene din computer med ekstra computerparasitter.

Hvordan har DNSLockington.exe sneget sig ind i mit computersystem?

Normalt kaprer DNSLockington.exe computere ved at udnytte folks skødesløshed. Denne proces kan komme ind på computersystemet sammen med andre gratis programmer, som det har en tendens til at rejse i softwarepakker. Uopmærksomme computerbrugere risikerer at installere denne proces ved at vælge en Standard eller Hurtig installationstilstand; endvidere rådgiver computersikkerhedseksperter til at undgå disse indstillinger, da de simpelthen skjuler forvalgte aftaler om at installere valgfrie applikationer sammen det primære program. Brugere bør foretrække en Brugerdefinerede eller Avancerede installationsindstillinger, eftersom disse indstillinger gør det muligt at gennemgå softwarekomponenter og fravælge dem, der er unødvendige.

Brugerne skal også holde sig fra mistænkelige e-mails, der kommer fra ukendte afsendere. Det er tilrådeligt ikke at åbne sådanne e-mails overhovedet; de giver skadelige links eller leverer smitsomme vedhæftede filer, som kan forurene din computer med adwares eller andre potentielt uønskede programmer.

Hvad gør jeg hvis DNSLockington.exe proces allerede kører på min computer?

Som vi har nævnt, er DNSLockington.exe et kompliceret program, og du skal have nogle computerfærdigheder for at fjerne den på den rigtige måde. Hvis du ønsker at tage sagen i egen hånd og fjerne DNSLockington.exe manuelt, kan du gå til dette indlæg – Hvordan fjerner jeg DNS Unlocker virus? (Uninstall Guide) for at finde en omfattende DNS Unlocker og DNSLockington.exe fjernelsesguide. Vi anbefaler dog på det kraftigste, at du benytter et kraftfuldt malware-fjernelsesværktøj, som FortectIntego og fjerne denne farlige fil automatisk.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign