Den bedste gratis antivirus 2017

Leder du efter en gratis antivirus til at forsvare din pc mod de farligste virusser? Så bør du helt sikkert kigge efter nogle tips om, hvordan man vælger den bedste, da der er ganske mange cybersikkerhedsfirmaer, der tilbyder gratis beskyttelse. Spring besværet med at prøve snesevis af gratis værktøjer over, og læs denne sammenfattede gennemgang af de bedste gratis antivirusværktøjer fra 2017.

Det siger sig selv, at med stigningen af ransomware angreb, er det at have et pålideligt og beskyttende antivirusværktøj blevet ekstremt vigtigt. Selvfølgelig er betalt software typisk set både stærkere og mere sofistikeret, men du kan finde effektive værktøjer, der ikke koster en krone og sikre et tilsvarende sikkerhedsniveau, som det betalte programmer giver.

Husk, at det er tilrådeligt at bruge antivirus + anti-malware eller anti-spyware programmer sammen for maksimal beskyttelse, fordi antivirusværktøjer typisk er skabt til at beskytte systemet mod kritiske ondsindede programmer, mens anti-spyware eller anti-malware værktøjer er beregnet til at fjerne adware, browser hijackers og andre mistænkelige potentielt uønskede programmer (PUP'er) fra computeren.

Lad os gå direkte til sagen og diskutere de bedste gratis antivirusværktøjer fra 2017, så du kan tage handling og installere et pålideligt værktøj til din computer, så hurtigt som muligt.

The best free antivirus 2017

1. Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus analyserer hele systemet med et enkelt tryk på en knap. Dette program har en brugervenlig grænseflade , der giver lader mindre tech-kyndige brugere konfigurere og bruge programmet med lethed. Avira Free Antivirus opstiller et skjold, der forsvarer computeren fra alle typer af malware, herunder virus, trojans, orme og spyware.

Programmet bygger på et cloud-baseret scanningssystem, hvilket betyder, at fingeraftryk af mistænkelige registreringer sendes til en online server og kontrolleres i realtid, og svaret derefter sendes til programmet på brugerens computer. Sandsynligvis er en af de mest oplagte ulemper ved denne software, at det sinker computeren under scanningen.

Men i betragtning af, at værktøjet er gratis og dets malware opdagelsessats er høj, er et midlertidigt langsommere system ikke så høj en pris at betale. Softwaren er bygget til at beskytte både Mac-og Windows brugere. For at opdage flere fordelagtige funktioner hos denne antivirus, kan du besøge den officielle side for dens udvikler.

Avira Free Antivirus

2. Bitdefender Antivirus Free Edition

Den gratis udgave af Bitdefender Antivirus giver et rigt sæt af funktioner til dem, der ikke er villige til at betale for en sikkerhedssoftware. Softwaren garanterer en effektiv systemscanning og fjernelse af virusser, aktiv trusselkontrol, og fremragende anti-phishing og bekæmpelse af svindelfunktioner.

Denne software overvåger kørende applikationer og blokerer dem i tilfælde af, at den opdager eventuel mistænkelig adfærd, og forhindrer desuden adgang til vildledende websteder, der foregiver at være sikre, for så at stjæle brugerens private data. Bitdefender Antivirus Free er kompatibel med Windows 7 SP1, 8, 8,1, og 10, men virksomheden tilbyder også gratis beskyttelsesløsninger til Mac og Android-brugere.

Det skal siges, at den gratis Bitdefender version mangler mange gavnlige funktioner, i forhold til den betalte version af Bitdefender; Men kernen i dens antivirus engine er lige så stærk, som i den betalte version. Hvis du er interesseret i denne antivirus, så besøg den officielle Bitdefender Free hjemmeside og lær mere om den.

Free Bitdefender edition

3. Avast Free Antivirus

Den gratis version af Avast Antivirus er et prisbelønnet produkt, der leverer real-time beskyttelse på enheden, som det bliver installeret på. Denne antivirus fungerer præcist, ved at scanne programkoder og afsløre de skadelige af dem. Avasts VirusLab skaber en “vaccine” mod koden og sender den til alle andre Avast-beskyttede computere.

Programmet er i stand til at blokere phishing-websteder og afsløre malware såsom ransomware, virus, adware, browser hijackers, og også forældet software. Hvad mere er, så kontrollerer Avast Free, om andre enheder, der er tilsluttet til brugerens netværk, er sikre – printere, telefoner, tv, tablets og lignende.

Med dette program vil du nemt finde og opdatere programmer, der kan have sikkerhedshuller, og dette vil hjælpe dig med at forhindre hackerangreb. Du kan også køre scanninger af ydeevnen og sikre dine passwords, hvilket også er en af de yderst nyttige funktioner. Avast inviterer Windows-, Mac-og Android-brugere til at prøve det. Hvis du ønsker at prøve dette program, så besøg den officielle Avast hjemmeside, for at lære mere.

Avast Free Antivirus

4. AVG AntiVirus Free

AVG AntiVirus Free er en anden stor mulighed for dem, der søger en gratis antivirusbeskyttelse. Dette program scanner systemet for både malware og problemer med ydeevnen, og giver real-time beskyttelse, som blokerer ondsindede downloads og forhindrer ondsindede programmer i at infiltrere dit pc-system.

En brugervenlig grænseflade gør det til et produkt, der er let at bruge, som uden tvivl gør størstedelen af arbejdet automatisk, så brugeren kan slappe af, indtil computeren er rengjort. Programmet opdaterer jævnligt sig selv, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre sig om de seneste opdateringer – Programmet henter de nyeste virusdefinitioner fra sine servere automatisk.

Dette værktøj er kompatibelt med Windows XP SP3, 7, 8, og 10, og Mac OS 10.8 og derover, og selv Android 2.2 og derover. Programmet scorer højt i blokering af ondsindede URL, hvilket gør det til et fremragende valg for brugere, der ikke er villige til at betale for en beskyttelsessoftware til computeren. Læs mere om denne antivirussoftware her.

AVG Antivirus Free

5. Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus er endnu en mulighed for dem, der er på udkig efter et gratis værktøj til computerbeskyttelse. Dette lette og alligevel kraftfulde værktøj er kompatibelt med Windows 10, 8/8.1, 7, Vista og XP. Softwaren har en brugergrænseflade, der er nem at bruge, og som gør produktet mere gunstigt for uerfarne pc-brugere.

Panda Free sikrer dine USB-drev fra talrige infektioner og giver en Rescue Kit funktion, som hjælper med at desinficere pc'en i kritiske situationer. En meget nyttig funktion i Panda er, at den giver real-time beskyttelse, hvilket betyder, at den kan sikre din pc og blokere uautoriserede forsøg på at installere farlige programmer på systemet.

Tip: Vær forsigtig, når du installerer dette program og fravælg uønskede medfølgende programmer, hvis du ikke ønsker at ændre din browsers startside pludseligt. En anden ulempe er, at Panda scanner systemet temmelig langsomt i forhold til andre gratis antivirusprogrammer. Lær mere om den gratis version af Panda her.

Panda Free Antivirus

Prøv et all-in-one produkt: Reimage

Antivirusprogrammer er afgørende i dagens verden, da de kan blokere ondsindede programmer, der forsøger at infiltrere computersystemet ubemærket. Men der er et værktøj, der giver et rigt sæt af funktioner for kun 37,95 € per år. Dette program kaldes Reimage, og det kan helt omdanne computerens ydeevne.

Programmet scanner systemet for at analysere problemer i forbindelse med hardware , sikkerhed og stabilitet, og løser bagefter disse problemer. Hvad der er unikt ved Reimage er, at det har Avira AntiVir scan engine, der hjælper med at fjerne malware og spyware fra systemet.

Derudover virker det som en system optimizer, og har også en stor database med Windows-filer, som er praktisk, når brugeren skal ordne en computer, der er kompromitteret af en skadelig virus. Reimage vil gøre din pc hurtigere, forbedre dens ydeevne og stabilitet, og fjerne kritiske programmer fra den, så i betragtning af prisen, vil du få et all-in-one værktøj, der fungerer perfekt sammen med størstedelen af antivirusprogrammer. Hvis du vil vide mere om Reimage, så tjek denne anmeldelse.

Reimage 2017

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware analytiker...

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign