Fjerne Critroni Ransomware

Critroni Ransomware fjernelsesguide

Hvad er Critroni Ransomware?

Hvad er Critroni virus?

Critroni er en meget farlig ransomware, der let kan inficere din computer, kryptere dine filer og forsøge at fuppe penge fra dig, i bytte for en dekrypteringsnøgle. Denne ransomware er forholdsvis ny, så det er ingen overraskelse, at der ikke er meget information om den. Det ser dog ud til, at denne ransomware i høj grad virker på samme måde, som en velkendt virus, der kaldes Cryptolocker og Cryptowall. Faktisk kan Critroni virus kaldes en kopi af disse trusler. Hvis denne ondsindede ubudne gæst infiltrerer computeren, scanner den systemet for bestemte filer og krypterer dem derefter. Efter dette, vil du opdage, at disse filer er blokerede, og at du ikke kan åbne dem. I stedet for dette, vil denne trussel vise dig en trin-for-trin guide til, hvad du skal gøre for at gendanne dine krypterede filer. Denne vejledning er meget præcis og forklarer endda, hvordan du henter Tor, hvordan du betaler løsepenge ved hjælp af Bitcoints og giver tilsvarende instruktioner. Vær meget forsigtig med denne trussel, og tænk på, om det er værd at udføre denne betaling eller ej, da hackere måske ikke kan fjerne blokeringen af dine filer ,efter de modtager din betaling. For at fjerne denne ransomware, som også er kendt som CBT-Locker og Critroni.A, bør du scanne din computer med opdateret FortectIntego. Hertil kommer, at for at inddrive forbindelsen til dine filer, skal du prøve at bruge R-Studio eller PhotoRec.

Hvad er det vigtigste, der viser, at din computer allerede er blevet påvirket af Critroni? Det er denne advarsel, der dukker op efter at du har forsøgt at åbne nogle af dine vigtige filer.

Your personal files are encrypted

Your documents, photos, databases and other important files have been encrypted with strongest encryption and unique key, generated for this computer.

Private decryption key is stored on a secret Internet server and nobody can decrypt your files until you pay and obtain the private key.

You only have 72 hours to submit the payment. If you do not send money within provided time, all your files will be permanently crypted and no one will be able to recover them.

Press ‘View’ to view the list of files that have been encrypted.

Press ‘Next’ to connect to the secret server and follow instructions.

Hvordan kan Critroni virus inficere min computer?

Normalt rejser sådanne vira som ransomwares, trojanske heste, malware og rogues rundt ved hjælp af spam. I de fleste tilfælde hævder sådanne vildledende e-mails, at brugeren skal opdatere den vedhæftede fil og tjekke, hvad der bliver sagt i den. Selvfølgelig bør du aldrig åbne en sådan vedhæftet fil, hvis du ikke ønsker at downloade denne ransomware til din computer. Ikke desto mindre spredes Critroni ransomware, i skrivende stund, også aktivt ved brug af falske alarmer, der tilbyder gratis opdateringer. I de fleste tilfælde bliver folk tilbudt, at opdatere deres Java, Flash Player, FLV-afspiller, webbrowser eller lignende program. Vi har bemærket, at masser af falske alarmer spredes rundt i dette øjeblik, så du skal være meget forsigtig med dem. Den sikreste måde at håndtere dem på, er at lukke dem. Du kan også blive nødt til, at forlade et websted, der viser den til dig. Ellers kan du nemt downloade Critroni til din computer. Hvad mere er, ser det ud til, at cyberkriminelle, som er ansvarlig for at frigive Critroni ransomware, forsøger at sælge deres tvivlsomme skabelse på det sorte marked. Så det er muligt, at denne ransomware kan blive meget populær blandt svindlere og cyberkriminelle.

Sammenfattende, er Critroni virus en af de farligste ransomwares, der spredes rundt i dette øjeblik. Det er meget svært at fjerne denne ransomware fra systemet og det er endnu sværere, at inddrive de krypterede filer. For at fjerne denne ondsindede infektion, bør du stole på et pålideligt og opdateret anti-spyware program. Heldigvis er der flere programmer, der kan anvendes til dekryptering af krypterede filer. For at undgå denne trussel, skal du være forsigtig med usikre websteder, undgå at åbne mistænkelige vedhæftede filer, og undgå at downloade ukendte programmer.

Hvordan fjerner jeg Critroni Ransomware fra min computer?

Normalt kan brugere gendanne deres filer fra systemets backup eller anvende et filgendannelsesværktøj. Hvis du har lavet sikkerhedskopier, bør du være i stand til at genskabe dine filer. Derudover kan du også prøve programmer som R-Studio eller PhotoRec. Selvfølgelig skal du ikke glemme, at du skal fjerne Critroni filer fra systemet. Det kan du gøre ved at køre en fuld scanning med nogle af disse programmer: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes eller et andet velrenommeret anti- spyware program.

Vi anbefaler stærkt, at tænke på forebyggelse af sådanne infektioner. Til dette kan du bruge tidligere nævnte programmer. Hvad mere er, anbefales det også, at du opbevare dine vigtige filer på et online lagringssted eller bruge en sikker USB / ekstern HDD / CD eller DVD.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog