Fjern Coverton virus (Fjernelsesinstruktioner)

Coverton virus fjernelsesguide

Hvad er Coverton virus?

Hvor farlig er Coverton virus?

Alle har nogle dyrebare filer på deres computere, som de sætter pris på, men Coverton virus er et ondsindet program, der kan sætte sikkerheden for ​​dine filer på spil. Denne virus er kategoriseret som et program af ransomware-typen, som kaprer brugerens computere og låser de data, den indeholder. Til kryptering af filerne, bruger dette program en meget kompleks AES-256 krypteringsalgoritme, som ikke kan dekrypteres uden en specifik dekrypteringsnøgle. Selvom det er en relativt ny ondsindet trussel, arbejder Coverton identisk med sådanne berømte ransomwares ligesom Locky, CryptoWall eller CryptoLocker. De har alle krævet løsepenge for dekryptering af filerne og på den måde genereret ulovlig fortjeneste. Hvis du pludselig opdager, at du ikke kan få adgang til dine filer længere, og de alle har en usædvanlig .coverton udvidelse i stedet for de regelmæssige, betyder det at du har været offer for Coverton virussen. Hvis en sådan uheldig situation opstår, skal du straks fjerne virussen fra din computer. For at gøre dette, skal du benytte nogle anerkendte antivirus værktøjer. Vi anbefaler FortectIntego, da dette program ikke blot fjerner virusser, som allerede kan være på din pc, men vigtigst af alt, forhindrer dem i at infiltrere systemet i første omgang. Derfor, hvis du får antivirus mens du stadig ikke er blevet inficeret, behøver du måske ikke engang at beskæftige dig med fjernelsen af Coverton.

Men hvis virussen allerede har kapret din computer, er der flere ting, du bør vide om, hvordan den fungerer. Normalt kommer detn ind i computeren via inficerede vedhæftede filer, og når den er aktiveret, installerer den sine smitsomme executive files i forskellige mapper på din computer. Af denne grund, er det næsten umuligt at få mistanke om, at din computer er blevet infiltreret. Selvfølgelig kan du se nogle små ændringer som opbremsning af dit system og andre mindre systemfejl. Ellers er der ikke andre indikatorer, som kan afsløre, at din computer bliver angrebet. Når virussen installerer dens komponenter på computeren, begynder den en scanning af systemet for filer. Forskellige fotos, videoer, filer, dokumenter og lignende data er de primære mål for Coverton kryptering. Når filerne er krypteret, dukker en tekst eller HTML-file op, mærket som “!!!-WARNING-!!!.txt” eller “!!!-WARNING-!!!.html” Derefter oprettes den på hver mappe, der indeholder den krypterede filer. Disse filer indeholder oplysninger om den aktuelle tilstand på computeren og giver instruktioner til, hvordan du kan hente de låste filer. Offeret bliver tilbudt at betale en betydelig mængde penge, for at få adgang til en personlig Coverton dekrypteringsnøgle, der gives af de cyberkriminelle på en ekstern server. Desuden bliver offeret informeret om, at denne nøgle ikke kan opnås på anden måde, end ved at betale løsesummen. Men det anbefales på det kraftigste, at du ikke prøver at købe dine filer tilbage. Du skal huske på, at du har at gøre med cyberkriminelle, hvis vigtigste mål er at generere indtægter, og det at give dig dine filer tilbage er den mindste af deres bekymringer. Eftersom der ikke er nogen kendt måde at hente disse data tilbage på, og det at betale ikke er et sikkert valg, er den bedste beslutning at fjerne Coverton helt fra din computer, og forhindre yderligere skade på systemet.

Hvordan kan denne virus kapre min computer og er der en måde at forhindre dette på?

Det er ikke svært for ondsindede programmer som disse at komme ind i din computer. Som nævnt før, er trusler som denne kun et par klik væk, hvis du ikke er sikker, når du surfer på nettet. Da den spredes gennem e-mails, er det vigtigt, at du er omhyggelig med at åbne nyligt modtagne korrespondancer, og især ved download af filer, der potentielt er knyttet til dem. Sørg altid for, at kilden til e-mailen er pålidelig og hold dig fra afsnittet “spam”. Normalt genkender velrenommerede email-udbydere de potentielt smittefarlige e-mails og placerer dem automatisk i kategorien “Spam”. Du kan også forhindre, at denne virus kommer ind din computer, ved at udstyre din enhed med et troværdig antivirusværktøj, som skal afsløre trusler og informere dig om det med det samme. Men hvis du føler dig meget beskyttende over dine filer, er den eneste måde virkelig at sikre deres sikkerhed på, at skabe sikkerhedskopier og holde dem på en ekstern harddisk, et USB-drev, cd’er eller dvd’er.

Tips om Coverton virus’ fjernelse fra din computer:

Der er to vigtige aspekter, du bør kende til, hvis du ønsker at fjerne Coverton fra din computer. Trods det at det er et meget farligt program, er der stadig måder at slippe af med det på. Men problemet er, at det at fjerne virussen fra dit system ikke vil hente dine filer tilbage, og de vil således forblive krypteret. Men fjernelsen af Coverton er afgørende, hvis du ønsker at fortsætte med at bruge din pc og gemme nye filer eller gendanne de gamle fra eksterne drev. Hvis virussen ikke bliver elimineret korrekt, kan den påvirke de nye filer, samt infiltrere eksterne lagringer og også låse filerne dér. Sikkerhedseksperterne anbefaler at benytte antivirusværktøjer til at dræbe denne virus. De ondsindede processer denne applikation kører på systemet, kan dog blokere dit antivirus fra at køre. Hvis en sådan situation opstår, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Coverton virus fjernelsesguide

Fjern Coverton ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Coverton

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Coverton fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Coverton ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Coverton. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Coverton fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Coverton og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog