Fjern Counterflix annoncer (Virus Fjernelsesguide) - jul 2017 opdatering

Counterflix annonce fjernelsesguide

Hvad er Counterflix annoncer?

Counterflix synes at være en pålidelig app, men det er den ikke

Counterflix ads

Counterflix er et program af adware-typen som kan komme ind i systemet ved hjælp af bundling. Dette potentielt uønskede program fra Albanien har imidlertid allerede fremmet sig selv som en “simpel, pålidelig DNS-service”. Desværre bør du ikke engang overveje den som en måde at få adgang til websteder, som normalt er begrænset i deres område. Når du har installeret appen, vil du se en enorm mængde Counterflix-annoncer på dine yndlingswebsteder.

Desuden kan dette mistænkelige VPN-værktøj også blande sig i dine DNS-indstillinger, hvilket senere kan resultere i en række omdirigeringer og lignende konsekvenser, der anses for at være forstyrrende. Som følge heraf kan brugen af ​​denne applikation i længere tid resultere i omdirigeringer til ukendte domæner, og de er også fyldt med vildledende oplysninger.

Det er allerede blevet bemærket, at Counterflix fremmer tech support svindel og lignende virusser. Hvis du vil slippe af med dette program permanent, skal du fjerne denne adware ved at bruge automatiserede fjernelsesmetoder. Ellers kan denne virus forsøge at komme tilbage til din pc lige efter genstart.

I starten kan denne applikation ligne en perle blandt forskellige værktøjer, da den giver mulighed for at nå din yndlings kanaler eller domæne, som normalt er forbudte for brugere, der bor i en bestemt region. Counterflix er med andre ord en DNS-tjeneste , som lader dig omgå geografiske begrænsninger.

Den fungerer som en telefonbog, der overfører den sædvanlige navneadresse, som for eksempel www.netfix.com, til en IP-adresse. Desuden tilbyder applikationen sine egne DNS-servere, som giver dig adgang til den ønskede hjemmeside. Imidlertid har sådanne evner deres egne ulemper. Da denne applikation falder ind under kategorien adware, kan browseren blive forsynet med Counterflix-annoncer og andre kommercielle tilbud. De er normalt pay-per-click-annoncer , der forsøger at tiltrække så mange brugere som muligt. Afhængigt af antallet af visninger får ejerne indkomst, mens brugere kun får irritation.

Billede af Counterflix annoncerneCounterflix annoncer begynder at blive vist, efter at udvidelsen er installeret i browseren. Annoncerne har typisk slogans som "Ads by Counterflix" eller "Powered by Counterflix". Eksempel på sådanne annoncer er afbildet ovenfor.

Udviklerne fremmer en annoncefri premium version for at fiske efter flere potentielle brugere. Ikke desto mindre garanterer den ikke, at du, når du køber den fulde version, bliver undskyldt til for at se forskellige pop op annoncer. Desuden får denne adware adgang til dine DNS-indstillinger. Derfor kan du blive vildledt til ukendte websteder. Ligeledes kan Counterflix omdirigering øge sandsynligheden for at få malware til dit operativsystem.

Adware sporer også dine onlineaktiviteter ved at anvende cookies, pixels, beacons osv. Ifølge privatlivspolitikken kan den overføre de samlede “anonyme” oplysninger til forhandlere og partnere af Counterflix. Sådanne data kan dog indeholde din e-mail-adresse. Derfor bør du være forberedt på en masse spam i din indbakke. Vi vil gerne advare dig om, ikke at åbne dem hensynsløst, da de kan skjule inficerede vedhæftede filer.

Husk, at meget alvorlige ransomware-trusler angriber brugerne via vedhæftede filer i spam. Selvom omdirigeringswebstederne sjældent er inficeret med stærkt aggressive virusser, så er langsom browsing og PC-behandling ikke at foretrække for brugere. Dermed bør du ikke forsinke fjernelsen af Counterflix. FortectIntego fremskynder processen.

Hvornår kom denne PUP ind i enheden?

Den kan findes direkte i dens officielle domæne. Alternativt har du tilfældigt installeret den selv. Du kan tænke dig til, hvornår det skete. Normalt forekommer kapringen, når du forsøger at installere ny software. Freeware er som regel den type programmer, der bruges til forklædning af adware, browser hijackers og andre uønskede digitale værktøjer. Således, efter at have valgt den “Basic” installationsmetode og trykket på “Installér” -knappen, missede du tilføjelsen, som indeholdt kapringen i sig.

Som følge heraf slog adware sig ned på computeren. Heldigvis er der en måde at undslippe en anden kapring på i fremtiden. Vælg “Brugerdefinerede” indstillinger. Først når du er sikker på, at der ikke installeres unødvendige add-ons, skal du starte installationen af hovedsoftwaren.

Counterflix fjernelsesproceduren

Heldigvis er det ikke svært at eliminere PUP . Installér et sikkerhedsprogram, specifikt et anti-spyware program, som er programmeret til at registrere og fjerne Counterflix inden for få minutter. Det giver også den nødvendige beskyttelse for hele operativsystemet. Det kan afværge ikke kun mindre trusler, men også mere aggressive virusser, såsom computerorme, trojans og endda ransomware.

Du kan afinstallere programmet manuelt ved at finde det i listen over system applikationer. For mere detaljerede instruktioner, brug vejledningen nedenfor. Næste gang du skal installere en ny applikation, skal du tjekke brugeranmeldelser og læse dens privatlivspolitik.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Counterflix annonce fjernelsesguide

Fjern Counterflix fra Windows systemer

Hvis dit Windows-operativsystem er blevet inficeret med Counterflix-virus, og du ikke kan fjerne den automatisk, så tøv ikke med at prøve de manuelle elimineringsinstruktioner, som vi har angivet nedenfor:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Counterflix og relaterede programmer
  Se her efter Counterflix eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Counterflix fra Mac OS X systemet

Adware findes typisk på Windows-operativsystemer, men der er ikke noget der kan stoppe det fra også at inficere din Mac OS X. Når virussen rammer, skal du være forberedt. Husk trinene for virueliminering nedenfor.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Counterflix eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Counterflix annoncer fra Microsoft Edge

Microsoft Edge er en af de browsere, der kan lide af Counterflix infiltration. Hvis din webbrowser er blevet påvirket, skal du rydde op i den med sikkerhedseksperternes anbefalinger:

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Counterflix fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Counterflix fra Mozilla Firefox (FF)

Denne applikation er en malware, der let infiltrerer browsere, herunder Mozilla. Du kan frigøre denne browser fra kapringen ved at følge instruktionerne under artiklen.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Counterflix og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Counterflix fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Counterflix fra Google Chrome

Efter at have gennemgået Counterflix fjernelsestrinene, skal du nulstille browseren for en fuldstændig eliminering af alle relaterede komponenter.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Counterflix og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Counterflix fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Counterflix fra Safari

Selvom denne applikation sjældent vises på Safari-browsere, er det bedre at være forberedt. Lær hvordan du fjerner den fra Safari nedenunder:

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Counterflix eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Counterflix fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Counterflix spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog