Fjern AlphaShoppers annoncer (Fjernelsesguide) - feb 2018 opdatering

AlphaShoppers annonce fjernelsesguide

Hvad er AlphaShoppers annoncer?

Alpha Shoppers – ondsindet browser-tilføjelse, der søger brugernes opmærksomhed ved at love dem fantastiske rabatter

Billedet viser AlphaShoppers udvidelse og hovedside

Alpha Shoppers er en adware, som lover kuponer, ny søgemaskine og en ny fane. Men pas på, da denne “seje kuponsfinder” nemt kan omdirigere dig til ondsindede websteder efter at have vist dig sine sponsorerede søgeresultater. I øjeblikket er Alpha Shoppers virus lige så aggressiv som det er tilfældet med Facebook-meddelelsesvirus.

Når man taler om distributionen af denne PUP, er den for det meste blevet fremmet via sin officielle hjemmeside alphashoppers.co og Chrome webshop. Men nogle brugere rapporterer om at finde denne tilføjelse og dens søgemaskine efter installation af anden software. Denne metode, der anvendes til at sprede Alpha Shoppers-virus, er kendt som bundling. Det vil blive beskrevet i den sendere del af dette indlæg.

Hovedårsagen til, at du skal være forsigtig med Alpha Shoppers, er dens evne til at hente oplysninger om sine brugere. Hvis du er opmærksom på privatlivspolitikken, vil du finde ud af, at virksomheden indsamler ikke-personlige oplysninger og personlige oplysninger, hvis du bevidst giver dem:

We do and may share non-personally identifiable information about your use of the Site and Product with our partners and some service providers, in order to provide the services, facilitate them, measure their performance, optimize, improve, monetize and so forth.

Derefter kan virksomheden dele disse oplysninger med forretningspartnere, så du kan blive offer for identitetstyveri. Desuden er det sådan Alpha Shoppers-annoncer bliver mere personlige og øger muligheden for at narre dig til at klikke på dem.

Den endelige destination er kun kendt af programmets udviklere, og du kan finde dig selv på et ondsindet websted, der forsøger at inficere dig med malware. Bemærk, at selv den officielle hjemmeside for denne hijacker ikke indeholder en HTTPS-protokol – indikatoren for, at hjemmesiden er sikker at besøge. Dette bør være en anden grund til, at du bør tænke på fjernelse af Alpha Shoppers.

Derfor er du nødt til at fjerne Alpha Shoppers virus uden tøven, hvis du er blevet narret til at installere denne adware og er blevet omdirigeret af den til ukendte domæner mod din vilje. For at fjerne dens komponenter skal du bruge et anti-malware-værktøj, f.eks. FortectIntego, eller afinstallere den med alle dens komponenter og nulstille de berørte webbrowsere.

Billedet af AlphaShoppers annoncerAlphaShoppers annoncer tilbyder forskellige rabatkuponer, der hjælper med at spare nogle penge; Men det er et tvivlsomt adware program.

Adware distributionsmetoder

Denne applikation har en officiel hjemmeside, der præsenterer den som den ultimative måde at spare penge på. Desuden kan du komme ind på den, mens du browser på Chrome Web Store. Vi anbefaler dog ikke at falde for dens marketingkampagner, fordi annoncer og omdirigeringer begynder at irritere, så snart du starter din browsing.

Derudover kan du få øje på den som et ekstra program, der er knyttet til freeware. Ved at gå gennem installationsguiden, overser brugerne ofte valgfrie tilføjelser og lader dem kapre hele computersystemet. For at forhindre adwareinstallation skal du være opmærksom på den valgfrie software. Vælg “Brugerdefinerede” eller “Avancerede” indstillinger for at se dem. Fjern markeringen, og kun derefter bør du fortsætte med installationen af det primære program.

Eliminer Alpha Shoppers Shopping Ny fane lige efter du finder den

Du kan fjerne Alpha Shoppers virus fra enheden manuelt ved at følge vores udarbejdede instruktioner nedenfor. Du skal være opmærksom på ikke at gå glip af nogen af de adwarerelaterede filer eller komponenter, som f.eks. Browserhjælperobjekter osv.

Du kan finde forskellige tredjepartsapplikationer eller add-ons installeret på alle dine webbrowsere. Glem derfor ikke at kontrollere dem alle. Hvis du vil have en hurtigere og nemmere løsning, foreslår vi automatisk fjernelse af Alpha Shoppers. Det kræver installation af et anti-malware program og scanning computersystemet.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel AlphaShoppers annonce fjernelsesguide

Fjern AlphaShoppers fra Windows systemer

Hvis du vil fjerne adware fra Windows, skal du benytte retningslinjerne nedenfor. De hjælper dig med at fjerne komponenter i programmet, som er ansvarlig for at generere uønskede annoncer. Sørg for at fjerne alle adwarerelaterede komponenter for at stoppe alt uønsket kommercielt indhold.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér AlphaShoppers og relaterede programmer
  Se her efter AlphaShoppers eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern AlphaShoppers fra Mac OS X systemet

Fjernelsen af den såkaldte Alpha Shoppers virus fra Mac OS X kræver, at du finder og sletter adware-programmet og alle de komponenter, der måtte være relateret til det. Følg disse trin for at slippe af med adware:

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter AlphaShoppers eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern AlphaShoppers annoncer fra Microsoft Edge

For at ordne denne webbrowser skal du kontrollere og rette op på Microsoft Edge. Disse instruktioner hjælper dig med at gøre dette:

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal AlphaShoppers fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern AlphaShoppers fra Mozilla Firefox (FF)

For at ordne Firefox, skal du tjekke listen over udvidelser og fjerne alle tvivlsomme poster, der kan være relateret til dette mistænkelige program.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her AlphaShoppers og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut AlphaShoppers fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern AlphaShoppers fra Google Chrome

For at afinstallere Alpha Shoppers fra Chrome skal du først kontrollere listen over udvidelser. Søg efter mistænkelige applikationer og slet dem. Sørg for at slette alle poster, du ikke har installeret på egen hånd.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her AlphaShoppers og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre AlphaShoppers fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern AlphaShoppers fra Safari

Sørg for at fjerne alle adware-relaterede komponenter fra Safari. Hvis du misser nogle plugins eller udvidelser, kan annoncer fra Alpha Shoppers komme tilbage.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter AlphaShoppers eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre AlphaShoppers fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med AlphaShoppers spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog