Fjern Alpha Crypt virus

Alpha Crypt virus fjernelsesguide

Hvad er Alpha Crypt virus?

Hvad er Alpha Crypt?

Alpha Crypt er en alvorlig virus, som også bør kategoriseres som ransomware. Hvad betyder dette udtryk? Det betyder, at dette program er designet til at infiltrere systemet, blokere det, kryptere filer, der holdes på det og derefter bede folk om at betale en løsesum i bytte for en dekrypteringsnøgle. Det vigtigste faktum om denne ransomware er, at Alpha Crypt er i stand til at kryptere hver af de vigtigste filer, der holdes på systemet og enheder, der er indsat i computeren, herunder eksterne harddiske, flash-drev og lignende værktøjer, der kan bruges til opbevaring af sikkerhedskopier af vigtige filer. Det betyder, at du nemt kan miste dine billeder, musikfiler, vigtige dokumenter og andre filer, hvis de holdes enten i dit pc-system eller i dine eksterne lagringsløsninger. For at give folk en mulighed for at dekryptere deres krypterede filer, beder hackerne om at der betales et gebyr, som klart er blevet øget for nylig. I skrivende stund vil denne dekrypteringsnøgle koste dig 1,5 BTC, hvilket er lig med 415 USD. Uanset om det kan synes, at det er den eneste løsning, der kan hjælpe dig med at gendanne forbindelsen til dine filer, skal du end ikke overveje at udføre denne betaling, fordi der ikke er nogen garanti for, at dette vil hjælpe dig med at dekryptere dine filer. Desuden er vi nødt til at advare dig om en anden ting – ved at betale for denne dekrypteringsnøgle vil du også støtte svindlere, der er ansvarlige for at skabe Alpha Crypt virus og andre ransomwares. Dette kan let føre os til en øget forekomst af sådanne vira i fremtiden. Hvis denne trussel allerede har inficeret din maskine og dekrypteret hver eller nogle af dine vigtige filer, skal du benytte et af ​​disse værktøjer til at dekryptere dem: R-Studio, PhotoRec eller Kaspesky Ransomware Decryptor. Derudover kan du fjerne ondsindede filer fra Alpha Crypt ved hjælp af FortectIntego eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Hvordan kan Alpha Crypt inficere min computer?

Ligesom TeslaCrypt ransomware, bliver Alpha Crypt ransomware for meste spredt ved hjælp af spam og falske meddelelser, der vises i løbet af folks browsing. Vær opmærksom på, at disse indberetninger kan vises på ulovlige, såvel som lovlige hjemmesider, fordi hackere er begyndt at benytte avancerede teknikker til at påvirke legitime websteder og afbryde ondsindede koder ind i dem. Desuden kan denne ransomware vises på din computer og derefter kryptere hver af dine billeder eller musikfiler, efter at du er faldet for en vildledende e-mail. De fleste af dem, der bruges til at sprede ransomwares rapporterer om forudbetalte indkøb, skatter, manglende betalinger og lignende ting, der gør de berørte mennesker interesserede. Men den seneste af sådanne eksempler rapporterer om en spærret konto og anmoder om at bekræfte detaljerne. Undgå venligst sådanne e-mails og slet dem fra din indbakke, for at beskytte dig selv. Derudover er sådanne meddelelser også fyldte med links eller vedhæftede filer, som aldrig bør åbnes, hvis du vil undgå Alpha Crypt eller lignende virusser. Når denne trussel kommer ind i systemet, forårsager den de tidligere nævnte aktiviteter. Du kan næppe overse det faktum, at denne trussel er inde i computeren, på grund af dens advarselsmeddelelse, der beder om at betale en løsesum.

Hvordan fjerner jeg Alpha Crypt virus?

Hvis du lige har opdaget, at Alpha Crypt har inficeret din computer og blokerede hver af dine filer, er de vigtigste ting, du skal gøre, at fjerne skadelige filer fra din computer. For at gøre dette kan du prøve at benytte en af de metoder, der er angivet nedenfor.

Vi anbefaler stærkt, at du tænker på forebyggelsen af sådanne infektioner. For at gøre dette kan du benytte tidligere nævnte programmer. Glem desuden ikke at tænke på dine filers immunitet og på backups. Til dette kan du benytte USB eksterne harddiske, cd’er, dvd’er, eller blot stole på online backups, såsom Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsninger. Mere information om sikkerhedskopier kan findes i dette indlæg: Hvorfor har jeg brug for backup og hvilke muligheder har jeg for det?

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Alpha Crypt virus fjernelsesguide

Fjern Alpha Crypt ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Alpha Crypt

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Alpha Crypt fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Alpha Crypt ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Alpha Crypt. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Alpha Crypt fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Alpha Crypt og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog