Fjern .zzz File Extension virus (Fjernelsesinstruktioner)

.zzz File Extension virus fjernelsesguide

Hvad er .zzz Filudvidelsesvirus?

Hvor skadelig er .zzz Filudvidelsesvirus?

.zzz Filudvidelsesvirus er et ondsindet program, der søger at blokere brugernes filer ved at tilføje en .zzz filudvidelse på hver af dem. Denne malware kan også føjes til kategorien “ransomware”, fordi det vigtigste, som den søger, er at få sine ofre til at betale en løsesum i bytte for en særlig nøgle, der er nødvendig til dekryptering af krypterede filer. Lad venligst være med at understøtte hackere, ved at betale sådanne løsesummer, da der ikke er nogen garanti for, at de vil hjælpe dig med at få dine filer tilbage igen! Hvis dine filer allerede er fyldte med .zzz udvidelser, bør du scanne din computer for Teslacrypt eller dens nyeste versioner. Så snart denne ransomware er inde i systemet, kører den en scanning og forsøger at finde de nødvendige filer. Typisk søger den efter disse udvidelser: .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3. Når den finder de nødvendige filer, krypterer den dem ved hjælp af en RSA-2048 krypteringsalgoritme. Desuden begynder den at vise en kæmpe advarsel, der informerer offeret om, at han eller hun skal betale en løsesum i bytte for muligheden for at bruge hans/hendes filer igen. Med tanke på det faktum, at denne ransomware kan påvirke billedfiler, musikfiler, videofiler, forretningsdokumenter og endda kunst, antager vi, at der er hundredvis af pc-brugere, der allerede har betalt løsesummen til udviklerne af .zzz Filudvidelsesransomware. Desværre bør du aldrig gøre dette. Den tørst ting, du bør gøre efter at have opdaget, at du er berørt af denne ransomware, er at frakoble computeren fra internettet. Sørg også for, at du scanner din maskine med pålidelig anti-spyware, for at fjerne .zzz Filudvidelsesvirus fra din computer. Til dette kan du benytte FortectIntego. Endelig bør du prøve at dekryptere dine filer. Hvis du ikke har lavet backup-filer endnu, kan du prøve disse værktøjer: R-Studio, PhotoRec eller Kaspersky virus-fighting utilities. Men vi bør advare dig om, at de ikke nødvendigvis vil virkefor dig, eftersom du har at gøre med en avanceret virus, kaldet .zzz Filudvidelsesmalware.

Hvordan kan jeg blive smittet med denne trussel?

Typisk bliver .zzz Filudvidelsesransomware og andre virusser af denne type spredt rundt som “vigtige” e-mail-beskeder. En trojan, som formodes at inficere systemet med denne cyber trussel, er for det meste skjult inde i en vedhæftet fil. For at narre brugere til at downloade den, præsenterer e-mailen sig selv som en advarsel fra en eller anden statslig myndighed, etc. For at beskytte dig selv fra inficerede vedhæftede filer, skal du dobbelttjekke hver besked, før du åbner den. For det første bør du tjekke afsenderen, og derefter læse hele brødteksten i ​​meddelelsen. Hvis den ser for god ud til at være sand, eller hvis den er fyldt med tastefejl eller grammatiske fejl, bør du slette den. Selvfølgelig anbefaler vi at installere en pålidelig anti-spyware, for at forhindre uønskede programmer og farlige virusser.

Hvis du er smittet, kan det at betale en løsesum synes at være den eneste måde at gendanne dine filer på. Som regel kræver sådanne trusler en løsesum på 300 $ – 500 $. Du bør dog altid tage hensyn til, at der ikke er garanti for, at denne betaling vil hjælpe dig med at få den særlige nøgle, der er nødvendig til dekrypteringen af dine filer. For at forhindre tab af dine filer og dine penge, skal du følge den vejledning, der er ganivet på den næste side i dette indlæg.

.zzz Filudvidelsesvirus oversigt:

 • Denne virus tilhører kategorien “ransomware”;
 • Den infiltrerer computere ved hjælp af inficerede vedhæftede filer;
 • .zzz Filudvidelse krypterer filer ved hjælp af en RSA-2048 algoritme;
 • Den tilføjer .zzz udvidelsen til hver af de berørte filer;
 • Fjernelse af .zzz Filudvidelsesvirus vil ikke hjælpe med at gendanne de berørte filer.

Hvordan fjerner jeg .zzz Filudvidelsesransomware fra min computer?

Hvis din computer er inficeret med denne ransomware, og du ikke kan åbne nogen af ​​dine filer, skal du først koble din maskine fra internettet. Gør venligst dette så hurtigt som muligt, for at forhindre yderligere tab af dine filer. Nu bør du fjerne de ondsindede filer fra denne ransomware og gendanne dine filer. Denne vejledning skal hjælpe dig med at gøre dette:

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel .zzz File Extension virus fjernelsesguide

Fjern .zzz File Extension ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne .zzz File Extension

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør .zzz File Extension fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern .zzz File Extension ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra .zzz File Extension. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at .zzz File Extension fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra .zzz File Extension og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog