Fjerne Zbot

Zbot fjernelsesguide

Hvad er Zbot?

Zbot er en farlig trojansk hest, som bruges til at stjæle personlige oplysninger, såsom adgangskoder, login-oplysninger og lignende følsomme oplysninger. Så snart denne virus infiltrerer computeren, ændrer den systemet og starter registreringen af ofrets tastetryk. I virkeligheden består denne trussel af tre dele: en værktøjskasse, Trojan, og kommando & kontrol server. Ifølge eksperter bruges det første komponent til at skabe truslen, det andet – til at modificere den ramte computer, og det tredje – for at sikre en fuld kontrol af virus. På grund af dette, kan hackere nemt opdatere Zbot, og endda få adgang til kompromitteret system.

Hvordan kan Zbot inficere min computer?

Zbot trojan er for det meste spredt ved hjælp af spam. Du kan narres til at downloade denne virus på din computer, hvis du falder for en falsk besked, der ser ud som om den blev sendt af et velrenommeret selskab. Sådanne falske mails rapporterer typisk om ikke-eksisterende flyselskabs e-billetter, manglende leverancer eller postpakker og lignende ting, der har et potentiale for at øge folks nysgerrighed. Her er et eksempel på en sådan skadelig besked:

——– Original Message ——–
Subject: Ninja Killed – Postal Tracking #PSGMR64782BY2C2
Date: Wed, 15 Apr 2009 16:32:50 +0900
From: United Parcel Service of America [email protected]
To: recipient.com

Hello!
We were not able to deliver postal package you sent on the 14th of March in time because the recipient’s address is not correct.
Please print out the invoice copy attached and collect the package at our office.
Your United Parcel Service of America

What is more, Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen has some backdoor functionality and may even record keystrokes.

Vær opmærksom på, at disse mails også er fyldt med linket eller den vedhæftede fil, som formodes at hente trojan på systemet. Derudover har Zbot også været distribueret via kompromitterede hjemmesider og drive-by download-angreb.

Hvis du tror, ​​at din maskine er inficeret af Zbot trojan, bør du ikke spilde tiden, da du kan miste dine personlige oplysninger og andre vigtige data.

Hvordan fjerner jeg Zbot?

Hvis du tror, at din pc er inficeret med Zbot eller anden skadelig software, skal du scanne din maskine med opdaterede anti-spyware. I dette tilfælde anbefaler vi disse sikkerhedsløsninger: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog